Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyundai elantra 2011 hemde beyaz :) trabzon
ÜSTÜNERC
22-10-2011, 22:19
Aracı 1 temmuz günü sıfır olarak aldık.Türkiyede satılan 3.elantra trabzonda ilk elantraydı.Aracın yakıtı motor acılmadıgı ıcın ılk zamanlar bir hayli fazlaydı ama sımdı aracım 6 bine yaklasmak üzere yakıtı azaldı.6 Bin km olmasının nedeni tatile cıktık aracla bu yüzden 6 bin km de :) aracı aldıktan sonra ufak ufak dokunuslarla güzelleştirmeler yapmaya basladım.Pazartesi günü 16 inc celık jantları takılıyor orjınal jant tercih ettık üst paketindeki 16 celık jantları takmaya karar verdık.Jantları takınca yeni resımlerınıde ekleyecegım.Aractakı ıslemler soyle;:)
MTEC SILVER 8000 K XENON
İNCE BASKI SİYAH CERCEVE APP PLAKA
AMERİKAN PARK ÖN FARLAR ARKA FARLAR DAHİL.
BEYAZ PARK AMPÜLÜ 8000 K
Aracı babamda kullandıgı ıcın yay takamıyoruz aile arabası olarak kullanılıyor babam cam filminden pek hoşlanmaz o yüzden cam filmide yaptıramıyoruz:):)
jantlı halini ve yeni resimlerini koyacagım:) sımdıden tesekkur ederım...:)
Not resımlerde park ampülü phılıps photon ampüldü cok mavi gorunuyordu begenmedıgım cıkartıp beyaz renklı olanlar takılmıstır...
http://i56.tinypic.com/opqkqs.jpg
http://i54.tinypic.com/28itbmr.jpg
http://i54.tinypic.com/2renole.jpg
arka sinyallerde düz mü bağlı şimdi :D
ÜSTÜNERC
22-10-2011, 22:23
sinyal verince yine yanıyor hepsi yani eskısı gıbı yanıp sonuyor :) ama butun sınyaller baglı yani arkalarıda baglattım farklı gorunuyor herkes önlere yapıyor bende arkalarıda baglattım :)
geçen biriyle makara esnasında geçti bu muhabbetin
hayaldi gerçek oldu :)
hayırlısı olsun kazasız belasız
berkay_aydin
22-10-2011, 22:32
Abi keşke burdan devam etseydin aynı konuyu görünce şaşırdım :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/92845-new-white-2011-elantra-karsinizda.html
hayırlı olsun.kazasız belasız
ÜSTÜNERC
22-10-2011, 22:40
Abi keşke burdan devam etseydin aynı konuyu görünce şaşırdım :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/92845-new-white-2011-elantra-karsinizda.html
yenı gordum kardesım acmıs heralde yenı resımler gelecek zaten pazartesi gunu jantlar takılıyor ıc dıs guzel resımlerını cekıp atacam buraya :)
ÜSTÜNERC
22-10-2011, 22:41
iyi dilekleriniz ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar allah hepımıze kazasız belasız surusler nasip etsın.
güle güle kullan kardeşim.
ama şunu söylemeden edemeyeceğim:
ön koltukların arkasındaki sert plastik desteğin Elantra'da da olması beni hayal kırıklığına uğrattı.. çok kötü görünüyor bence..
ÜSTÜNERC
22-10-2011, 22:50
güle güle kullan kardeşim.
ama şunu söylemeden edemeyeceğim:
ön koltukların arkasındaki sert plastik desteğin Elantra'da da olması beni hayal kırıklığına uğrattı.. çok kötü görünüyor bence..
hyundailerin belkide en sevmediğim özelliği dedıgınız gibi hayal kırıklıgı yasatıyor.Ama Accent blue dakıler daha beter ve batıyor rahatsız edıyor allahtan elantrada oyle bı sıkıntı yok sertlık vs batma.Tek goruntu olayı kötü ıc tarafta.Onun dısında hyundai kendını cok gelıstırdı yani
gerçekten hyundai ve kia kendilerini fersah fersah aştılar ama kardeşim insan basit bir koltuğu da böyle kötü mü üretir? hadi kia rioların eski kasalarında vardı ama yeni modellerde de var.. hyundai türkiyeye bi şikayet maili atayım :D :D
ÜSTÜNERC
22-10-2011, 22:57
at at :):):) yani insan para verınce bıraz guzel seyler olmasını ıstıyor sonuc olarak bız bu arabanın full paketını alırdık sunroof olsa alırdık ama turkiyedeki modellerde sunroof ve dokunmatık ekran yok dizellerde olabılır dıye bır duyum var ama dizellerde 1.7 motor dizel olarak gelecek türkiyeye nerden baksan 2 senesi var :):):) aracın jantlarını pazartesi gunu degısıyoruz celık janta gecıs yapıyoruz adama benzıcek araba :):)
i30 larda bu problem yok heralde..
bora1311
23-10-2011, 00:18
hayırlı olsun...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
Murat Özcan
23-10-2011, 00:27
maşallah kazasız belasız
bence çok güzel oldu son kasa kazasız belasız ...
arka sinyallerinde bağlı olması trabzona özgü filan heralde tam anlamadım nasıl duruyo :D
güzel çekimler ister arabaya maşallah
Sweet Vagabond
23-10-2011, 03:49
Maşallah. Kazasız belasız sürüşler. Beyaz bir başka duruyor..
S.Özeren
23-10-2011, 04:00
arka sinyallerin bağlı olması yeni bişey değil :)
öndeki park ampüllerini çıkar bence maşallah aracın tatlı duruyo
golfcu0101
23-10-2011, 06:55
maşallah gerçekten yeni kasalar baya hoş duruyor,kazasız belasız
ÜSTÜNERC
23-10-2011, 10:50
i30 larda bu problem yok heralde..
halamda i30 var ondada arkası plastik ama file oldugu ıcın gizlıyor biraz :):)
ÜSTÜNERC
23-10-2011, 10:52
bence çok güzel oldu son kasa kazasız belasız ...
arka sinyallerinde bağlı olması trabzona özgü filan heralde tam anlamadım nasıl duruyo :D
güzel çekimler ister arabaya maşallah
aracın yeni resımlerını cekecem telefonla cekıldıgı ıcın cok guzel degıl resımler güzelce boyle resımlerını cekıp koyacam bu hafta yarın jantları takıyorum arabaya oyle cekcez bakalım nası olacak :) parklar güzel duruyor yani arkalarda ben sevdım arkadaslarda begendı begenmeyende var :) bakalım biraz dursun eski haline cevircem :)
ÜSTÜNERC
23-10-2011, 10:53
arka sinyallerin bağlı olması yeni bişey değil :)
öndeki park ampüllerini çıkar bence maşallah aracın tatlı duruyo
park ampülleri üste belirtmiştim ilk taktıgım gun cektım bu resımlerı philips photon ledli 7000 k ısık ama cok mavi geldı banada o yüzden baska marka tercih ettım su anda xenon rengınde parklar beyazdır daha sık duruyor :)
ÜSTÜNERC
23-10-2011, 10:54
Arkadaslar iyi yorumlarınız ıcın hepinize tesekkur ederım.Allah hepimize kazasız belasız cezasız surusler nasip etsın.Saygılar :) yeni resımler bu hafta ıcınde bu sayfaya eklenecektır :)
SerhatA.
23-10-2011, 11:18
2-3 tane konusunu gördüm bu araçın aynı resimlerle..
Maşallah canlı görmek nasip olmadı
hayırlısı olsun güzel bir jant yakısır
maşallah kazasız belasız :)
hayırlısı olsun Allah kaza bela göstermesin
ÜSTÜNERC
23-10-2011, 11:21
2-3 tane konusunu gördüm bu araçın aynı resimlerle..
Maşallah canlı görmek nasip olmadı
kardesım bundan once 1 tane daha konu acmıs ben dun aksam farkettım.Bu hafta ıcınde yenı resımlerı cekıp koyacam ıc dıs guzelce.Yarın celık jantları takıyorum arabaya jantlı halıyle koyacam aracın resımlerını:) aracı ben kullanıyorum daha cok babam pek kullanmıyor genelde ktü de ünide oluyor kalkınmada oluyor oyle :)
SerhatA.
23-10-2011, 11:28
kardesım bundan once 1 tane daha konu acmıs ben dun aksam farkettım.Bu hafta ıcınde yenı resımlerı cekıp koyacam ıc dıs guzelce.Yarın celık jantları takıyorum arabaya jantlı halıyle koyacam aracın resımlerını:) aracı ben kullanıyorum daha cok babam pek kullanmıyor genelde ktü de ünide oluyor kalkınmada oluyor oyle :)
O zaman yeni resimleri bekliyoruz :)
ÜSTÜNERC
23-10-2011, 11:40
iyi dilekleriniz ıcın cok tesekkur ederım arkaddaslar yarın jantlar takılıyor yeni resımler gelecek bu hafta ıcınde :) karbonfıber kaplıcam plastik olan seyleri üst tavandakı cıtaları aynanın altındakı siyah plastik yerleri falan sizce nasıl olur cok apacı ısımı durur
stock c5
26-10-2011, 12:26
park lambalarnı görmezden gelirsek iyi olmuşş park ampullerını çıkar tama sadce sinyaller yansın şahsi görüşüm arka sinyaller olmamış ama iyi araç kazasız kullnmlar...
yoshimura
01-11-2011, 21:26
park ampülleri üste belirtmiştim ilk taktıgım gun cektım bu resımlerı philips photon ledli 7000 k ısık ama cok mavi geldı banada o yüzden baska marka tercih ettım su anda xenon rengınde parklar beyazdır daha sık duruyor :)
Bence yeni taktığın park ampullerinide çıkar sadece amerikanlar kalsın,kesinlikle daha seksi oluyor:icon_tup: bu arada kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Maşallah... Kazasız belasız sürüşler
ÜSTÜNERC
03-11-2011, 21:55
çok teşekkür ederim arkadaslar yorumlarınız arac 15 kapak janttı.16 '' celık jant takıldı ve bridgestone potenza adrenalin lastıklerıde takıldı.Yeni resimler gelecek resım cektımde arac biraz kirliydi onları yüklemek ıstemıyorum.Zamanım Olddugu zaman arac temızken resımlerını cekıp payşacam arkadaslar.