Orijinalini görmek için tıklayınız : A3 icin audı ustası ankara???
beyler 2004 model a3 aldım...ankarada kıme goturelım???bırde otomatık sanzımanın yagı degısıyor degıl mı bunlarda?adam bunların yagı omurluk gıbı klasık turk yaklasımı yaptı ama audı grubu bılmedım ıcın soruyorum?
Özdem Volkswagen
Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi
1. Cadde 22. Sokak No:37
278 02 38 - 278 14 23
İbrahim Özdem: 0532 771 54 66
Osman'ın tavsiyesi ile geldim dersen yardımcı olurlar.
mgnPower
24-10-2011, 14:25
Otomatik sanzuman icin Sasmazda Erol Vitas Otomatik Sanzuman Atolyesini tek gecerim. Sasmazda Damla Otogaz Lovato Distiributorunun arkasinda kaliyor.
Otomatik sanzuman icin Sasmazda Erol Vitas Otomatik Sanzuman Atolyesini tek gecerim. Sasmazda Damla Otogaz Lovato Distiributorunun arkasinda kaliyor.
soal abı:)yalnız bızım cocuklar erol vıtas ıle sıkıntı yasadılar baya bir...birde sadece sanzıman yagını degıstırsem mı degıstırmesem mı dıye sordum...su an ıcın bır sıkıntı yok sanzıda:)
boosted_pug
24-10-2011, 17:11
sasmaz tum oto erkan usta kendısı wv ustasıdır otomaık sanzımandan da cok ıyı anlar postahanenın ordan saga donuceksın kosede jantcı war ılk sola donuceksın yolun sonuna dogru sagda gorursun
CasabLanca
24-10-2011, 21:54
şaşmaz protech vw servisi serdar ustayı öneririm işinin ehlidir
32. sokak 16 numara
tam karşısıda tuna garajı otomatik şanzımanda tr nin en iyilerindendir
2si birlikte kordineli çalışır zaten
sasmaz tum oto erkan usta kendısı wv ustasıdır otomaık sanzımandan da cok ıyı anlar postahanenın ordan saga donuceksın kosede jantcı war ılk sola donuceksın yolun sonuna dogru sagda gorursun
asagıdan gelırken mı nu tarıf?
asagıdan gelırken mı nu tarıf?
Yok yukarı ayrancıdan gelirken
Yok yukarı ayrancıdan gelirken
ayran dedın de bı kopuklu fena olmaz dı degıl mı yaaaawww?:D:D:D
ayran dedın de bı kopuklu fena olmaz dı degıl mı yaaaawww?:D:D:D
Yanında Aspava varsa olur moruk :D
Bu arada benim ex ex ex hatunda A3 vardı. Şanzumanda hiç sıkıntı çıkartmadı 100k km'de bile
50km'le ile giderken 6'ya atıyordu biraz gerzek :D
Yanında Aspava varsa olur moruk :D
Bu arada benim ex ex ex hatunda A3 vardı. Şanzumanda hiç sıkıntı çıkartmadı 100k km'de bile
50km'le ile giderken 6'ya atıyordu biraz gerzek :D
motor yerıne fon makınası koymuslar arabaya tek hataları o moruk....evden cıkıyorum gazı dıplıyorum araba 4 e attıgında ısyerıne gelıyorum...yaklasık 20 km:D:D1 vites bıtene kadar semt degısıyor:D
mgnPower
26-10-2011, 09:24
aspava demisken ne durum cekti benimde canim yaaa... Allah sizi davul etmesin emi.
aspava demisken ne durum cekti benimde canim yaaa... Allah sizi davul etmesin emi.
ben rejımdeyım abı durum lahana yıyorum galeta soslu:)
mgnPower
26-10-2011, 09:35
bende rejimdeyim ama sadece dusunce olarak :)
Yetkili servis şanzımanın yağını değiştirmeye pek yanaşmıyor çünkü daha önce değiştirdikleri bir kaç araçta problem yaşamışlar.
bro hayırlı olsun sanırım 1.6 8v otomatik bir eşek aldın :) ikinci işin lpg baglatmak olsun !! yakmıyor içiyor ipana araba ...
bro hayırlı olsun sanırım 1.6 8v otomatik bir eşek aldın :) ikinci işin lpg baglatmak olsun !! yakmıyor içiyor ipana araba ...
dırek baglısını aldım bro:D esege takım elbıse ıle bınmeye gerek yok esofman ıle devam:D
Yetkili servis şanzımanın yağını değiştirmeye pek yanaşmıyor çünkü daha önce değiştirdikleri bir kaç araçta problem yaşamışlar.
entarasan...hemen arastıralım bakalım bende dırek degıstırecektım...