PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Van'a yardım

olcay_bora
24-10-2011, 13:29
arkadaslar kıyafet fln fazla olan esyalarımızı bı sekılde toparlayıp vana gondermemıze cok ıhtıyacları var bellı noktalarda bunu organıze etsek dıyorum herkes kendı bolgesınde elınden geldıgınce yardımcı olursa ıhtıyac karsılanmıs olur ayrıca İstanbul Optimumun ve Merter Migrosun önünde Yurtiçi Lojistik tırları Yardımlar için akşam 22.00'e kadar bekleyecek

a.colak
24-10-2011, 13:31
tırlardan haberim yoktu iyi oldu öğrendiğim. kışlık bişeyler vardı fazla akşam götürüp veriim olmazsa

olcay_bora
24-10-2011, 13:37
beylikdüzü tarafından gönderisi olanlar vasıta sorunu çekenler varsa bana ulaşabilirler

rebelh
24-10-2011, 13:38
ben memurum gittim öle arasında pttye burdan 1 kazak 2 kışlık çorap bişiler gönderiim dedim adam 1 buçukta açılıyoruz dedi almadı içeriye deli oldum saece bırakıcaktım onlar göndericektii..

neyseki annemler bi paket kışlık hazırlamışlar..

ahmetbaha-drs
24-10-2011, 13:52
Emlakçı Büyükçekmece belediyeside yardımları topluyormuş galiba bilgin var mı? Beylikdüzü Belediyesi v.s? +Kızılay kullanılmış eşyaları kabul etmiyormuş,yeni olmalıymış.

redbaron
24-10-2011, 14:31
yardım verirken dikkat edin oyle her onune gelene yada bilinmedik yerlere degil güvenilir kuruluslara yardım yapalım.cunkü pkk bu durumdan istifade edip yardımları toplayıp teror ogutune dagıtıyormus.kendi elimizle teror orgutunu desteklemeyelim dikkat edelim.

yiğit205
24-10-2011, 15:09
yardım verirken dikkat edin oyle her onune gelene yada bilinmedik yerlere degil güvenilir kuruluslara yardım yapalım.cunkü pkk bu durumdan istifade edip yardımları toplayıp teror ogutune dagıtıyormus.kendi elimizle teror orgutunu desteklemeyelim dikkat edelim.

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

SErhat.
24-10-2011, 15:26
Anadolu Yakası'nda Optimum Outlet'in otoparkında ve Avrupa Yakası'nda da Merter Migros'un otoparkında yardım kamyonları var.Optimum'dakini sabah gördüm.İnsanların getirdiklerini yüklüyorlardı.

Yalnız yardım yapmadan önce şu alıntı yaptığım kısma da bir göz atmakta fayda var diye düşünüyorum.Az önce Twitter'da gördüm bunu.

YARDIM İLETEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE. Levent Egemen yazmış: Marmara depreminde birebir yaşamış biri olarak, sizlere bazı tavsiyelerim var...Yıllar önce Marmara depremi sonrasında yine bir yardım furyası başlattınız. Şimdi de görüyorum herkes Twitter dan Facebook'dan yazıyor...Yıllar önce yapılan yardımların arasında ağırlıklı olarak evden atmak istedikleriniz vardı. Açılan kolilerden Ağustos sıcağında kazaklar, paltolar, imitasyon kürkler cıktı. Bunları yollamıştınız, fıkra gibi ama mayolar ve bikiniler cıktı yolladığınız kolilerden...Yer bulamadıklarınızı yolladınız... Büyük bir firma 3 tır sucuk yolladı Adapazarı'na. mangal! Yapılmasını beklediler sanırım. Tırlar boşaltıldı, içlerine cesetler kondu, Ağustos sıcağında tonlarca sucuk şehir meydanında çürüdü. Yolladığınız ekmekler gece ısınmak için yakıldı. !!! Oysa gıda deyince deprem bölgesinde pişirilmesi gerekmeyen, bayatlamayacak şeyler olmalı. Paketli ve bozulmayacak gıda, gazsız tek kullanımlık içecekler, bebek maması ve süt. En çok ihtiyaç duyulan ise kullanılmamıs iç çamaşırı, çorap, battaniye ve en önemlisi hijyenik ped ve bebek bezi.!!! Lütfen atacaklarınızı değil, gerçekten işe yarayacakları yardım olarak iletin. Sadece hatırlatmak istedim.

GokhanRS
24-10-2011, 15:29
PTT KARGO ile yardımlarınızı ücretsiz gönderebilirsiniz. adres madres bişi lazım değil. herhangi bir ptt şubesine elinizdekileri götürüp bunu van a yardım olarak yollayın demeniz yeterli.

uzak olanlar için merterdi optimumdu gitmenize gerek kalmıyor. en yakın ptt işinizi görür.

olcay_bora
24-10-2011, 16:04
ahmet ben belediyeler ile çalışmam kendi işimi kendim görürüm
ayrıca konusu açılmışken muhtaçlar diye eski püskü şeleri göndermek de ayıp insanlıga yakışır şekilde yardım yapmamız lazım duyarlı olmak lazım
ptt lerin gönderimi vana ne zmn ulaştıracagına dair bi bilgi var mı önemli olan tez ulaşması

olcay_bora
25-10-2011, 12:19
beylikdüzünde kalabalık oldugumuzu sanıyordum siteden pek yardım cıkmayacak sanırım işim gücüm yok hazır ben ilgileniyorum buralarda