PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nike Türkiye İrtibat Hk…



watchword
24-10-2011, 13:49
Arkadaşlar meraba . Bazılarınızında bildiği üzere , kuzenim Burdur ‘ daki en büyük aktif spor mağazası’nın sahibi . Gerek kuzenimin istekleri , gerek bu işlere yakın olmam , gereksede düşüncelerim doğrultusunda , Burdur ‘ a Nike Shop Mağazası açmayı düşünmekdeyim . Gerekli sektörel çevreye sahip olmamıza rağmen , Nike Türkiye ile bi türlü irtibat sağlayamadık . Telefon aramalarımız sonucunda sesli mesaj bırakabiliyorum , fakat gerekli geri dönüş sağlanmıyo . Mail gönderdim , öncelikle dil ‘ i değiştirmem istendi . İngilizce olarak tekrar gönderdim , bu seferde Nike Türkiye ‘ ye mail atmanız gerekli cevabı geldi . Hoş , Nike Türkiye ‘ den edindiğim mail adresine mail atmama karşın . Net ‘ de bulabildiğim tüm irtibat yollarını denesemde , benzer sonuçlar ile karşılaştım . Sektörde çalışan abilerimizi ve kardeşlerimizide devreye soktuysakda , bi türlü sonuç alamadık . Çabalarımın şimdilik sonuçsuz kaldığını düşünerek , Nike Türkiye ‘ yi bire bir ziyaret etme fikrini kafamıza koyduk ki , aklıma bu konuyu sizlere danışmak geldi . Bahsettiğim konularda bize yardımcı olabilecek , Nike Türkiye ‘ de çalışan ve irtibat kurabileceğim , birisine yada birilerine ihtiyacım var . Etrafınızda bu konularda bana yardımcı olabilecekler var ise ve irtibat kurmamı sağlarsanız çok sevinirim . Şimdiden teşekkür ederim …

GokhanRS
24-10-2011, 13:57
bu bilgi elinizde varmı bilmiyorum inş işinize yarar

NIKE'IN halen Türkiye genelinde 49 mağazası var. Corner sayısı ise 336. Mağazalar İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adapazarı, Antalya, Adana, Mersin, Gaziantep, Konya, Rize, Trabzon, Ordu, EdirneKeşan, Kıbrıs, İzmit, Samsun, Söke ve Tarsus'ta faaliyet gösteriyor.
NIKE'IN outlet mağazası yok. Ancak bazı mağazalarında seri sonu ürün satışı yapılıyor.
NIKE, Türkiye genelinde yeni mağazalar açmaya devam ediyor. Mağaza için en az 200 metrekare büyüklüğünde yere ihtiyaç var. Ancak bu büyüklük mağazanın bulunduğu şehir ve bölgeye göre değişebiliyor.
NIKE, 1972'de ABD'de kuruldu. Nike ismi, Yunan mitolojisindeki zafer tanrıçasından alınmış. 1980'li yıllarda ünlü NBA oyuncusu Michael Jordan'la öne çıkan marka, 1984'te dünyaca tanınan bir marka oldu. Nike, Türkiye'de kendi ofisini 2000 yılında açtı...
İletişim için telefon: 0212 365 04 04
Faks: 0212 365 04 99
Eposta: erhannuhoglu@nike.com
Adres: Büyükdere Cad. Nurol Plaza No:71/A Blok:14 Maslak 34398 İstanbul

watchword
24-10-2011, 13:59
Teşekkür ederim Gökhan bey . Malesef burdaki görünen irtibat yollarından da bi sonuç alamadık ...

onursumer
24-10-2011, 14:32
nike zaten sadece franchising olarak mağaza açıyor var olan nike bayilerinden bilgi almayı deneyin bence

ayrıca adidas'düşünmenizi tavsiye ederim hatta birçok konuda daha başarılı olduklarını düşünüyorum

Toul
24-10-2011, 14:54
Kolay gelsin öncelikle herkese..

Ben adana ve malatya Nike shop mağazalarının distribötürlüğünü yapan şirketin bilgi işlem merkezinde çalışan bir personeliyim..

Istersen şu numarayı mesajı attığımdan andan aramayı dene istersen şuan mesai içindelerdir.. eğerki vereceğim numarayla orayi arayip mazağa shop olarak açmak istediğini dile getirirsen yardımcı olacaklardır sana,görüştüm ben..
Eğerki şayet yardımcı olamazlarsa tekrar dönüş yapar isen,ben sana bölge merkezleri ile irtibata geçireğim.. Istanbul şube numarası : 0212 365 04 04 bol şanş umarım olumlu görüşmeler içinde olursun;)

watchword
24-10-2011, 14:57
nike zaten sadece franchising olarak mağaza açıyor var olan nike bayilerinden bilgi almayı deneyin bence

ayrıca adidas'düşünmenizi tavsiye ederim hatta birçok konuda daha başarılı olduklarını düşünüyorum

İşin ilginç tarafıda , Isparta ve Antalya ' daki mağazaları ile irtibat kurdum . Şirket prensibi sonucu olarak sanırım herhangi bi bilgi vermiyolar . İnternet sitelerindeki bilgilerinden , irtibat kurabileceğimi sölüyolar . Adidas markasıda , düşüncelerimin arasında idi fakat Burdur ' da Adidas Shop mağazası olduğundan dolayı Nike ' ı tercih etmeyi uygun bulduk ...

onursumer
24-10-2011, 15:37
nike iş yapmaz adidas a yönelin bence

yanlış düşünce adidas varsa nike herturlu iş yapar

farklı tarzlar farklı kişilere hitap ediyorlar