User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
78 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 1.8t turbo upgrade

outlaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teorik tuning pratik olmadıkça bir yarraya derman olmaz arkadaşlar... Kendiniz yaşamadan olmaz o iş.

Yoksa port polish ile 3 boy aldı... walbro pompa ile 5 boy aldı diye gezer, standrt enjektöre kobva ile benzin dökseniz birşey farketmeyeceğini hesaplamassınız
    iste safo power farki hislerime tercuman olan adam
    !! Yngwie J. Malmsteen !!

Spook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütün kırmızılar 2 de 60 da gelin nan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bulabilirseniz ebay den uygun BAM yada APX pistonu bakabilirsiniz. sIkistirmasi düsüktür. daha saglikli basinc icin ..
    Batuhan M. Ince

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semihx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kollarin dayanmasi beygirden daha cok torkla alakali bi durum. anlik gücler, yani turbonun ilk geldigi andaki basinc yüksekligi gibi...

asagidaki fotografi görmüssünüzdur illaki. agu, aeb kodlu ilk nesil 1.8t ler icin 360 ps e dayaniyor, diyerleri ( ince kollular icin ) ise 300 u gördük diyenler var. ben sizin yerinizde olsam sinirlarda dolasmak yerine eger imkan varsa kollari deyistirip o sekilde kullanirdim. yok motor stok kalicak ise de bu motor kodlu motor ile 260ps in üzerine cikmam.

sc44 turbo ile 1.45 barda 350hp'de (paşaoğlu dyno) 100.000 km gidip ve motorunda tek bir sıkıntısı olmadan gezinen (MAŞALLAH) arkadaşım var.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler! Suan 1.8t upgrade ile alakali 2 konu var halihazirda. Tum postlari okuyorum. Yarisi oem halde bir gt28 takarak, birde enjektor ve buyuk cooler, yazilimla 300hp alinir diyor. Diger grup bunlar hayal ole 10.000tl harcamadan bu gucler alinmaz deniyor...

Simdi hangisi? Bu arada ciddi soruyorum. Golf gti yada a3 alarak minumum 300hp almak istiyorum. Proje altina imza atacak varmi?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

chevy_Boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi geceler arkadaşlar araç sahibi olarak yapılacak en iyi şey olmasından dolayı aracın projesiyle ilgili a'dan z'ye bütün kararları, insiyatifi project01 garage'a devretmiş bulunmaktayım. fikirler için teşekkür ederim. konu kirliliği olmaması açısından konu silinebilir.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar selamlar. Konu hakkında fazla detay yazıldı çizildi. Projeyi bundan sonra tamamen project01 yürütecek. En doğru kararları project01 garage alacaktır.

maskaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler! Suan 1.8t upgrade ile alakali 2 konu var halihazirda. Tum postlari okuyorum. Yarisi oem halde bir gt28 takarak, birde enjektor ve buyuk cooler, yazilimla 300hp alinir diyor. Diger grup bunlar hayal ole 10.000tl harcamadan bu gucler alinmaz deniyor...

Simdi hangisi? Bu arada ciddi soruyorum. Golf gti yada a3 alarak minumum 300hp almak istiyorum. Proje altina imza atacak varmi?
    10.000 tlyi bulmaz diyenlerdenim
    Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:

Spook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hesap açık net...

1200usd gt2x turbo
    tabular olmayan normal bir manifold 350usd
    enjektörler 250usd
    intercooler ortalama 200usd
    İntercoooler boruları,komple egzost sistemi krom olursa 1500tl ~~900usd
    ortalama işçilik 700usd
    silikon kelepçeler vs vs 250usd
    remap ortalama 500-750usd
    eğer me3x ise yeni bir maf 200usd
    Debriyaj dışardan alınırsa 1000usd ye stage 2 yada 3 mal oluyor burda yapılırsa 300usd (balata çakma vs dedikleri olay)
    iyi bir manuel boost controler 100usd
    wideband,basınc ve egt illaki ortalama 550$
    forge007 150usd

Buraya kadar parçalar ortalama 6000usd bu parçaların illaki kargosu en az 500usd tutar ki debriyaj volan filan alınırsa çok daha geçer. tümü bir kerede gelse illaki gümrük işlemi olur.bunlar bu fiyata dahil değil.

Parça gelir hatalı olur gider gelir evdeki hesap çarşıya uymaz aksilikler olur. sıfır turbo gelir wasgate arızalı çıkar ot olur *** olur.. maf housing gelir açısı ters olur..
    Bu yazdığım fiyatlar dahada düşebilir tabi yapılacak işin malzemenin kalitesiyle alakalı sonuçta.

Açık net 10bin in üzerinde.. kimse birbirini kandırmasın, bende bu paraları harcadım.

MECOO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spook Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hesap açık net...

1200usd gt2x turbo
    tabular olmayan normal bir manifold 350usd
    enjektörler 250usd
    intercooler ortalama 200usd
    İntercoooler boruları,komple egzost sistemi krom olursa 1500tl ~~900usd
    ortalama işçilik 700usd
    silikon kelepçeler vs vs 250usd
    remap ortalama 500-750usd
    eğer me3x ise yeni bir maf 200usd
    Debriyaj dışardan alınırsa 1000usd ye stage 2 yada 3 mal oluyor burda yapılırsa 300usd (balata çakma vs dedikleri olay)
    iyi bir manuel boost controler 100usd
    wideband,basınc ve egt illaki ortalama 550$
    forge007 150usd

Buraya kadar parçalar ortalama 6000usd bu parçaların illaki kargosu en az 500usd tutar ki debriyaj volan filan alınırsa çok daha geçer. tümü bir kerede gelse illaki gümrük işlemi olur.bunlar bu fiyata dahil değil.

Parça gelir hatalı olur gider gelir evdeki hesap çarşıya uymaz aksilikler olur. sıfır turbo gelir wasgate arızalı çıkar ot olur *** olur.. maf housing gelir açısı ters olur..
    Bu yazdığım fiyatlar dahada düşebilir tabi yapılacak işin malzemenin kalitesiyle alakalı sonuçta.

Açık net 10bin in üzerinde.. kimse birbirini kandırmasın, bende bu paraları harcadım.
    +1 bende harcadım. Fazlası vardır eksiği yoktur.

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

GT2* e çıkmazsanız 10.000 e de çıkmayabilirsiniz
    ancak kesinlikle kişiden kişiye değişen bi olay bu.. İşin içinde, parçaları ucuza bulabilen ve bazı şeyleri kendisi çözebilen birisi çok daha uyguna yapabilir..
    aşağıdaki listeyi biraz sadeleştirirsek..

Alıntı Spook Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    K04-023 turbo 1600tl
    enjektörler 450tl
    intercooler ortalama 350tl
    İntercoooler boruları,komple egzost sistemi krom olursa 1000tl
    ortalama işçilik 1000tl
    silikon kelepçeler vs vs 250tl
    remap ortalama 800tl
    eğer me3x ise yeni bir maf 220tl
    Debriyaj 750tl
    manuel boost controler 100tl
    wideband,basınc ortalama 750tl
    forge007 250tl
    7520TL

Hadi 500 tl de ıvır zıvırla 8000 TL , ancak ben olsam arabaya bunların üstüne bi bu kadar daha harcamayı tavsiye ederdim herşey HP değil...
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

herşeyin altına imza atılır ama 1000 le kısıtlamaktansa düzgün malzeme ile gerektiği gibi yapmak lazım

Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GT2* e çıkmazsanız 10.000 e de çıkmayabilirsiniz
    ancak kesinlikle kişiden kişiye değişen bi olay bu.. İşin içinde, parçaları ucuza bulabilen ve bazı şeyleri kendisi çözebilen birisi çok daha uyguna yapabilir..
    aşağıdaki listeyi biraz sadeleştirirsek..

7520TL

Hadi 500 tl de ıvır zıvırla 8000 TL , ancak ben olsam arabaya bunların üstüne bi bu kadar daha harcamayı tavsiye ederdim herşey HP değil...
    çok doğru söz herşey alınan güç değil
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alperen-B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sc44 turbo ile 1.45 barda 350hp'de (paşaoğlu dyno) 100.000 km gidip ve motorunda tek bir sıkıntısı olmadan gezinen (MAŞALLAH) arkadaşım var.
    ben bu isin ustasi deyilim, hoby olarak ilgileniyorum. uzun zamandan beride 1.8T lerle ilgiliyim . chip, imo ipdali . t3/4 turbo büyüttüyüm ( eksoz borusuna kadar kendim kesip bictim ve kaynagini yaptim ) aracim var. birde günlük kullandigim ARY kodlu leon4 1.8t var. ( nekadar icinde oldugumu anlatmak amaciyla yazdim )

yani burda yazip cizmekle sadece insanlarin kafasi karisir, baska da bisey olmaz. ben sahsi görüsümü yukarida yazdim. ne pasaoglu tanirim ne de arkadasini, sen öyle diyorsan öyledir. umarim sorunsuz nice 100000 leri devirir.
    Batuhan M. Ince

06 ANIL 38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

buna yakın bir setupla e39 m5 ve e36-e46 m3 lerle dalga geçıodum 2 sene boyunca...sonradan drag spec yapıp 600+hp lara geçtim..
    0-400 = 10.4sn.
    AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
    E39 ///M5
    AUDİ S3 8L

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu isin ustasi deyilim, hoby olarak ilgileniyorum. uzun zamandan beride 1.8T lerle ilgiliyim . chip, imo ipdali . t3/4 turbo büyüttüyüm ( eksoz borusuna kadar kendim kesip bictim ve kaynagini yaptim ) aracim var. birde günlük kullandigim ARY kodlu leon4 1.8t var. ( nekadar icinde oldugumu anlatmak amaciyla yazdim )

yani burda yazip cizmekle sadece insanlarin kafasi karisir, baska da bisey olmaz. ben sahsi görüsümü yukarida yazdim. ne pasaoglu tanirim ne de arkadasini, sen öyle diyorsan öyledir. umarim sorunsuz nice 100000 leri devirir.
    araç bu

http://www.techturkey.com/forum/proj...o-eklendi.html

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde günlük kullandigim ARY kodlu leon4 1.8t var.
    ispanyol s3 ü,sen sevdiğimizden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu cok uzamış,

sadece kol değişimi için motor açmak çok mantıksız.
    alın 1 takım piston onlarıda elden geçirin madem kardeşim.

agu nun kolunu 500 nm den sonra eğdim,onada güvenmiyorum.
    o yüzden fantezi yapmaya gerek yok.
    gt30 la 1.0 bar zevksiz fakat bir cok şeyi almışken 2-3 ay daha sabredip motoru güzelce toplayıp adam gibi basınç basın.

Anıl yazmış,KESİNLİKLE yağ pompası sıfırlanması lazım.
    kapak portlarını polishe vermen mantıklkı cünkü cok dar o kapagın polishleri.
    agu kapat taksan onuda polishlet.

---

BU ARADA 10.bin tl tutma mevzuusuna diyeceklerim şu durki.

audi TT nin setupunu uygularsanız dogru 8 milyarları tutuyor.
    standart bir arabaya biniyorsunuz.
    ama o setup tamamen sök tak işçiliği.doğrusuda o belki ama ben eski arabama o kadar harcamadan aldım o güçleri.
    neyi nasıl almak istediğinize bağlı birazdan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    unuttum.
    yağ pompasının, yanında kare şeklinde aluminyum yağ sagotucusu oluyor 1.8T lerde.
    aluminyum ısınıp sogudukca(-ki setup değişiminde fazlaca oluyor bu) sızdırma yapıyor 45 tl gibi birşeydi geçen sene fiyatı.
    yani yağla alakalı ne var ne yoksa değişmeli.
    ne kadar hortum varsa benzinle yıkanıp bakılmalı -- mümknüse sıfırlanmalı,

ben başıma gelerek-evin garajında kendim söke taka-konya yolunda kar yağarken sağda söke taka uğraştım,siz uğraşmayın

MECOO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lnd_samet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    unuttum.
    yağ pompasının, yanında kare şeklinde aluminyum yağ sagotucusu oluyor 1.8T lerde.
    aluminyum ısınıp sogudukca(-ki setup değişiminde fazlaca oluyor bu) sızdırma yapıyor 45 tl gibi birşeydi geçen sene fiyatı.
    yani yağla alakalı ne var ne yoksa değişmeli.
    ne kadar hortum varsa benzinle yıkanıp bakılmalı -- mümknüse sıfırlanmalı,

ben başıma gelerek-evin garajında kendim söke taka-konya yolunda kar yağarken sağda söke taka uğraştım,siz uğraşmayın
    Aluminyum yağ soğutucu 100 TL civarı bende ne olur ne olmaz diye yeni değiştirdim bilginize.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)