gayet bence kolaylıkla alınabilir neden alınmasınki eğer hacim düşük diye düşünüyor olabilirmisiniz ?
gayet bence kolaylıkla alınabilir neden alınmasınki eğer hacim düşük diye düşünüyor olabilirmisiniz ?
www.egeturbo.com
Turbo asker
Motorun ıc yapısı 200HP ıcın uygun degıl,mutlaka guclendırılmesı gerek.
Ayrıca Sogutma sıstemı elden gecmelı.
160 lık ıle farklı parclar var motor ıcınde.
iç yapı 160 la aynı diye biliyorum ben sıkıstırma oranı vs. aynı ,cooler+k03 le ust devirlerle aynı performans yakalanmazmı?altları birz bos olsada
neye göre uygun değil? herhangi bir tecrubeniz oldumu bu konuda? çok büyük çalışmadan kastınız water cooling i değiştirmek değildir heralde.. 200 hp olarak sıkıntısızca kullanılan araclar yaptık.. sıkıstırma oranları da aynı.. bi 160 lık değil evet ama sıkıntısızca 200 hp ye kadar guc alınabilir..
Sıkıntısız 200 hp iyiymiş![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Kac liraya patlar 200 hp erh bey neler degistirmemiz gerek ?Ornek araciniz varsa loglarini yayinlayabilirmisiniz?
Çok iddaalı olmuş sanki 200hp o motorun bu derece bir yüklemeye karşı alt yapısının olduğunu düşünmüyorum. Yapılsada ki superchargedsız hali ile sağlam turbo lag yiyip remapli 1.4 160lıklar kadar pürüzsüz gidemez yapılan masraflada cupra veya 1.8 tfsi ile takasa gidilir![]()
Kısmi olarak doğru. Fakat 1.4 tsi leon a remap yapıp filtre ve egsoz ile destekleyince 1000 liraları geçmiyor. Alınan beygirde 155 160hp. 1000 tl farkla ne cupra alınır ne fr ne de satımı durmuş 1.8 tsi![]()
200hpleri bulmak az biraz astarını geçeceğinden öyle söyledim. Ama insan zevk için yapar projesi olur kafaya koyar hobisi olur vs. birşey diyemem![]()
takılan k03 zaten tsi k03 ü.. yaglama ve su hatlarının değişiminde özel bi uygulama yaptıklarını sanmıyorum. biz yazılımını yaptık sadece. mekanik butun işlem yunanistanda yapıldı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)