benim yazılımda vardı dp de vardı,arac yavasladı..neden yavasladı basınc düştü,yazılım olmasına rağmen aracın basıncı dusmustu+3 rpm gibi gaza ilk oturmada cok hızlı caf caf caf ediyordu yüke binince.neden yapar ,basınc neden düşer,başta araba fırr bi fırlıyodu 4.vitesin sonunu zar zor getiriyodu.özellikle yükte.işin garibi istenilen basınc basılamıyor tamam,mesela kat takılıyken 4000 rpm 0.8,5 rpm,0.6,6 rpm 0.3 istenen basınc ve basılabilen basıncta böyle.tutuyor birbirini tamamen.dp taktım,fiks 0.9 istiyordu araba 6 rpm dahil ama 4000 de eskisi gibi 0.9 da basmıyordu ,5000 rpm de de 0.6 basmıyordu 0.4 filan basıyordu ama istenen daha yüksekti sonuc olarak.tsi lar gercekten sıkıntı biraz
dp cok büyük hayal kırıklığı oldu neden yapmamız lazım bunu,özgün biraz önce güzelce cevap yazmıssın bunada yazarsan sevinirim,P0299 verip duruyordu arac doğal olarak
İşte iç anadolu civarların güzel tuner şirketleri olmadıgından ben custom tercih etmiyorum tamamen oem dusunuyorum istanbulda olanlar şanslı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)