S ve tiptronic de rolanti artiyor bnmkinde sesi de guzellesiyor
S ve tiptronic de rolanti artiyor bnmkinde sesi de guzellesiyor
valla çozemedim belkide frene doknup hemen gaza bastığımdanmıdır yani boyle anlık durumlrda kaydırıyor belki devreye girmedğinden oluyor
bu sistemin hiç var olmadığını sayalım dsg geri kaydırıyormu ?
yani bu araç geri kayıyor ondan eminim :D
benim getzde otomatik tabi klasik tip kaydırma yapan bi yapısı var güvenlik amaçlı ama polo dan daha az kaydırıyor :D
Bu durumdan huylanıp 30.000 lik bakım paketi uygulattım bugün aracıma. Kilometrem 12750 km'de ve yakıt filtresinin içinden çıkan yakıtın resmini koyuyorum. Fotoğrafta net belli olmuyor ama içinde limon sıkmışsınız gibi taneler felan da var. Bir de bu filtre daha 30.000 km ye kadar gidecekti. En pahalı yakıtı kullanıyoruz birde. :Deli:
http://d1201.hizliresim.com/t/2/1jmj9.jpg
Normalde 462 tl. (30.000 km bakım paketi)
; polen,yakıt,hava,yağ filtreleri, yağı ,karter tapası, cam suyu. Aracı deneyemedim is çıkışı görüşleri yazarım. İndirimleri elemanlar yapıyor bilmiyorum fiyatı öğrenip söylerim :)
Yılbaşı itibariyle 2 Ocak tarihli işçiliklere zam gelmiş. Bu 462 tl bakım paketi. Bakıma gittiğiniz zaman servis danışmanına gidip nazınızı geçirip sarf malzemeyi sildirip %10 parça %10 işçilik indirimi yaptırın :)
Peki cupralarda d de giderkn tiptronice veya s e alinca da mi bi degisiklik olmuyor?
Malesef ibiza Cupra ve bocanegra larda bu dediğimiz devir artma özelliği yok. Bizimkinde araç bir nevi kalkış modu hazırlığı gibi. Ama benim esas merak ettigim bu özellik fabia vRS de var mı acaba ?
launch control olsa ne mutlu olurdum..
launch yapabilirsiniz :D ayrıyetten bu yağ eksilme çok ilginc ben gerizekalıyımdır ilk 5 bine zorla değiştirdim yağını 750 gr eksiltmişti
15 binde 20 binde 30 binde bakımların hiçbirinde eksilmte olmadı bende
walla ben bi ara yapıyım diye uğraştım ama dsgyi elime alıyodum, saçmaladı kaldı araba emniyet şeridinde, kapa aç yaptım 3 kere anca düzeldi:)
ilk başta bende de çok eksiltme yoktu, sonradan çok arttı, motoru yiyiyosun ondandır deme sürekli servise baktırıyorum bişey yok diyorlar.. sanırım yakında eksilltmeyenleri servis geri çağıracak sizin arablarda bişey var diye:)