Polo Gti aracımın lastiklerini değiştireceğim. Ne önerirsiniz ?
Eski yazışmalara baktım pek fazla seçenek yok gibi ama Pirelli PZero Nero GT nasıldır kullanan var mı ?
Pirelli Pzero Nero GT 215/40ZR17 87W XL
kullananlar var ben starmaxx st 760 ( petlas pt741 ) modelini kullandım ilk 3 4 bin çok güzel sonrası berbat bi anda asfalta göre karakter değişiyor sert dişli asfalt istiyor haricinde güzel tutunmuyor
215-45-17 conti sc5 bakabilirsiniz bende bu ebata geçicem ebat çok büyümüyor ama jant ufak görünebilir
215 40 17 Tyres reviews - TyreReviews nokian deneyen varmi???
Polodaki durum farklı. Torpidodan geliyor gibi ses ama ses silecek motorundan geliyor. Silecekleri söküp altındaki siyah paneli sökün altında silecek motoru var süngeri oraya sıkıştırın. Sökmüşken içeriye motor sesi veren modülüde sökün araba olsun size mercedes sessiz sedasız kullanın)
cupralarda gti larda içeri sanal motor sesi verme olayı tam olarak nedir ? bilen varsa açıklayabilirmi![]()
Şu sıralar kendime 2013 model düşük km Polo GTI bakıyorum arkadaşlar. Tercihen siyah ve cam tavan olması gerekli. (Tek kapı) olursa tadından yenmez![]()
Nisan ayı oldu '13 cupralara hala yazılım çıkmadı varmı bir gelişme veya bir tarih belli mi acaba arkadaşlar ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)