methanol mü var? harika en azından methanolün farkını da görürüz:)
Printable View
Öskürü düzelt öskür bizden. Ecufast yani
DP yok bende yaa stage 1 yokmu benden baska ???
custom yazılım avantajlı olabilir
stage2 tt ile denedim, biraz tutunuyorum 2.viteste sonra bi güzel açılıyor fark.. 2.0tfsi karşısında çok olmuyor şansımız.. üstelik onda 19jant var bi de.. ama stage1 ile daha güzel olabilir ozmn, ersana stokken deneyelim dedim denemedi adi adam, olurda geçersem dilimden kurtulamaz diye:)
Custom avantajlı olursa eşit olmaz...
Özellikle Roll night için 1 seferliğine ayarların sonuna kadar açılıp tüm arabaları geçebilir custom yazılım sahipleri ama bu gerçeği yansıtmaz... Hile sayılır...
Şuanki Ecufastlılar nasıl kullanılıyorsa ekstra bi ayar cekmeden katılmalıdır bence Roll Night'a
Ozaman fark görülür sağlıklı denemeler olur arabalarda sağlıklı roll yapmış olur...
bayadır bu muhabbet vardı iyi olmuş bu fikir araçlar yürür meraklar giderilir.hepinize kolay gelsin.
ya konuyu hangi yazılımı yaptırsam diye açsaydım en aşağı 20 kişi bende şu yazılım var çok memnunum diye yazardı, ama gel gör ki 2 revo 2 ecufast dışında araba bulamadık..
Görende GT-R,F430,Lambo felan denenecek zanneder. Bu tip arabaların denemeleri için hiç bir mapper kendini yormaz ben diyimde. 1 günlüğüne işine hile katacak adam da o seviyeye gelebilecek adam değildir. Ben yapılacak denemenin gayet gerçeği yansıtacağına eminim. Ama denirse ki o yapamaz bu yapamaz. O zaman da bilirim mapper'ın yapacağını yapıp döşemelik 2 metre diğer araçlara katlıyacağını :D
işte akıllı adamı cidden seviyorum.. özgün'ü şahsen tanımam ama yaptığı işleri forum ortamında, muhabbet ortamında gayet iyi biliyorum.. millet bi heyecanla bu konuya atlayıp özgün siler süpürür, yok bi gecelik ayar yapar boy boy koyar, onu ayrı bi kategoride tutun diyerek zannediyorki özgünü göklere çıkarıyorum, .. sizler böyle diyerek adamı bilakis küçültüyorsunuz, farkında değilsiniz.. adam yıllardır yaptığı işlerle buralara gelmiş, bi gecelik hile hurdayla mı küçültcek kendini, birçok şehre verdiği ecufast markasının itibarını.. ben arabamın gidişini her bir boy iyileştirmek için en aşağı 5.000TL masraf yapıyorum, ecufast ya da diğer biri bana hileyle 2 boy fark atsa ve orjinali bu dese ben gider yazılımı hemen orasıyla değişirim altı üstü vereceğim 1.000TL para.. peki hile hurda girerse işin içine nolur sonuç?? ben gider değişirim yazılımımı o firmayla, adam ya o speclerde atar yazılımı ve motor kırarım ya da araba öyle gitmeyince yalanı ortaya çıkar.. özgün ya da evotech bunu yapacak adamlar mı bunu söyleyin bana.. ben diorumki adam gibi deneyelim araçları, görelim bizlerde.. eğer cidden bir firma daha iyi çıkarsa biz bile gidip ona yaptıralım.. ama maalesef çok az kişi bunu anlayabildi..
katılım neden bukadar az bissürü tsi sahibi vardı
Katılım cok az,Evotech de yapılan TSI sahıplerıne haber ver dedım Yılda'ya.
Cogu buraya uye degıl yada aktıf degıller.
Bızım Polo GTI Yılbası haftası gıttı,sımdı 2.0 yada 1,6 projesı baslatıyoruz.
Eger yetısırse,Stage 1 olarak katılıcagız,aracı yarın ekspere verıyoruz Dogusa ve Kosıflere.
Buarada mutlaka Roll gecesı en az 2 adet PBox olsun kı,100-200/50-150KM hızlanmalarıda olculsun.
Mınımum 3-4 kalkıs art arda yapılsın,bu konuda tavız verılmesın kı,yazılımlarda ne var ne yok ortaya cıkar zaten...
Ben Ozgurun aracının gecıcegını dusunuyorum,ozellıkle Top Speed de...
Evotech olarak da burada en az 2 arac olmalı kı,duzgun bır karsılastırma olsun...
Edit:Okuyanlar guzel ( 997TT, Mehmet Gazihan, öskür )
Aslında bu Roll organizasyonunu Track Day e çevirsek daha faydalı olur...
Ben stok 4 kapi cam tavan gelirim bi tek kutu ici var
stock ,yazılımlı herkes gelebilir :D
Arkadaşlar 1 gecelik yakıtlı ayar Revo yada Evotech yapamıcakmı yani bukadar aciz firmalarmı bunlar ?
Bana kalırsa bütün firmalar 1 gecelik bütün hünerlerini sergilerse çok daha keyifli bir gece geçirmiş olursunuz
tsi kullanıcılarının çoğu gündelik hayatta arabasını kullanan insanlar, o yüzden ben bilakis bunu istemiyorum.. çünkü hangi yazılım daha iyi soranlar gündelik kullanım için soruyorlar, hulk tarzında bir tsi olmadığı için bi gecelik ayar ve yakıtla deneme bence faydalı olmaz bize..
biz arbalarımızı altranatifleri olduğundan dolayı günlük kullanmıyoruz.Yoksa gayette günlük kullanırım arabamı ben.Siz bu hondaları falan böle 3-5 bin km de kırılır falanmı sanıyorsunuz ?
Valla ben kimseyi bilmem yarış yakıtı da kullanmıyorum
Kullansam da günlük kullanılır para varsa hergün koyarsın sorun olmaz
Sizde 97 oktanla dibine kadar ayar yapın benzinleri de aynı istasyondan alın bari
kendinizi kandırmayın Ne sen Revoyu bırakırsın gecilsende nede Ecufastte yaptıran orayı nede Evotech te yaptıran orayı bırakır
herkes gene aynı şekilde devam eder ama o deneme gecesinden sonra da arabasını bir kez daha kurcalattırır hızlansın diye
Ben özgünün aradaşı olabilirim ama VAG grubunda Revo ya çok güveniyorum bana göre en iddialı firma Revo ama en iyi yürüyen hangisi olucaksa tabiki fatihin dedigi gibi gecelik ayar yapılır
bu kimsenin kimseyi kandırması degildir
En büyük firmalar bile en iyi olduklarını kanıtlamak adına araç hazırlayıp 0 -400 koşturuyolar bir ton blok parçalıyolar
sen hiç kaybeden firmanın dükkanını kapatıp kazanan firmaya araç hazırlatıp yarıştıgını gördün mü ?
Ayrıca Cupra sahipleri yazsınlar bakim kaç tane Stage 3 ve Stage 4 olan araç 97 oktan yakıt ile denemeye çıkıyor ?
En verimli oldugu oktanı herkes bilir mecburen de katkı koyulur artık ne tercih ederse araç sahipleri
Sen vag grubu kullanıcısı olabilirsin ama bizde bu işin içindeyiz çok bilmesemde En az senin kadar bilirim
Track Day MUTHIS bır fıkır....
Gercek ustalık ve Sorunsuz Otomobıl ortaya cıkar...
Katılıcak Evotech Otomobıllerın Pıst Katılım masraflarının yarısınıda karsılamaya hazırım...
Roll gecesıne,eger ozaman kadar aracı alırsak,nasıl kullanıyorsak oyle katılıcagız... (Ozgur bılır)
Ayrıca hıc bır Evotech aracının ayarınıda degıstırmıyecegız,zaten fırmanın felsesı bu ;)
Edit: katılıyorum yarıs kazanmak ıcın yapılanlara ve Cupraların kullandıgı yakıta.
Ek olarak;bır aracı cok hızlı yurutmek o fırmanın yada parcanın cok ıyı oldugu anlamına gelmez cunku kısa surede yada aralıklarla arıza veren bır sey,hızlı olsa bıle ıyı degıldır...
1-2 boy gerıde olsun,gonlun rahat olsun. Ancak amac 1 Mil/400metre yarısı kazanmaksa,Over limit yapılır,kırılsa bıle amacı bellıdır,bız gunluk/Hızlı oranını en ıyı sekılde yakaladıgımızı dusunuyoruz(Yakıt-ekonomık omur-Konfor)
Ozaman track day'a Öncelik verelim... Ölçümler vs trial hepsi yapılsın arabasına ve kendine güvenen katılsın masraflar sorun değil....
Arkadaşım siz beni iyi anlıyamıcaksınız sanırsam
Bu vag gruplarında zaten motor kırmak cok beceri isteyen bir iş
araç en ufak bir arıza algılasa hemen retard ediveriyor
buda ayarcının işi zaten nekadar iyi ayar yaptıgı ordan belli olur
merak etme sizin bir gecelik maks performans programlarınız ile 300 bin km bile yaparsınız gündelik yaşamda :)
Mesela pistte Track olayına gelince
aranızdan iyi bir şöför seçilip bütün araçlar onun test etmesi gerekir
hangi aracın hızlı oldugunu anlamak için şöförün aynı olması lazım
bence sizin işi drift box çözer
bu işin rüzgarı var tüneli var şöförlüğü var
bütün araçlar aynı yolda aynı metrelerde DBox ile veri alsın daha mantıklı
yoksa deneme sonrası çok kavga çıkar
Allah göstermesin ya sonra typercılar gibi olursanız :D
eğer senin isteğin en max ayarlar ve yakıtla en hızlı arabayı bulmaksa ona göre bi konu açalım isteyen katılsın, firmalar veya kullanıcılar desin limitsiz bir deneme istiyoruz, ister yarış yakıtı koyun ister aracı söküp gelin.. ben başından beri istediğim bu değil diyorum ama anlatamıyorum.. en büyük firmalar evet kendini kanıtlamak için arabalar yapıyorlar ama benim aracımın sahibi revo değil, yaptırdığım herşeyi kuruşu kuruşuna parasını vererek yaptırdım.. denersem kendim için denerim, firmalar arası sidik yarışı için kendi arabamı zorlayamam.. zaten geçilsem ne bayçu dükkanı kapatır ne de üzülüp iki kadeh içer.. bu arada son cümleye cidden üzüldüm, asla ne sana ne özgüne ne de başka birine bilgi taslamadım, taslamaya da bilgim yetmez.. olay özgünün forumunda ecufaste meydan okuyomuşum gibi algılanıyor nedense.. ben sadece firmalar arsı farkları görmek istiyorum..
İstanbul gece Rollinglerini bildiğimden Otobanda kalabalık denemeler çok riskli oluyor...
Sorunsuz olması için iyi planlama yapılmalı iyi bir saat ve güzergah seçilmeli..
Bu işin trafiği var riski var Video çekimleri var...Allahkorusun sakatlık çıkabilir eğer katılımcı sayısı fazlalaşır ise ki bence o gece burdaki listenin dısında izleyici vs +10 araç daha olur....
Kardeşim ben o son cümleyi sen bana bşi dedin diye yazmadım azcık bilgim var diye yazdım neyse bak şimdi ben öyle gider falan algılamadım da ben sadece sana şunu anlatmaya çalışlıyorum
bak ne güzel yazmışsın dimi para veriyorsun
şimdi delikanlı gibi bir cevab ver bana
egerki sen özgünün yaptıgı veyahut evotchin yapmış oldugu bir araca gecilirsen revo yu bırakır direk tekrar para öder onlar ayazılm mı yaptırırsın yoksaaaaa
Revoya gider bir daha gözden mi gecirtirsin ?