Tamam da kardeşim yazını çok dikkatli okudugun zaman sende uslubunun hatalı oldugunu anlıcaksın
Ben senin gider yapmadıgını biliyorum
cünkü sen revo nun ne distrubutoru nede sahibisin :)
sen sadece müşterisin...
Printable View
bence bu konuda revo ve evoteche dünya kadar para verdiğiniz için ecufastı geceriz psikolojisindesiniz
Konu nasıl bir hal aldı çözemedim ben. Amaç yazılım yapmayan insanlara fikir sunmak sonuçları ve ortada olan başarıyı göstermek mi? Yoksa bu bir marka savaşı mı? Gidin güzelce oturun bir cafede çayınızı kahvenizi için sonrada güzelce müsait bir yolda denemenizi yapın olsun bitsin.
Tunç gerçek amacı anladığı için konu kapanmıştır artık.. evet itiraf ediyorum tek amacım buydu:)
özgüne burdan anlattım amacımı olmadı, özelden de yazdım şimdi..
tek ricam artık kilitleyini, silinde saçma bi muhabbet yerine adam gibi şeyleri konuşalım, konu bırakın amacından sapmayı amacı neydi onu unuttu herkes..
Başka markalar dadanıyor dediğin bizim Gökhan. Arabasını yeni yaptı kaldırmış beklio kime saplasam diye. Vag grubuna özel bir durum değil. Tamam kardeşim madem olaya giderin yok o zaman konunun başlığını niye bu şekilde açtın. Yazsaydın oraya ben arabamın durumunu görmek için diğer TSI larla polo,rocco, fabia ibizalarla denemek istiyorum deseydin konu uzamayacaktı. Ama sen konuya direk hardcore Revo savunucusu olarak benim arabam şişmiyor kim diyorsa gelsin deneyelim diye girince olay zaten gergin başladı.İlk yazında da belli zaten 1 senedir aldıklarımın faturasını gösteririm diyerek bişeylerin ispatı içindesin.
upgrade turbolu giulietta geliomu ? ateşli bi italyan görmek istiyoruz.. :)
ben orada derdimi anlatmaya çalıştım sadece tsi gelsin diye, yoksa tanımadığım adamla ne derdim olsun.. dansöz gibi kıvırmadan lafı yazdım, "Revom var tsilarla denemek istiyorum ama revo olanlar değil diğerleri" diye yazsam olacak mıydı.. özgüne de dedim, Türkiye'de gördüğüm en iyi 3 firmayı yazdım, atar yapıyorsun oldu.. revoyu savunmuyor muyum, müşterisi olarak ben memnun kaldığım yönünü savunuyorum tabi.. evotechin yaptığı stage2 rocco video koydu sonra kavramam değişcek diye yazılımı sildirdim dedi, ben sürekli her konuda evotechin yaptığı roccolarda sürekli kavrama sorunu çıkıyor desem ve böyle bişey olmadığını sen kendi kullandığın evotechli arabada bilsen savunmaz mısın bunu, ispatlmaya çalışmaz mısın??
hayır kımse oyle davranmıyor sen gecende yaptın konu piç oluyormuş konu ben onu anlamadım sen ne zaman gelıyorsunkardeşim onu soylesene bana deneyecekmisın ? buyurgeldene senın konu gece pıcoldu oydu buydu yazamassınkonuyabenyazıyorum benım yazımın ustune
konu piç oldu dersen alınırım ben kusuruma bakmıcaksın
mert özel mesajın için teşekkür ederım ama msgın gercekten yanlış anlaşılıyor :)
yanlışım varsa lafımın dokunduğu, kırdığım herkesten tekrar özür diliyorum..
herkes aynı şeyi söylüyorsa demek cidden konuyu yanlış açmışım..
ya cidden silsek konuyu olmaz mı?? daha doğru kelimelerle sonra bi konu açarız, hepimiz mutlu mesut oluruz:)
Hayır çalışmam neden çalışiim ki. Hem yazılım yaptırmak için para vericem hem de adamların yazılımını kullanıyorum diye avukatlığını yapıcam. Arabamda sorun yoksa kullanıyorsam bana ne der geçerim. Evotech ya da X firması kendisini savunamıyorsa ben neden savunmaya çalışiim ki. Adamlar aferim bak bizi savundu parasını geri verelim mi diyecekler hayatta da demeyecekler.
Ben Özgün ve Alperin Erdem in yaptıkları işin sonuna kadar arkasında dururum. Müşteri idim arkadaşları oldum. Şimdi ailemden biri gibi oldular. Megane için yurtdışından da yazılım yaptırabilirdim kendini kanıtlamış firmalara hatta elimde stage 1 yazılımlarıda mevcut ama kullanmıyorum. Ben Megane a özgünle alper erdem ile başladım onlarla bitiricem. Çünkü adamların yaptıkları yazılımları işleri görüyorum adamlar sabahlara kadar uğraşıyorlar.
Konu olmamasi gereken baslikta acildi,marka itismesine donduruldu...
Ozgun gayet net anlatmis durumu...
Tsi cilar toplanin,yeri zamani soyleyin,isteyen gelsin...
Zamaninda Ozgur efendice konu acti,denemek istiyorum diye,neden kimse yanasmadi?
Hatta benim yegen PBox rakamlarini koydu 3-5 hafta once,kimse teklif etmedi?
Ki PBox yalan makinesi,260hp si 220 hp si gorunuyor surelerde...
Oyuzden,uzamasin,yer zaman ile cozulur,konu yazildikca yeni seyler tureyecek...
Edir:Evotech Roccolardan 4 arac kavrama degismistir,2 si yazilimdan once bu sorun vardi,1 i keyfi degistiriyor(recall var),biri ve yazilimdan oncekilerden mavide X ve Y marka yazilim vardi....
ya olay su kımsenın kımseye ustunluk taslama sansı yok beyler revo kötu bır fırma degıl cok cıddıişlemleri var ben acık soyleyeyım kotuleyemem revoyu en beyendığım cupra resıtın mesela ben daha güzel saglıklı yuruyen cupra gormedım heryerdede soylerım ama emrenın yazımıyanlış insanlar yanlış anlamışlar bende dahil ısteyenle denersiniz acık konusuyım ben kımseyle rakip sawas halinde değilim murat abıde degıldır zamanlara bakarsanız polo gtı evotec ten hızlıydı bzım yaptığımız ama onemli olan o degıl sıkıntı yok hepimiz arkadaş dostuz ama revoyuda yabana atmayın kesinlikle
,gençlere öyle kızmalar etmeler bence senin tarzın değil özgün ,bak mesela bu mesaj ın çok güzel sana da yakışan budur bu benim kendi düşüncem .her zaman alçak gönüllü olmak iyidir,seni her kes biliyor işinde nekadar başarılı olduğunu onun için çok basit kelime yanlışlıklarına bile çok büyük tepki vermene gerek yok.
bi de düzgün yazabilse. Decoderle mesaj çözüyoz. Bi sinirlendiği zaman anlaşılıo mesajları.:rolleyes: