işte akıllı adamı cidden seviyorum.. özgün'ü şahsen tanımam ama yaptığı işleri forum ortamında, muhabbet ortamında gayet iyi biliyorum.. millet bi heyecanla bu konuya atlayıp özgün siler süpürür, yok bi gecelik ayar yapar boy boy koyar, onu ayrı bi kategoride tutun diyerek zannediyorki özgünü göklere çıkarıyorum, .. sizler böyle diyerek adamı bilakis küçültüyorsunuz, farkında değilsiniz.. adam yıllardır yaptığı işlerle buralara gelmiş, bi gecelik hile hurdayla mı küçültcek kendini, birçok şehre verdiği ecufast markasının itibarını.. ben arabamın gidişini her bir boy iyileştirmek için en aşağı 5.000TL masraf yapıyorum, ecufast ya da diğer biri bana hileyle 2 boy fark atsa ve orjinali bu dese ben gider yazılımı hemen orasıyla değişirim altı üstü vereceğim 1.000TL para.. peki hile hurda girerse işin içine nolur sonuç?? ben gider değişirim yazılımımı o firmayla, adam ya o speclerde atar yazılımı ve motor kırarım ya da araba öyle gitmeyince yalanı ortaya çıkar.. özgün ya da evotech bunu yapacak adamlar mı bunu söyleyin bana.. ben diorumki adam gibi deneyelim araçları, görelim bizlerde.. eğer cidden bir firma daha iyi çıkarsa biz bile gidip ona yaptıralım.. ama maalesef çok az kişi bunu anlayabildi..