Eger olursa ıbıza pd ıle bende gelmek ısterım stocklarla stage1 ler ıle denemek ısterım
Printable View
Eger olursa ıbıza pd ıle bende gelmek ısterım stocklarla stage1 ler ıle denemek ısterım
abi zaten denemeye çıkmadan önce herkes gözden geçirtmiyecek mi arabayı, herşeyim düzgün mü tam mı diye.. revo bana derse senin sorunsuz yürüyebileceğin günlük max basınç, max ayarların bu derse denemede geçildikten sonra bi daha neyine baktırıyım arabanın.. haa olur çok fark olur gider yarın öbür gün yaptırırım tonla para değil, veya yarın bunu satar gider başka bi araç alırım ecu revodan daha iyiyse gider ecufast yaparım.. beni bırak kim sorarsa sorsun bak ecufast daha iyi diye koymayacak mısınız videoları, bi sürü adamın kafasında netleşmeyecek mi.. benim bir cümlem var mı bende revo var alayını geçerim alayından iyiyim diye..
özgün iyide amacım revoyla revoyu denemek değilki.. zaten kullanıyorum revo bana ne başka revolular nasıl gidiyorsa.. aynı speclerdeki başka bi revo cupra bana 2 boy mu koyacak ben ona 1 boy mu koyucam sanki..
bende select hiçbir zaman olmadı o yüzden sökme şansım olmaz.. adam gibi deneyelim diyorum ama kimseye anlatamıyorum..
bolu olayını sürekli olarak revo 2-3 denemede şişiyor olarak dedikleri için isterseniz uzun yolda deneye deneye boluya gidelim manasında sööledim, o sözümden sürücülüğüm çok iyi manasını çıkardığına inanmıyorum, sinirle söyledin diye düşünüyorum..
hadi benim anlatma sorunum var, her lafım imalı, her sözümde laf sokuyorum, ozaman siz açsanıza bi konu.. hangi yazılımlı tsi nasıl yürüyor, deneyip görelim mi diye.. bende öğrenmiş oluyum konu naasıl açılır, davet nasıl edilir..
Benide listeye yazın. Scirocco Revo Stage 1
Not: Çalışma saatlerim çok değişkenlik gösterebiliyor. Kararlaştırılan gün işte olursam, satışa getirdin demeyin sonra :D
arkadaslar konu çok dağıldı,gti cupra boca scirocco fln gelin denielm yazılım stock onemli diil amac denemek eglenmek boşverin ben 300 o 100 begir tatsızlıga gerek yok mert kardesim sende katılmak ısteyenleri eklersın en azından değişik bi aktivite olur video fln çeker koyarz
ECUFAST araçları tabii ki günlük kullandıkları gibi gidecekLer denemeye . . .
ama benim korkum
bu konuyu görüp te
SUBARU - EVO - SUPRA - BMW - FORD -RENAULT - MINI vb... bilimum araç kullanıcıları da böyle bir konu açarsa Revo Evotech gibi rakiplerimiz pek olmayacak sanırım o denemelerde
SCANIA - DAF - VOLVO - MAN - MERCEDES gibi REMAP yaptığımız ağır vasıta şöförleri deneme yapmak isterse hele biz onlara nasıl rakip buLacağız onu hiç bilmiyorum ? ? ?
bu tarafından bakınca konuya üzüLüyorum ;)
Konuyu dün akşam uykulu kafa ile okudum tam idrak edemedim ama başlığında yazılandan bende evotech ve ecufast in yazılımlarına bir atar hissediyorum. Şimdi diyorsunuz ki bende revo varken neden revolarla deniyeyim. Esasında tam tersine sizin aracınızın durumunu görebilmek için revolarla denemeniz gerek. Diğer arabalarla deneyerek arabanızdaki sıkıntıları göremezsiniz. Ayarı açık olan geçecektir. Ama revoda öyle bir durum yok. Yazılımlar neredeyse copy paste.Ya da konu başlığında ben diğer polo ibiza larla denemek istiyorum deseydiniz konu buralara gelmezdi.
ya abi Allah rızası için şunu yapmayın, ya bi lafımı söyleyin ecufasti kötüleyen, revo ecufastten iyidir diyen, bunu yapıcak olsam bu forumda mı yaparım yoksa vw-seat forumlarında mı ecufast kötü revo iyi derim (ki uzun zamandır başka bir foruma yazmıyorum, oralarda bile asla ecufaste laf söylememişimdir).. ne güzelki bu kadar geniş bir yelpazeye custom yazılım yapıyorsunuz, peki benim bu firma ile deneme istemem mi suç??
ya da kimsenin aklı ermiyor mu, ben atar yapıp tek derdim ecufast evotech geçmek olsa buraya çıkıp adam gibi deneme yapmak istiyorum der miyim?? amacım ibnelik olsa bulurum bi tane stage1 ecu-evo bende ağzına kadar açtırır ayarlarır ayarları dener sonra da ooo en iyisi revo bakın nasıl geçtim derim..
benim aracımın bugüne kadar bi videosunu görmemişsinizdir, niye çünkü ben sadece yakın arkadaşlarımla o da eğlencesine denemişimdir aracımı, o yüzden hiçbir zaman gidipte aman beni max basınca geçir aman bu akşam geçerlerse beni noolur korkum ya da düşüncem olmadı.. safayla zaten yakın arkadaşız o gelince her türlü denerim revoyla revoyu- ki daha öncede denemelerimiz oldu- zaten burada niye bunun için foruma konu açıyım.. lafı dolandırmadan, yok diğer firmalar yok diğer araçlar, adam gibi söyledim şu şu firmalarla denemek istiyorum diye, ama herkes bunu atar yapıyorum algıladı..
Yanlış anlaşıldığım her sözüm, her konum için kırdığım, üzdüğüm herkesten özür dilerim:) (çok samimiyim)
Son cümlemde adam gibi söyledim dedim ya, bunu da kimse sen adamsın bize adam değilsin dedin, atar mı yaptın diye algılamasın:)
Bu konu benim için burada biter, denemek isteyen özelden yazsın, müsait bi zamanda uyarsa bizbize dener, muhabbet eder görürüz arabaları.. (hatta komple silsek bile olur, kimseye bi faydası olmadı bence)
Herkese hayırlı sabahlar..
Abi boşuna yazma konu piç oldu zaten...
Gelmek isteyen arabasını görmek isteyen eğlenmek tanısmak kaynasmak isteyen listeye adını yazdırsın...
Atar yapıyor kotuluyor vs diyen konuya hiç yazmasın...
Konu yeterince kaydı zaten bukadarda olmaz iyi niyetin kötüye sürülmesi...
Mert abi sen konuyu takip et listeyi güncelle ben 19 unda ordayım İnş. Bi aksilik çıkmazsa haberleşiriz en kötü ikimiz çıkarız bende arabamı görmüş olurum gelende gelir...
Teşekkürler herkese...
yok güncellemeyeceğim, özelden diğer bikaç arabayla yazışıyorum, telden konuşur toplanır kendi kendimize eğleniriz.. ben zaten haftasonumu komple sana ayırıyorum..
yaa hayırdır siz neyin kime tripini atıyorsunuz ? zafa ? onu anlayamadım yok konu piç oldu konu bimlenme oldu herkese teşekkürler laa 2 gün önce sen şikayet baaabnda yazmadınmı buraya kimse bişi dedim ?
bikere konuyu doğru yere açıcaksın Ne yazıyor Tech Bölmü değilmi ? eeee ozaman bunun yeri burası deil + böyle bir baslıkla ben kendime karşı düşünülen bişiy var sayarım bizim yelpazemiz kimseyi ilgilendirmez haa anlamadığın bişi var oraya benim adımı yazıyorsun ben yazınca konuyu piç ediyorum Sende forumu piç ediosun benim gözümde yanlış yere yazarak vsvs ozaman bende dank diye kaldırayımmı konuyu + hangi forumda yazarsan yaz bana cevap hakkı doğar ilk dedinki aralar şişiyormu görüces şimdi dosthane
BU bir aşalamadır...Alıntı:
Bu Revo-Evotech-Ecufast-ABT-Costum muhabbeti hayali varsayımlar, hayali Türkiye'nin en hızlı arabaları, hayali 250-260hplik araçlarla sürekli "lafta" sürüp gidiyor..
Buda Alaycıdır Cvp hakkı doğrur.Alıntı:
Deneyeceğim araçların bi yerleri bozuluyor ve deneyemiyoruz hiç Hep kullanıcıların yorum yapıp kullandıkları markayı savunmaları veya eleştirmeleri gerektiğini düşünsem de genelde üreticiler ya da kullanıcı olmayanlar tarafından enterasan yorumlar okuyup şaşırıyorum, çoğu zaman gülüyorum Diyorumki bizler kararımızı verip bir seçim yapmışız, merak edenler, yaptıracak olanlar ya da belki bizim bile yanlış bildiklerimiz vardır..
Buda KArdeş sen bize *** atıyorsun Gelde SaplaayalımdemekAlıntı:
Ben 1 sene ve toplam 15.000kmden fazladır "sorunsuz" olarak Stage2 Revo kullanıyorum.. Gelsin diğer sorunsuz firma araçları bi roll yapalım, ister 3km ister 5km ister boluya kadar gidip ismailin yerinde pirzola yiyelim bakalım hangi araç şişiyor, hangisi yürüyor, hangisi top speed yapıyor..
DiipNOt: 37 bin KM dir kendi yazılımımla kulllanıyorum HİÇBİR SORUN SIKINTI ÇEKMEDİM şimdi buna Cvp olarak git 20 bin dahayap gelmi demem gerekiyor? gerçi snein yazına böyle bir cvp gerekir
BUrda Kimse revoyada bokatmadı hiçbişi yapmadı NEYSEM Ozaman buyur gel yalan makinasına sokalım murat engin in söylediği gibi Dbox ölçümlerimiz mevcutAlıntı:
Arabasına, yazılımına güvenen, sorunsuz olarak aracınıuzun süredir kullanan kimler varsa buradan gelecek olanlar veya başka bir tarih önerisi olanlar yazsın, bi buluşup deneyelim..
50-150 100-200 öleçlim YADA ölç yolla bana Ben bakyım kim daha hızlı
kendi arabamı 2 günde toplar dikerim ayağa ozaman horoz kim görürüz olay bumu şimdi ?? eee ben neden senle denemeye araabamı yapimki coolerı oydu buydu takayım ? değil olay sidik yarışı değil açık konuşayım benim gözümde çarsı pazar arabası vw kimsede bana aksini idda edemez benim gözümde bu çünkü benim fikrimi değiştiremez
haaa ben senin yazılarından dahaa önce kıllanmasam saten sana suan buraya bu yazıyor olmam yazma nedenimde belli herkes anlamıştır. kim için ne limti var? biri dioki aaa methanol var sende
sunu unutma el elden üstündür.. .. hepimiz için geçerli bu
oraya sunu yazsssan Revo Evo Mevo fast cast ne varsa gelsin Kardeş bu meydan okumadır ama yazarsan revom var denemek arabamı görmek istiyorum blabla bla 1 kişi laf yazarsa ona küfür ederim bu yazımın 1 inde yanlışsam sölesinler
sidik yarışına inan tsi bir makina ile gelmem ;) gidipte seninle baskasınla deniyecek die programınnla ne oynadım ne bişiy yaparım arabaların ancak sahibi derki kaşınıyorum ozaman ayrı ama senle bunun alakası olmaz zaten
onun için konunun tadını basta kaçıran sizsssiniz sonrta konu piç oldu die itham edemezsssin kimseyi .....
Fazil la öskür ün DSG ye R koymayı unutmuş zaten Vw
Onun icin deneyeceğiz zaten ;)