User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
135 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Revo-Evotech-Ecufast Roll Gecesi

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesela pistte Track olayına gelince

aranızdan iyi bir şöför seçilip bütün araçlar onun test etmesi gerekir

hangi aracın hızlı oldugunu anlamak için şöförün aynı olması lazım

bence sizin işi drift box çözer

bu işin rüzgarı var tüneli var şöförlüğü var

bütün araçlar aynı yolda aynı metrelerde DBox ile veri alsın daha mantıklı

yoksa deneme sonrası çok kavga çıkar

Allah göstermesin ya sonra typercılar gibi olursanız
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben kimseyi bilmem yarış yakıtı da kullanmıyorum

Kullansam da günlük kullanılır para varsa hergün koyarsın sorun olmaz

Sizde 97 oktanla dibine kadar ayar yapın benzinleri de aynı istasyondan alın bari

kendinizi kandırmayın Ne sen Revoyu bırakırsın gecilsende nede Ecufastte yaptıran orayı nede Evotech te yaptıran orayı bırakır

herkes gene aynı şekilde devam eder ama o deneme gecesinden sonra da arabasını bir kez daha kurcalattırır hızlansın diye

Ben özgünün aradaşı olabilirim ama VAG grubunda Revo ya çok güveniyorum bana göre en iddialı firma Revo ama en iyi yürüyen hangisi olucaksa tabiki fatihin dedigi gibi gecelik ayar yapılır

bu kimsenin kimseyi kandırması degildir

En büyük firmalar bile en iyi olduklarını kanıtlamak adına araç hazırlayıp 0 -400 koşturuyolar bir ton blok parçalıyolar

sen hiç kaybeden firmanın dükkanını kapatıp kazanan firmaya araç hazırlatıp yarıştıgını gördün mü ?

Ayrıca Cupra sahipleri yazsınlar bakim kaç tane Stage 3 ve Stage 4 olan araç 97 oktan yakıt ile denemeye çıkıyor ?

En verimli oldugu oktanı herkes bilir mecburen de katkı koyulur artık ne tercih ederse araç sahipleri

Sen vag grubu kullanıcısı olabilirsin ama bizde bu işin içindeyiz çok bilmesemde En az senin kadar bilirim
    eğer senin isteğin en max ayarlar ve yakıtla en hızlı arabayı bulmaksa ona göre bi konu açalım isteyen katılsın, firmalar veya kullanıcılar desin limitsiz bir deneme istiyoruz, ister yarış yakıtı koyun ister aracı söküp gelin.. ben başından beri istediğim bu değil diyorum ama anlatamıyorum.. en büyük firmalar evet kendini kanıtlamak için arabalar yapıyorlar ama benim aracımın sahibi revo değil, yaptırdığım herşeyi kuruşu kuruşuna parasını vererek yaptırdım.. denersem kendim için denerim, firmalar arası sidik yarışı için kendi arabamı zorlayamam.. zaten geçilsem ne bayçu dükkanı kapatır ne de üzülüp iki kadeh içer.. bu arada son cümleye cidden üzüldüm, asla ne sana ne özgüne ne de başka birine bilgi taslamadım, taslamaya da bilgim yetmez.. olay özgünün forumunda ecufaste meydan okuyomuşum gibi algılanıyor nedense.. ben sadece firmalar arsı farkları görmek istiyorum..

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul gece Rollinglerini bildiğimden Otobanda kalabalık denemeler çok riskli oluyor...
    Sorunsuz olması için iyi planlama yapılmalı iyi bir saat ve güzergah seçilmeli..
    Bu işin trafiği var riski var Video çekimleri var...Allahkorusun sakatlık çıkabilir eğer katılımcı sayısı fazlalaşır ise ki bence o gece burdaki listenin dısında izleyici vs +10 araç daha olur....
    GT-R

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer senin isteğin en max ayarlar ve yakıtla en hızlı arabayı bulmaksa ona göre bi konu açalım isteyen katılsın, firmalar veya kullanıcılar desin limitsiz bir deneme istiyoruz, ister yarış yakıtı koyun ister aracı söküp gelin.. ben başından beri istediğim bu değil diyorum ama anlatamıyorum.. en büyük firmalar evet kendini kanıtlamak için arabalar yapıyorlar ama benim aracımın sahibi revo değil, yaptırdığım herşeyi kuruşu kuruşuna parasını vererek yaptırdım.. denersem kendim için denerim, firmalar arası sidik yarışı için kendi arabamı zorlayamam.. zaten geçilsem ne bayçu dükkanı kapatır ne de üzülüp iki kadeh içer.. bu arada son cümleye cidden üzüldüm, asla ne sana ne özgüne ne de başka birine bilgi taslamadım, taslamaya da bilgim yetmez.. olay özgünün forumunda ecufaste meydan okuyomuşum gibi algılanıyor nedense.. ben sadece firmalar arsı farkları görmek istiyorum..
    Kardeşim ben o son cümleyi sen bana bşi dedin diye yazmadım azcık bilgim var diye yazdım neyse bak şimdi ben öyle gider falan algılamadım da ben sadece sana şunu anlatmaya çalışlıyorum

bak ne güzel yazmışsın dimi para veriyorsun

şimdi delikanlı gibi bir cevab ver bana

egerki sen özgünün yaptıgı veyahut evotchin yapmış oldugu bir araca gecilirsen revo yu bırakır direk tekrar para öder onlar ayazılm mı yaptırırsın yoksaaaaa

Revoya gider bir daha gözden mi gecirtirsin ?
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3-4 gibii 10 numaraa denemeler . bizz ki 12 de en az 30 araba denioruz hemde 400 hp ustu arabalarla.
    Dr.ECU

fatihcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mert abi benide yaz bi sıkıntı çıkmazsa gelirim inş çıtırdan yüklü gti
    //M Power

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    track day de şofrlugu anlarsınız yazılım farkını nasıl anlıcaksınız?amaç yazılım farkını anlamak değilmi ? ya roll olmalı yada pbox ile süreler ölçülmeli beraber

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PBox(Yalan Makınesı) verılerı ısın dogrusunu cozer...
    Buarada Roll ne zaman dusunuluyor? Yarın aracda bırsey cıkmazsa Rocco yada Cupra alıcagım,Yegen kullanır. Sadece yazılım ve kat ıptalı olucak...

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane rs 19t 1 bar. katılabilermiyim? herhangi birinin yazılımı değil. kendi kurcalamam.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bukdr buyutulucek bisey yok bence denemekten kolay ne var ama surucu faktoru sifir oldugu icin dsglerdeperf.box isin dogrusunu zaten soyler...
    Uzaktan kumandali gibi zate arabalar

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte akıllı adamı cidden seviyorum.. özgün'ü şahsen tanımam ama yaptığı işleri forum ortamında, muhabbet ortamında gayet iyi biliyorum.. millet bi heyecanla bu konuya atlayıp özgün siler süpürür, yok bi gecelik ayar yapar boy boy koyar, onu ayrı bi kategoride tutun diyerek zannediyorki özgünü göklere çıkarıyorum, .. sizler böyle diyerek adamı bilakis küçültüyorsunuz, farkında değilsiniz.. adam yıllardır yaptığı işlerle buralara gelmiş, bi gecelik hile hurdayla mı küçültcek kendini, birçok şehre verdiği ecufast markasının itibarını.. ben arabamın gidişini her bir boy iyileştirmek için en aşağı 5.000TL masraf yapıyorum, ecufast ya da diğer biri bana hileyle 2 boy fark atsa ve orjinali bu dese ben gider yazılımı hemen orasıyla değişirim altı üstü vereceğim 1.000TL para.. peki hile hurda girerse işin içine nolur sonuç?? ben gider değişirim yazılımımı o firmayla, adam ya o speclerde atar yazılımı ve motor kırarım ya da araba öyle gitmeyince yalanı ortaya çıkar.. özgün ya da evotech bunu yapacak adamlar mı bunu söyleyin bana.. ben diorumki adam gibi deneyelim araçları, görelim bizlerde.. eğer cidden bir firma daha iyi çıkarsa biz bile gidip ona yaptıralım.. ama maalesef çok az kişi bunu anlayabildi..

ben özgünü övmek için yazmadımki onları ben özgüne ne iş yaptırdım nede oturup sohbet etmişliğim var bi kaç kere tork da vs gördüm selam verdim o kadar burda amaç birilerini övmek olsa milletin lafta beğenmediği ama benim birsürü iş yaptırıp memnun kaldığım ümit doğanı överim.

ben burda olaya direk bakıorum yansımasız ondan çıkardığım sonucta bu konu direk firmalar arası atar konusudur sen lafı ne kadar evirip çevirip ballandırıp test vs desende herkez konunun amacını adı gibi bilior bende dedimki amaç buysa özgün sizi geçer.yanlışmı yorumum?he ben demedimki revo kötü öbürü bilmem ne hepsi dunya çapında ecufaste oranla çok saçma büyük ve kaliteli firmalar..

lafın özü konu sidik yarışı ve özgün bu sidik yarışını ciddiye alırsa bence herzaman bu firmalardan biraz daha uzağa işetir arabasını...

kimsede heyecan falan yok yani ben o heyecan yıllarını geride bırakalı çok oldu sadece düz mantık tarafsız yorum yapıorum..hileyle alakasıda yok olayın yakıt koymaz ama biraz daha limit açar ortada hilede kalmaz..yakıt aynı basınc aynı.

ama siz bunu istemeyle hemen elde edemessiniz onu anlatmaya çalışıorum.yoksa hilmininde dediği gibi burda geçen geçilen kimse gidipte firmasını değiştirmez..

neyse çok uzadı mevzu.böyle yazıoruz ama bakalım yarışta neler olucak

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya okuyorumda yazmamayım dedim dedim dayanamadım 1 bu denemeyse direk yazarsın dersinki ben denemek istiyorum tsilarla illaki revo evo yazmak zorunda değilsin bu işte ben birazz fitne fesat hisssetttim

kardeşim selectini sök ozaman sen neden basınc açıyorsunda karşındaki açmıyor avansını benzinni ? biz malmıyız ? sen yakıtı koyarsın koymaktan kolay bişi yok sen koy ben koymayayım bana fark etmez çok idddali isen boşver polo moolo kendi scirorccomu senin için uzunda dahil olmak üzere takım parçalarımı deneyelim boluya gitmene gerek yok ordaa söförlük konuşur birçok kişiyide emin ol osurturum

daha düzgün bir uslupla yaz bence.....
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinirler gerildi bosuna burda isimlere takilcak bisey yok sakin olalim lutfen...
    Mert abi burda gunlerdir donen bu yazilim muhabbetine artik deneyelim.gorelim diye bi son vermek istemis sıknti yok atar yapmaya hic gerek yok.
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgün abim forumda yeniyim sakın beni yanlış anlama seninle tanışmamış olsamda iyi anlamda namını çok fazla kötü anlamda namını hiç duymadım sana zerre gr lafım yok hatta aracı 2.el almış olmasam (üzerinde revo vardı bidaha para harcamak istemedim açıkcası) senin kapına gelicektim. benide sakın revocu görme aracı stage 1 aldım aldığım abide bujileri değiştirmediğinden çok sıkıntı yaşadım başta. konu baya bi gerilmiş biraz açıklık getireyim istedim. mert abimiz benim büyüğüm olur anladığım kadarıyla demek istediği roll night yapıp sohbet muhabbet makara yapıp arabalarımızı deniyip (dikkat ettiysen stock ta var aralarında ) kimin arabasının nasıl olduğunu görmek stage ler arasındaki farkları görmek vs. max hp de sorunsuz yürüyeni bulmak okuduysan mert abi demiş günlük kullanımda sorun çıkartmadanki hali neyse öyle olsun geçiilirsek yazılımımı değiştirmeyi neden düşünmiyim diye. bilmiyorum yapabilirmisin tek günlük değil hergün sorunsuz yürüyecek 260-270 hp lik bi 1.4 tsi ama yapabilirsen ilk ben yaptırırım buna emin olabilirsin (eminimki herkes ister 230 hp yerine 260-270 hp ye binmeyiı) diyeceğim o ki konu tatlıya bağlansın günlük kullandığımız arabalarla buluşup deneyelim hergün kullanılan sorunsuz yürüyen yaptığın max hp de bi tsi gelirse bakarız efendice roll umuzu yaparız geçilirsek saygımızı duyarız aklımızda ve arabalarına modifiye yaptırcak kardeşlerimize fikir oluşur. revo benim babamın oğlu değil ki değiştirmiyim yazılımımı. konuyu tatlıya bağlayalım bence ,sana saygımız sonsuz özgün abi mert abidede fesatlık arama hiç ikimizdede stage 2 revo olmasına rağmen müsait bi zamanda roll yapmak istiyoruz ikimizde, dediğin gibi bişi olsa bana hiç teklif etmezdi bile .post çok uzun oldu hata ettiysek affola özgün abi...
    //M Power

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu herkes olduğu gibi gelsin olayına kesinlikle katılmıyorum.
    Adam ecufast yazılım açık şekilde sorunsuz yürüyebiliyorsa bu bir başarıdır kimse kalkıpta arkadaşım sen yazılımı açtırmışsın diyemez !

Ecufast için konuşmuyorum veya kimseyi tutmuyorum, revo yada evotech yazılımı olan arkadaşlarda live tune yaptırsın sorunsuz arıza vermeyinceye kadar açsınlar araçlarını. Miniks Hilmi nin dediği gibi araç en ufak şeyde kendini safe moda alıyor.

Burda kim en sağlıklı şekilde en uzun kilometreyi yapıcak diye bir idda başlatılmamış, amacın ne olduğu belli

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bırakın markaları yarıştırmayı. Gelin arabalarımızı yarıştıralım keyif alalım. Roll varsa bende varım.

yarıştırmaya çalıştığınız markalar zaten yapacakları isimleri yapmış kalitelerini ispatlamış güzel güzel kazançlarını sağlayan firmalar.

dostluk eğlence diyip marka yarıştırmaya gerek yok araçları yarıştırırız. ne zaman yapıyoz
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte akıllı adamı cidden seviyorum.. özgün'ü şahsen tanımam ama yaptığı işleri forum ortamında, muhabbet ortamında gayet iyi biliyorum.. millet bi heyecanla bu konuya atlayıp özgün siler süpürür, yok bi gecelik ayar yapar boy boy koyar, onu ayrı bi kategoride tutun diyerek zannediyorki özgünü göklere çıkarıyorum, .. sizler böyle diyerek adamı bilakis küçültüyorsunuz, farkında değilsiniz.. adam yıllardır yaptığı işlerle buralara gelmiş, bi gecelik hile hurdayla mı küçültcek kendini, birçok şehre verdiği ecufast markasının itibarını.. ben arabamın gidişini her bir boy iyileştirmek için en aşağı 5.000TL masraf yapıyorum, ecufast ya da diğer biri bana hileyle 2 boy fark atsa ve orjinali bu dese ben gider yazılımı hemen orasıyla değişirim altı üstü vereceğim 1.000TL para.. peki hile hurda girerse işin içine nolur sonuç?? ben gider değişirim yazılımımı o firmayla, adam ya o speclerde atar yazılımı ve motor kırarım ya da araba öyle gitmeyince yalanı ortaya çıkar.. özgün ya da evotech bunu yapacak adamlar mı bunu söyleyin bana.. ben diorumki adam gibi deneyelim araçları, görelim bizlerde.. eğer cidden bir firma daha iyi çıkarsa biz bile gidip ona yaptıralım.. ama maalesef çok az kişi bunu anlayabildi..
    özgün abi daha hiç post atmadan mert abi burda herşeyi açıklamış kim neresinden anlamak istiyorsa anlar. zaten anlaşılmamaktan şikayetçi boşuna ortam geriliyo roll night ta adam akıllı olursa olur olmazsa olmaz, yok arabaya nitro takalım gelelim live tune yapalım bilmemne boş iş hee arabasını riske atmak isteyenler varsa dediğini yaparlar başka bi gün denerler hangi firmanın max max gücü ne diye ben şahsen ne kadar korumalıda olsa motoru elime almak istemem bana göre her gün sorunsuz şekilde yürüyecek max hp de tune edilmiş veya soft her neyse araçlar gelsin görelim muhabbetimizi edelim geçelim geçilelim umrumda olmaz amaç eğlence zaten konuda boşuna gerilmesin olsunj bitsin
    //M Power

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslarin dedigi gibi araba zaten kendini korumaya aliyor herhangi bir sikintida. acsin herkes pergelleri oyle deneyin. benim tercihim denemeden cok pbox ile dbn koymak olur. korna duyulmadi erken basti gc basti tartismasi olmaz. gaza getirmekte istemiyorum ama fazıl in araci ciddi iyi yuruyen bir arac. 180 e kadar benim onumde gidebilir diye dusunuorum. daha once denedigimizde bana bayagi tutunmustu 2 kisi
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslarin dedigi gibi araba zaten kendini korumaya aliyor herhangi bir sikintida. acsin herkes pergelleri oyle deneyin. benim tercihim denemeden cok pbox ile dbn koymak olur. korna duyulmadi erken basti gc basti tartismasi olmaz. gaza getirmekte istemiyorum ama feti nin araci ciddi iyi yuruyen bir arac. 180 e kadar benim onumde gidebilir diye dusunuorum. daha once denedigimizde bana bayagi tutunmustu 2 kisi
    Fetinin arac hangisi? Sizin specler neydi?
    Konu dagilsin biraz;-)
    GT-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)