User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
135 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Revo-Evotech-Ecufast Roll Gecesi

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende geliyorum ben arabamı görsem şu aralar iyi olucak
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgün aşağılamadır dediğin konuda kendi kullandığım markayı da yazmamış mıyım, hem aşağılayıp hem revo mu kullanıyorum yani, konulara bak 250-260hp denen araç benmişim güya, bende öyle değil benim arabam diyorum, hayali değilmi yani bu..

sürekli revoda bobin-buji arızası, ateşleme arızası var, 2 basmada şişiyor yürümüyor muhabbeti varken 15.000kmdir sorunsuz biniyorum demem suç mu.. evotech bi tutturmuş aman arabaları stop etmeden deneyin, aman soğutmadan deneyin, aman durmayın, bu ne kadar *** atıp saplamaksa boluya gidelim dememde okadar *** atıp saplamak olur..

millet ortamı germiş, sen gelmiş bana patlamaya çalışıosun, ben mi dedim özgün özel yazılım yapıcak, yarış yakıtı koyacak diye, millet atladı sapça sapan yorumlar senaryolar türetti.. bilakis bunla uğraşmaz diyen benim oku istersen.. ya da dediğin hesap o kafadaki admala da denemem ben diye açık açık söyledim..

100 kere söyledim 101.yi yine söylüyorum, benim amacım arabamı gidip başka araçlarla veya revoyla denemek değildi.. bu kadar millet yorum yapacağına gelecek adamlar "ben gelirim aracım bu üzerindekiler bu, stageim bu" deseydi çok mu zor olurdu.. bi tarafımı yırttım konuda sadece tsi ister stock ister yüklü diye hala başka markalar bile bende geliyim yazıyo, ama ne hikmetse konuyu piç eden benim..

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper ben denerim çekicilerle.
    Alıntı Alper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ECUFAST araçları tabii ki günlük kullandıkları gibi gidecekLer denemeye . . .

ama benim korkum
    bu konuyu görüp te
    SUBARU - EVO - SUPRA - BMW - FORD -RENAULT - MINI vb... bilimum araç kullanıcıları da böyle bir konu açarsa Revo Evotech gibi rakiplerimiz pek olmayacak sanırım o denemelerde

SCANIA - DAF - VOLVO - MAN - MERCEDES gibi REMAP yaptığımız ağır vasıta şöförleri deneme yapmak isterse hele biz onlara nasıl rakip buLacağız onu hiç bilmiyorum ? ? ?

bu tarafından bakınca konuya üzüLüyorum

Iveco Stralis E5 500hp bekliyorum otobanda varsa DAF,SCania getirinde bakalım kim az yakıyor %27 altı yakanın elinden öperim
    Ex Kamyonju

edit: şaka bi yana biraz dagıtayım diye yazdım konuyu.. roll'a devam VagVagS

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa hayırdır siz neyin kime tripini atıyorsunuz ? zafa ? onu anlayamadım yok konu piç oldu konu bimlenme oldu herkese teşekkürler laa 2 gün önce sen şikayet baaabnda yazmadınmı buraya kimse bişi dedim ?
    Ben sana Bişi dedinmi dedim yada herhangi bir itamda bulundummu onu anlamadım.
    Kendi kendine alevlenip duruyorsun ortada bişey yokken...
    En azından yukardada yazmışsın demişsin şikayet baabında demekki biz burda iyiyi guzeli bulmaya calısıyoruzki kendi kullandıgım markanın şiştiğini neyden olucagını soyledim *** atma durumu vs yok...
    Ben yazılım yazmıyorum veya pazarlamıyorum kendi yazılımımı eleştirirken sen nasıl böle şeyler atar vs düşünebiliyosun anlamış değilim...
    Konuyu yanlış yere açmılmış vs buralara hiç kaydırma zaten...

Sanki konu sadece Revo-Ecufast Rolling diye açılmış gibi davranıyosunuz
    GT-R

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya kardeşim gayet güzel gider konusu açtın ama sende farkında değilsin
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kardeşim gayet güzel gider konusu açtın ama sende farkında değilsin
    Abi Allah belamı versin amacım gider yapmaksa, gider yapmış olsam sonra yanlış anlayan varsa özür dilerim diye geri vites yapar mıyım.. bilakis daha sidik yarışına çeviririm olayı.. en iyi yürüyen ben olduğuma inansam gider draglara katılırım, niye forumdan adam arıyım

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi Allah belamı versin amacım gider yapmaksa, gider yapmış olsam sonra yanlış anlayan varsa özür dilerim diye geri vites yapar mıyım.. bilakis daha sidik yarışına çeviririm olayı.. en iyi yürüyen ben olduğuma inansam gider draglara katılırım, niye forumdan adam arıyım
    Tamam da kardeşim yazını çok dikkatli okudugun zaman sende uslubunun hatalı oldugunu anlıcaksın

Ben senin gider yapmadıgını biliyorum

cünkü sen revo nun ne distrubutoru nede sahibisin

sen sadece müşterisin...
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bu konuda revo ve evoteche dünya kadar para verdiğiniz için ecufastı geceriz psikolojisindesiniz

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu nasıl bir hal aldı çözemedim ben. Amaç yazılım yapmayan insanlara fikir sunmak sonuçları ve ortada olan başarıyı göstermek mi? Yoksa bu bir marka savaşı mı? Gidin güzelce oturun bir cafede çayınızı kahvenizi için sonrada güzelce müsait bir yolda denemenizi yapın olsun bitsin.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bu konuda revo ve evoteche dünya kadar para verdiğiniz için ecufastı geceriz psikolojisindesiniz
    Tunç gerçek amacı anladığı için konu kapanmıştır artık.. evet itiraf ediyorum tek amacım buydu

özgüne burdan anlattım amacımı olmadı, özelden de yazdım şimdi..

tek ricam artık kilitleyini, silinde saçma bi muhabbet yerine adam gibi şeyleri konuşalım, konu bırakın amacından sapmayı amacı neydi onu unuttu herkes..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başka markalar dadanıyor dediğin bizim Gökhan. Arabasını yeni yaptı kaldırmış beklio kime saplasam diye. Vag grubuna özel bir durum değil. Tamam kardeşim madem olaya giderin yok o zaman konunun başlığını niye bu şekilde açtın. Yazsaydın oraya ben arabamın durumunu görmek için diğer TSI larla polo,rocco, fabia ibizalarla denemek istiyorum deseydin konu uzamayacaktı. Ama sen konuya direk hardcore Revo savunucusu olarak benim arabam şişmiyor kim diyorsa gelsin deneyelim diye girince olay zaten gergin başladı.İlk yazında da belli zaten 1 senedir aldıklarımın faturasını gösteririm diyerek bişeylerin ispatı içindesin.
    IN BOOST WE TRUST

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    upgrade turbolu giulietta geliomu ? ateşli bi italyan görmek istiyoruz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başka markalar dadanıyor dediğin bizim Gökhan. Arabasını yeni yaptı kaldırmış beklio kime saplasam diye. Vag grubuna özel bir durum değil. Tamam kardeşim madem olaya giderin yok o zaman konunun başlığını niye bu şekilde açtın. Yazsaydın oraya ben arabamın durumunu görmek için diğer TSI larla polo,rocco, fabia ibizalarla denemek istiyorum deseydin konu uzamayacaktı. Ama sen konuya direk hardcore Revo savunucusu olarak benim arabam şişmiyor kim diyorsa gelsin deneyelim diye girince olay zaten gergin başladı.İlk yazında da belli zaten 1 senedir aldıklarımın faturasını gösteririm diyerek bişeylerin ispatı içindesin.
    ben orada derdimi anlatmaya çalıştım sadece tsi gelsin diye, yoksa tanımadığım adamla ne derdim olsun.. dansöz gibi kıvırmadan lafı yazdım, "Revom var tsilarla denemek istiyorum ama revo olanlar değil diğerleri" diye yazsam olacak mıydı.. özgüne de dedim, Türkiye'de gördüğüm en iyi 3 firmayı yazdım, atar yapıyorsun oldu.. revoyu savunmuyor muyum, müşterisi olarak ben memnun kaldığım yönünü savunuyorum tabi.. evotechin yaptığı stage2 rocco video koydu sonra kavramam değişcek diye yazılımı sildirdim dedi, ben sürekli her konuda evotechin yaptığı roccolarda sürekli kavrama sorunu çıkıyor desem ve böyle bişey olmadığını sen kendi kullandığın evotechli arabada bilsen savunmaz mısın bunu, ispatlmaya çalışmaz mısın??

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sana Bişi dedinmi dedim yada herhangi bir itamda bulundummu onu anlamadım.
    Kendi kendine alevlenip duruyorsun ortada bişey yokken...
    En azından yukardada yazmışsın demişsin şikayet baabında demekki biz burda iyiyi guzeli bulmaya calısıyoruzki kendi kullandıgım markanın şiştiğini neyden olucagını soyledim *** atma durumu vs yok...
    Ben yazılım yazmıyorum veya pazarlamıyorum kendi yazılımımı eleştirirken sen nasıl böle şeyler atar vs düşünebiliyosun anlamış değilim...
    Konuyu yanlış yere açmılmış vs buralara hiç kaydırma zaten...

Sanki konu sadece Revo-Ecufast Rolling diye açılmış gibi davranıyosunuz
    hayır kımse oyle davranmıyor sen gecende yaptın konu piç oluyormuş konu ben onu anlamadım sen ne zaman gelıyorsunkardeşim onu soylesene bana deneyecekmisın ? buyurgeldene senın konu gece pıcoldu oydu buydu yazamassınkonuyabenyazıyorum benım yazımın ustune
    konu piç oldu dersen alınırım ben kusuruma bakmıcaksın

mert özel mesajın için teşekkür ederım ama msgın gercekten yanlış anlaşılıyor
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlışım varsa lafımın dokunduğu, kırdığım herkesten tekrar özür diliyorum..

herkes aynı şeyi söylüyorsa demek cidden konuyu yanlış açmışım..

ya cidden silsek konuyu olmaz mı?? daha doğru kelimelerle sonra bi konu açarız, hepimiz mutlu mesut oluruz

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bullet07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    upgrade turbolu giulietta geliomu ? ateşli bi italyan görmek istiyoruz..
    Son ateşli italyan, tibet nehrinde yatıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben orada derdimi anlatmaya çalıştım sadece tsi gelsin diye, yoksa tanımadığım adamla ne derdim olsun.. dansöz gibi kıvırmadan lafı yazdım, "Revom var tsilarla denemek istiyorum ama revo olanlar değil diğerleri" diye yazsam olacak mıydı.. özgüne de dedim, Türkiye'de gördüğüm en iyi 3 firmayı yazdım, atar yapıyorsun oldu.. revoyu savunmuyor muyum, müşterisi olarak ben memnun kaldığım yönünü savunuyorum tabi.. evotechin yaptığı stage2 rocco video koydu sonra kavramam değişcek diye yazılımı sildirdim dedi, ben sürekli her konuda evotechin yaptığı roccolarda sürekli kavrama sorunu çıkıyor desem ve böyle bişey olmadığını sen kendi kullandığın evotechli arabada bilsen savunmaz mısın bunu, ispatlmaya çalışmaz mısın??
    Hayır çalışmam neden çalışiim ki. Hem yazılım yaptırmak için para vericem hem de adamların yazılımını kullanıyorum diye avukatlığını yapıcam. Arabamda sorun yoksa kullanıyorsam bana ne der geçerim. Evotech ya da X firması kendisini savunamıyorsa ben neden savunmaya çalışiim ki. Adamlar aferim bak bizi savundu parasını geri verelim mi diyecekler hayatta da demeyecekler.

Ben Özgün ve Alperin Erdem in yaptıkları işin sonuna kadar arkasında dururum. Müşteri idim arkadaşları oldum. Şimdi ailemden biri gibi oldular. Megane için yurtdışından da yazılım yaptırabilirdim kendini kanıtlamış firmalara hatta elimde stage 1 yazılımlarıda mevcut ama kullanmıyorum. Ben Megane a özgünle alper erdem ile başladım onlarla bitiricem. Çünkü adamların yaptıkları yazılımları işleri görüyorum adamlar sabahlara kadar uğraşıyorlar.
    IN BOOST WE TRUST

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu olmamasi gereken baslikta acildi,marka itismesine donduruldu...
    Ozgun gayet net anlatmis durumu...
    Tsi cilar toplanin,yeri zamani soyleyin,isteyen gelsin...
    Zamaninda Ozgur efendice konu acti,denemek istiyorum diye,neden kimse yanasmadi?
    Hatta benim yegen PBox rakamlarini koydu 3-5 hafta once,kimse teklif etmedi?
    Ki PBox yalan makinesi,260hp si 220 hp si gorunuyor surelerde...
    Oyuzden,uzamasin,yer zaman ile cozulur,konu yazildikca yeni seyler tureyecek...
    Edir:Evotech Roccolardan 4 arac kavrama degismistir,2 si yazilimdan once bu sorun vardi,1 i keyfi degistiriyor(recall var),biri ve yazilimdan oncekilerden mavide X ve Y marka yazilim vardi....

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya olay su kımsenın kımseye ustunluk taslama sansı yok beyler revo kötu bır fırma degıl cok cıddıişlemleri var ben acık soyleyeyım kotuleyemem revoyu en beyendığım cupra resıtın mesela ben daha güzel saglıklı yuruyen cupra gormedım heryerdede soylerım ama emrenın yazımıyanlış insanlar yanlış anlamışlar bende dahil ısteyenle denersiniz acık konusuyım ben kımseyle rakip sawas halinde değilim murat abıde degıldır zamanlara bakarsanız polo gtı evotec ten hızlıydı bzım yaptığımız ama onemli olan o degıl sıkıntı yok hepimiz arkadaş dostuz ama revoyuda yabana atmayın kesinlikle
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)