Guzel degerler,Masallah...
PBox surelerını olctunuz mu?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
güzel maşallah
Necip Fazıla bir gün sormuşlar "Neden sigarayı bu kadar çok seviyorsunuz"..."Benim için yanan bir tek o var ..."demiş...
Masallah benimkide aynen bu speclerde 321,5 hp cikartmistiguzel deger
yuzde 50 su karısım yapılıyo, 1galon 3.7lt 80km ara ara gazlamada bende bıtıyodu roll gecesı, ama basınc fazla basıyoduk basınc az basarsan daha az gıdıyo aem methanol beynınden ayarlıyosun start full basınc degerlerını gırıyosun, 1.2bar basarsan daha az harcar 2.2basarsan daha cabuk bıter![]()
Ooo Şemunn KArdeşim hayırlı gazlamalar... Senin gibi titiz bir insan bu arabayı doldurduysa hiç kimse dayanamaz bekliyodum senden böle bişi hadi bakalım geldiğimde arıcam havalar düzelsin
not olarak resimleri göremiyorum bana at whatssappdan
GT-R
maşallah kazasz belasız...
Utku, emir arkanizdan geliyorum
Zafa sen hele bi gelde bakariz![]()
dostum güle güle kullan pompa bende valbro 255 6 barlık var istersen sendeki orjinalle değişebiliriz![]()
masallah ck guzel bı calısma olmus devamını dılıyorum...
bence en sade en güzel cupramaşallah şemunum bende kaşınıyorum bu aralar stage 2 ye
![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Hakan tesekkur ederimseninde TT nin masallahi var bu arada stage 2 ye gecis yapacagin zaman haberim olsun bende plus a gecersem ayni anda gideriz
Mert ab can sagolsan iyi danismanlik yapti bana sagolsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)