Sizinle telefonda gorusmustum gercekten emek harcanmis arabaniz.Fakat ben donanim olarak biraz daha dolu bi araba ariyorum sagolun :)
Printable View
Bu boru sadece gti larda var. K04 lerde dv sadece hava filtresine bagli ama bendeki bu boru kabin icine baglandigi gibi dv cikisida var. Dv daha sonrasinda hava filteresine baglaniyor. Orj turbosunda bu boru var ama dv cikisi yok. Bendeki turbo k03 degil k04 mus bende aldikdan sonra ogrendim :)
Merhabalar cumleten
Golf r la araniza katildim cok sukur memnunum bakimlari herseyini yaptirdim.bujileri degismedim sadece eski konularda var ama
Soyle diyim size elimde hali hazirda bkr8eix var.Araba su an full stock ama yazilim filtrede yapcam arabaya.Oem buji yi para verip al mi dersiniz.Bkr8 iyidir sorun olmazmi dersiniz.Yazilim filtre yapana kadar bkr8 ile stock gezicrm bu arada
R8 bobini almalimiyim ? Stage 2+ dan faZlasina gecmeyi dusunmuorum gereklimidir bu bobinler ?
Baska bir konuda kimi gerekli kimi gereksi demis anlamadim :)
evet bobin sorusu güncel diyelim sipariş vericem lazımsa
Buji olarak ngk pfs7 ideal bence golf r icin onur. Kirmizi bobinler ile siyahlarin arasinda da pek fiyat farki yok ve kirmizilarin ohm degeri daha yuksek, ben stage 2+ ken kirmiziya gecmistim...
ben bujileri pfr8 yaptım sorun yok pfr7 bile yetiyormuş dediler bana powershoptan stage2+ için
bnm arabada üst viteste alt devirden basarkanki peak atıncaki kesme hariçi kesmede yok dolar olmuş 2.70 bobin lazımmı deilmi valla bu kur da parça almaya üzülüyorum :)
Bence soft setuplar icin pfr7, daha hard setuplar icin pfr8 yeterliki bende pfr8 kullaniyorum halen kisin. Abi patirdama yoksa bekle bence olunca alirsin ama illa alicam diyosan da para vermisken kirmiziyi al derim...
R8 Bobin iyidir ya,
ben 1.4 TSI ı bile alır almaz direk takmıştım.
2.0TFSI da da bence 40-50.000km de bobinleri değiştirmeli, değiştirince de R8 takılmalı diyorum ben...
Evde bir takım PFR7 buji olacaktı şansıma :D
PFR7 den devam ediyim bende...
bu arada isteyen olursa elimde 2.0TFSI için filtre kiti var, uygun bir fiyata verebilirim :)
aklınızda bulunsun...
Merhaba arkadaşlar. Bende bir kaç gün içinde nasip olursa golf 5 gti alicagım. Manuel arac 83 bin km de. Deri haric full dolu. daha önce golf tecrubem olmadıgı için sizlere sormak istedim nelere dikkat etmemiz gerek acaba. Ve aldıgımızda ufak tefek neler yapabilirİz acaba.
Şu sayfanın sonlarına doğru fotoğraflar var :)
http://www.techturkey.com/forum/deta...malari-12.html
Tesekkurler levent
cem Stock ta olsa kırmızı bobin mantıklı Dwelltime ları az daha iyi ve herzaman mükemmel ateşleme sorunsuzluk demektir
Selam
Dsg 02e 6 ileride 2 den 3 e gecerken neden lag yapar? Mechatronic, yağı ve filtesi yeni değişti.
2. Viteste dur kalk trafikte 20km hız aralığında gaza bastığımda bir vuruntu sesi geliyor. Daha once boyle bir sorun yaşayan oldumu?