User Tag List

Sayfa 10/41 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
771 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: 2.0 TFSI Tune Önerileri/Tecrübeler

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben 30 serisi turbo duşunmuyorum arabayı gundelık kullandıgımdan, gtx2867r 475 hp kapasiteli, bence gundelık ıcın hayli keyifli olabilir. Uğurun golf r ı stage 2+ iken 2,3 bar peak te 384,4 hp cıkardı, baycunun kendi agzından duydum bunu, yani 400 beygirler için emme manifoldu falan kesin gerekli...

can0001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben 30 serisi turbo duşunmuyorum arabayı gundelık kullandıgımdan, gtx2867r 475 hp kapasiteli, bence gundelık ıcın hayli keyifli olabilir. Uğurun golf r ı stage 2+ iken 2,3 bar peak te 384,4 hp cıkardı, baycunun kendi agzından duydum bunu, yani 400 beygirler için emme manifoldu falan kesin gerekli...
    selam benim kadar Türkiyede TFSİ'ı günlük kullanan yoktur aracımda 3076 var basmadıktan sonra hiç bir şey yok atmosferik gibi kullanıyorum aracımı ve kesinlikle tavsiye ederim bana göre 28 ile bahsettiğiniz güçler 28'in üst limitleri ve birşeyleri limitlerde kullanmak iyi değildir bana göre ümit kardeşimin aracanı görsen düşüncelerin çok değişirdi eminim...
    M.CAN EKER...

PRoject01 Garage

MCanEkerPhotography:
    MCanEkerPhotography

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim can, bu gti motorunu komple Cupra artığına çevirmek şimdi nekadar? Ve o artışta son hp nedir?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim can, bu gti motorunu komple Cupra artığına çevirmek şimdi nekadar? Ve o artışta son hp nedir?
    2.0tfsi gti ve cupra motorları aynı zaten herkes birşeyleri farklıdır diye söyler düşünür ama bana göre hiç bir fark yok stage 2+ güçlere çıkmak istiyorsan fiyatlar 3 aşşağı 5 yukarı belli pompa cooler eksoz filtre k04 yoksa k04 enjektör falan filan alınan güçlerde 3 5 aynı..
    M.CAN EKER...

PRoject01 Garage

MCanEkerPhotography:
    MCanEkerPhotography

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta bende sonunda arabamı biraz mıncıklamaya karar verdim. Ankara'da olduğum için burada tecrübesine oldukça güvendiğim Erhan Yücel arkadaşımızla arabayı çok yormadan ama keyif alıcağımız şekilde bir ayarda karar kıldık. Öncelikle arabama komple turboback egsoz yapıldı. Ankara'nın çok sevilen ustası Nevzat Usta saolsun (Koç egsoz) bizim istediğimiz gibi fazla sesli olmayacak şekilde dp sonrası resimde görüldüğü şekilde 2 susturuculu komple 76mm'den krom egsozumuzu 3 günde yaptı. Erhan da saolsun yazılımı hazırladı ve haftasonu arabayı tamamladık. Yanlış hatırlamıyorsam 1.8 peak olarak yürüyorum. Benim için yeterli ve oldukça keyifli oldu. Buradan Erhan Ve Nevzat ustalara tekrar teşekkür etmek isterim.

Egsozun detaylı resimlerini facede koç egsoz sayfasında bulabilirsiniz.

Ali Can Calis

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rocco 2.0motoru yaklaşık 370 hp ye getirmek için neler tomak lazım ve yaklşık maliyetni sorayım o halde
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rocco 2.0motoru yaklaşık 370 hp ye getirmek için neler tomak lazım ve yaklşık maliyetni sorayım o halde
    kabaca Apr pompa-2000tl (pompa içi 1000tl karar sizin) cooler forge olarak düşünürsek 2500tl eksoz 1000tl filtre 500-600 arası yazılım kimse 1000tl'den aşşağı yapmaz dumpvalve net olmamakla beraber 600-700 gibi methanol 1000tl totalde 7700 eder pompadan dolayı -1000 de diyebilirsiniz ıvır zıvır derken 10.000 bulur benim görüşüm...
    M.CAN EKER...

PRoject01 Garage

MCanEkerPhotography:
    MCanEkerPhotography

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can0001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kabaca Apr pompa-2000tl (pompa içi 1000tl karar sizin) cooler forge olarak düşünürsek 2500tl eksoz 1000tl filtre 500-600 arası yazılım kimse 1000tl'den aşşağı yapmaz dumpvalve net olmamakla beraber 600-700 gibi methanol 1000tl totalde 7700 eder pompadan dolayı -1000 de diyebilirsiniz ıvır zıvır derken 10.000 bulur benim görüşüm...
    K04 eksik kalmış araba r degil
    Yukarıdaki bı cok parça elimde var uygun fiyata vercem artik
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alicancalis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta bende sonunda arabamı biraz mıncıklamaya karar verdim. Ankara'da olduğum için burada tecrübesine oldukça güvendiğim Erhan Yücel arkadaşımızla arabayı çok yormadan ama keyif alıcağımız şekilde bir ayarda karar kıldık. Öncelikle arabama komple turboback egsoz yapıldı. Ankara'nın çok sevilen ustası Nevzat Usta saolsun (Koç egsoz) bizim istediğimiz gibi fazla sesli olmayacak şekilde dp sonrası resimde görüldüğü şekilde 2 susturuculu komple 76mm'den krom egsozumuzu 3 günde yaptı. Erhan da saolsun yazılımı hazırladı ve haftasonu arabayı tamamladık. Yanlış hatırlamıyorsam 1.8 peak olarak yürüyorum. Benim için yeterli ve oldukça keyifli oldu. Buradan Erhan Ve Nevzat ustalara tekrar teşekkür etmek isterim.

egsoz işçiliği çok iyi görünüyor yapanın eline saglık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    roccoolar k03 turbo...370-380 hp güce ulaşmak için k04 kitide eklerseniz maliyet 10.000 TL yi gececektir..can'ın verdiği bilgiler fiyat olarak dogru bilgiler yanlız bu güçler k03 le çıkacak güçler değil...k04 kit olmalı bu güçler için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gündelik kullanımda 30 la 28 in bi farkı olucagını sanmıorum çok çok bikaç yüz devir erken doldurursun turbonu fakat diğer yandan 30 da 1.40 basınclarda alacagın gücü 1.60-1.70 basınclarda alırsın ...28 le limit kullanmaktansa 30 la düşük basıncla tın tın gezilebilir

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alicancalis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Güzel oldu iyi günlerde kullanman dileğiyle

ZFR 37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k03 turboda en fazla kaç basınç açılıyor(araçta flitre kiti + 76 lık komple eksoz var) ? oem cooler ve oem benzin pompası ile.

k03 ün en faza vereceği güç nedir? 250 mi 270 mi
    Remapped DR.ECU + Down Pipe + Cai

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZFR 37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    k03 turboda en fazla kaç basınç açılıyor(araçta flitre kiti + 76 lık komple eksoz var) ? oem cooler ve oem benzin pompası ile.

k03 ün en faza vereceği güç nedir? 250 mi 270 mi
    ben k03 ile en fazla 283hp almıştm ama forge twin cooler ve apr pompa da vardı basın 1.5 .16 arası birşeydi...
    M.CAN EKER...

PRoject01 Garage

MCanEkerPhotography:
    MCanEkerPhotography

ZFR 37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben k03 ile en fazla 283hp almıştm ama forge twin cooler ve apr pompa da vardı basın 1.5 .16 arası birşeydi...
    maşallah can iyi beygir çıkarmışsın..o beygirde turbonun ömrü fazla uzun olmamıştır sanırım

benim gtı da flitre+komple eksoz+yazılım mevcut.kimi 250 olddun kimi diyor 270 hp oldun diyor kafam karıştı..

dyno ya çıksak ondan sonrada o dyno fazla ölçüyo öbürkü eksik ölçüyor deniyor

benim araçta basınç 1.45 açıldıı gidişinden memnunum aslında ama bi tık daha açılırmı basınç onu sormak istedim

son olarak gtı daki oem cooler kaç lt ?
    Remapped DR.ECU + Down Pipe + Cai

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZFR 37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah can iyi beygir çıkarmışsın..o beygirde turbonun ömrü fazla uzun olmamıştır sanırım

benim gtı da flitre+komple eksoz+yazılım mevcut.kimi 250 olddun kimi diyor 270 hp oldun diyor kafam karıştı..

dyno ya çıksak ondan sonrada o dyno fazla ölçüyo öbürkü eksik ölçüyor deniyor

benim araçta basınç 1.45 açıldıı gidişinden memnunum aslında ama bi tık daha açılırmı basınç onu sormak istedim

son olarak gtı daki oem cooler kaç lt ?
    Bence Powershop un dynosunda olcmekte yarar var, yurtdışındaki dynolarda ona benzer sekilde ,yük dynosu... 6 litre Intercooler Golf MK6, Golf R da da aynı. S3 ıntercooler bence yararlı olur yuzde 33 daha buyuk tankları alımınyum vs onu bırde forge sılıcon hortumlarla montajlarsınız olur biter 1250 TL maliyeti tutar ama kesinlikle faydası olur lag da hiç olmaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K03 ile bi süre sonra basınç fayda etmiyor nefesi kesildiği için
    S3 cooler 7.5 litre ancak bizim motorlar için tampon demiri vs kesmek gerekiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    K03 ile bi süre sonra basınç fayda etmiyor nefesi kesildiği için
    S3 cooler 7.5 litre ancak bizim motorlar için tampon demiri vs kesmek gerekiyor
    Golf için gerekmiyodur diye düşünüyorum bende apr var ona rağmen hiç bi kesme yapılmadı, mk5 de aynıdır muhtemelen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf için gerekmiyodur diye düşünüyorum bende apr var ona rağmen hiç bi kesme yapılmadı, mk5 de aynıdır muhtemelen
    Benim leon için sormuştum kesilmesi şart denmişti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)