Hiz plaka polo nun kirmizi cuprayi gecmesi imkansiz cunki bn mert abiyle kafa burun gidiyorum hiz plaka polo ile yapilan ard arda 3 denemede 2 sinde kafa tampon gittik en sonunda erken basmadan polo 1 boy one cikti arayi kapattim tam viano nun onunden gecerken...
GT-R
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
abartılcak bsy yok gencler 4 boy farkmızı koyduk kırmızı gtinın videosunuda 2 gün içinde koyucam .
Salı gününe Fazılın arabanın sorunlarını halledin Methanol kitimi takıp geliyorum Salı akşam nokta koyulsun??
GT-R
Mert abinin kırmızı cupra ile bnm araba eşit yürüyor Hız plaka onu geçemeyip nasıl beni geçiyor anlam veremedim...
Ben Kırmızı ile 1 defa deneyebildim sadece 2şer kişi ondada trafik tıkandı 150 160 da bıraktık 2 boy civarı geçiyor
Geçene geçti diyoruz beyler ayıp etmeyin..
GT-R
Zafa yanlış araba kullanıosun kardeşim. Senin bu kafayla tayyarcı olman gerekiyormuş.
IN BOOST WE TRUST
Allahallahh senle daha once bu konulari konusmustuk kardesim para mevzusu deil olay sanki sadece ben yapiyorum leon cupran olsa 20 bin tl versem yine aynisini soluceksin dusmanlikla ne alakasi var hobi bu ben zarar etmiyorum senn gbi neden anlamiyosun bsi yapamiosun killgindan yanina yoldas ariyosun...
GT-R
çok eğlenceli olmuş konuyarış yakıtları havalarda uçuşuyo
özgün şu focusa yazılım yapakta bol dumanlı bende mami abiye kaldırdım![]()
![]()
Ulan efendi olduk kimseye anlatamadık. Sakin kimse efendiliğimi acizlik zannetmesin.
Takdir ettiklerim
1.Ozgun arabalariyla beraber Geldi helal olsun, custom yazılımla bizle arabalarını yürüttü helal olsun.
2.ozgur her istediğimde yürüdü helal olsun, 10 boy koydum diosa doğrudur yalan demem, herkes gitti bizbizeyken gel oturalım dedim hiç kasmadı geldi..
3.fazil daha maslakta bobin sorunu var dedi ona ragmen geldi yürüdü gecti geçildi helal olsun..
Kırmızı Poloya en iyi zamanımda gel yürüyelim dedim yürümedi eve donucem dedi ama ne hikmetse atasehire kadar gelip yürümedi. Ben geçilirken bile yürürken neyin korkusu anlamadım..
Elalaemin skiyle gerdege girenler getirin cupra yürüyelim. (lafta yorum yapanlara sözüm)
Fazilda bobin sorunu var noldu revoya buji sorunu var diyenler vursaniza özgune senin yaptığın arabalarda bobin sorunu oluyo diye noldu.
Ben Arabamı esim kullanırken garajdan çıkardım geldim. Ne en ufak bı ayar yaptırdım ne başka bişey.
Ben hiç bı zaman en iyimin demedim neyin hırsı millette beni gecmek için. Bana herkes saplandı, niye Safa'ya yuklenmiosunuz. Ben yalan söyledim egzosun kapalı diye niye safa okalar iyi yürüdü?
Arkadaşlık dostluk böyle bişey duhan beni gecti koymuyor videoları niye bnm araba şişmişti o bı kriter degildi. İzmite kadar araba deneyip gelip fazillarla denedik arabalar şişmişti ama yine de denedim, telefonda kac kez konustuk fazil yalan mi? isteyene ogs dekontunu koyarım.
Dert beni geçmekse herkes bana sapladi bana dostluk önemli kac tane dost edindim, gerisi yalan.
Yakalik yapanların yorumları umrunda değil. Ben emegi takdir ederim helal olsun özgün sana. Laf sokanlar skimde değilsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)