arkadaşlar öncelikle merhaba aracıma daha önceden almıs olduğum hdi ebc-r controllerı ve apexi boost gauge bağlattım dün adanada usta taktı denedik pik olarak gösterdi basınçları çalısıyor ok şimdi buraya kadar sıkıntı yok problem burdan sonra başlıyor, yola çıktık ufaktan vermeye basladım boostu 1.1 leri stabil tutmalar sonra 1.2 bar 1.3 bar, sonra kesme yapmaya başladı arıza ısıgı vermeye basladı haydi kontak aç kapa tekrardan düzeliyordu sonra basıncı düşük okumaya başladı en son iyice kıstım basıncı gene kesme yaptı ve bi ara sürerken boost controllerın ordan ses gelmeye başladı hava üfleme sesi gibi sonrası ***** araç basınç okumuyordu 0.2-0.3 bar gibi dahada yukarı kalkmıyordu bende adanada mersine 60 km artık 2000 deviri geçmeden geldim silikon hortum yırtılmıs olup kaçak yapabileceğini düşünerekten pvc hortum aldım 4mm ztn apexi kutusundanda o cıkmıstı onu takıp komple içteki hortumlara kadar değiştirdim sonuç gene değişmedibi ara selenoidin üstünde push butonu vardı ona bastım acaba ordan bi sıkıntı olmus olabilirmi? turboyumu yedik yoksa selenoidden turboya giden hortumlardamı sıkıntı olmus olabilir, kafam allak bullak oldu şu an
![]()