Türkiyede bmw sorulursa jdm worksten sorulur.Bakıyorum nissanlardan daha çok bmw ile ilgileniyorsunuz.Elinize kollarınıza sağlık
Printable View
Türkiyede bmw sorulursa jdm worksten sorulur.Bakıyorum nissanlardan daha çok bmw ile ilgileniyorsunuz.Elinize kollarınıza sağlık
Maşallah bayağı orjinal olmuş,elinize sağlık
maşallah güzel değerler elinize emeğinize sağlık...
Arabayı teslim edeli 20 gün oldu , daha tek bir sorun yok. :)
Stock bir m3 ile nasil yurur sizce ? Guzel uygulama sorunsuz olmasi musterileriniz icin en onemli referans eminim :)
M3 den bir kaç boy yer muhtemelen. Ama çok açabileceğini sanmıyorum.
Yaptığınız bmw lerede göz attımda gerçekten mükemmeller ellerinize sağlık kazasız belasız sorunsuz inşallah :)
masallah zevkli bir alet olmus
arabanın sahibi benim , işçilik vs. konusunda çok memlunum , işe başlanırken klima vs. gibi bir şeyin sökülmemeisini istedim , çünki eski arabamda hafiflik için herseyi sökmüştüm , ki, hata yapmışım , bu benim günlük olarak kullandığım tek arabam sonuçta.
JDMworks sonuçta çoğu kişiye hardcore drift arabası hazırladığından kliması , cam suyu haznesini falan söküyorlar,rahat rahat haraket ediyorlar.. benimkinde bi şey sökmeyince zorlandılar doğal olarak..ama işçilik 10 numara oldu. Süreyya ustanında işçiliği muhteşem .
gösterge olarak wideband var sadece, oil press & boost da alacağım yakında
yaklaşık 0,45 bar basınç var
320 olduğu için küçük diferansiyel var, oran 3,45. kilit buna göre almak istemiyorum
ileriki zamanda (1 sene kadar sonra)stage 2 yapmak istiyorum , yani hacim ile birlikte diferansiyeli -arka aksları -debriyajı değiştirmeyi planlıyorum
şu anki hali orjinal halinden çok çok daha zevkli.. mutluyum arabamla. teşekkürler Mert+Mustafa+Süreyya
verdiğim parayı helal ettim valla :)
Emeğinize sağlık gerçekten çok güzel bir işlem olmuş. Bu işlemi gördükten sonra kendi aracımada neden olmasın sorusu geldi aklıma ! Bertone 2.2 üzerine bu tip bir uygulama planı içerisine girebilirmiyiz..
on numara olmuş gercekten bravo
Jdmworks'ün eline sağlık..
Erkan sana gelince;işyerinde çalışmaktan çok arabanın resimlerini ve bilgilerini mail atar oldun :) Sorunsuz,kazasız,belasız kullanman dileğiyle kardeşim!
Ozan bey teşekkür eder, iğrenç profil fotonuzu kınarım :)
focus'a düşükn basınç turbo bağlaman dileği ile...
gayet güzel