ımkan varsa neden olmasın..
Printable View
ımkan varsa neden olmasın..
hiç bir mesajı okumadan yazıorum
Bende müşterilerime ingiltereden xs power dan ekipmanlar getiriyorum kalitesi tartışılır ama tavsiye ederim tabiki
xs-power kötü bi marka açık sölim intercooler diyorsunuz 18 litre süper dimi 2 kere basınca neden arabanız yavaşlıyor:) hepsini geçiyorum hepsini bi kenara flow denen bişi var beyler oo kocaman deyip alıp intercoolerı takığ yarısı kadar güzel bir intercooler la deewam edebilirsin yoluna xs power obxR bunlar çatlayan tıurbo manifoldları plss kendinizi kandırmayın direk çatlarlar 2 kere gazladınmı!
denicez özgün çatlarsa atarız çöpe sağlık olsun :)
seni yalanlamak gibi olmasın ama
geçenlerde mitsubishi evo8 için bi egzoz manifoldu getirttim.Bi problemle karşılaştık ve aldığım yere mail çekip malımın derhal geri değiştirilmesii istedim yani aklınızda olsun arkadaşlar yurt dısında malınızla ilgili bi sorun olduğunda derhal değiştirmesi gerekir gelelim konumuza
Muzaffer usta Best Servis ta geçenlerde oturup muhabbet ediyoruz Bitane audi 3 müydü turbo manifoldu getirdiler satıyorlarmış bizde incelediğimizde gerçekten beğenmedik kaynak işleri biraz kötü ama yeterki orjinalini alın ama arkadaş param suan buna yetior diorsa yapacak bişi yok :rolleyes:
nesini yalanladın ben anlayamadım onu
Katiliorum Intercoolerin buyuklugu gozunuzu boyamasin ufak bisiyle git Precision'in cok guzel Intercoolerlari war.
Bencede kesinlikle uzak dur XS Powerdan.
Arkadasimin dukkanina bi tane civic geldi, XS Power dan almis kitini ve takmakta israr etti cucuk taktiklari gibi ilk marsa bastilar Turbo yag yakiodu.
zaten bu manıfoldu alıp uzerınde yapabılecegımız saglamlastırma ıslerını konusacaktık..
xs power yetkılılerınden maıl geldı arkadaslar.kesın olarak verılen degerler soyle ;
boru capı ;3 ınc
boru et kalınlıgı ;1+5/8cm.
yanı 1.5cm'den fazla.bu belkı benım sordugum model ıcın gecerlı olculerdır bılmıyorum ama kargosu dahıl 200$'a getırıp,ustunde bıraz oynama yapıp denemeye deger gıbı.tekrar yınelıyorum,cebım azcık rahatlayınca full race alıcam zaten bu sadece ıdareten olucak.hemde denemıs gormus oluruz bıraz elden gecınce dayanıklımı degılmı.
manıfoldda bu arkadaslar ;
http://www.xs-power.com/audi-turbo-manifolds-3.htm
dıkkat edın blokla bırlestıgı taraftakı flans 4 parca olarak yapılmıs catlamaya onlem olması ıcın.orjınalıde boyle.
gumruk hallolur.gıft status yazdırılır yada garantıden degısım gosterılır.o sorun deıl.
dostum gelen maıl boyle :) 3 ınc cap 1+5/8cm et kalınlıgı..2 kez sordum 5/8mı yoksa 1+5/8mı dıye 1+5/8 oldugunu ıddaa edıyorlar.5/8 olsada yeterlı bence.
yav bu ürünler bu kadar kötü madem bu adamlar nası ayakta kalıyor sonucta kötü imaj varsa belirli bi zaman sonra iflas etmeleri lazım. demekki hala satılıo:)
ben gonullu kobay olucam gıbı manıfold konusunda :) bakalım dedıklerı gıbı 3ınc cap 1.5cm et kalınlıgı varmıymıs manıfoldlarının :D
merak etme bende kobayım siparişi verdim ;)
ucuz çünkü murat senin mantığınla yaklaşılıyor bakın beyler okey 100 200 beygir araçlarda olmazz okey msupradada var Co2 siz ointercooler işe yaramaz
1.8T için olan ürün hiçbi işe yaramıyor o yüzden çok gereksiz...
hata yaptığınızı, alıp kullandıktan sonra memnun kalmadığınızıda buraya yazarsınız... imprezalarda top mount intercoolerda aynı yere custom intercooler takılan araçlarda ölçüleri aynı die aynı görevi mi görüyo standartla o zmn? veya daha büyük olunca illa sağlıklı mı oluyo? veya aldınız 200dolara bi turbo manifoldu, performanslı gözüküyo size şekil, fiat olarak ama daha sonra pişman olucaksınız.. özellikle turbo araçlarda ilerde zorlanmayla ya turbonuz zarar görcek veya manifold çatlıcak... neyse yinede hayırlı olsun..
bakalım görkem umarım sorun yaşamayız dediğin gibi.