User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: supercharger

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki turbo mu daha maliyetli olur bana supercharger mı ?
    turbo parçaların hazır sonuçta 1.6 Turbo 180 Hp olan versiyonun atmosferik versiyonu senin aracın. Turbon hazır büyük intercooler ve geniş alümin. borular Blowoff EVC, FİC yada MS bunları fiyatlandır. SC daha pahalı olur ve senin aracında iyi güç alamazsın. Dediğim şekil yaparsan stcok turbo geniş intercooler, EVC basıncı biraz açarak bide sağlam bi mapla 230-240 Hpleri görürsün downpipe ve egsoz sistemi ile. sağlam yürürsün yani.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo parçaların hazır sonuçta 1.6 Turbo 180 Hp olan versiyonun atmosferik versiyonu senin aracın. Turbon hazır büyük intercooler ve geniş alümin. borular Blowoff EVC, FİC yada MS bunları fiyatlandır. SC daha pahalı olur ve senin aracında iyi güç alamazsın. Dediğim şekil yaparsan stcok turbo geniş intercooler, EVC basıncı biraz açarak bide sağlam bi mapla 230-240 Hpleri görürsün downpipe ve egsoz sistemi ile. sağlam yürürsün yani.
    egzoz sistemi iskender ustaya emanet olucak birde rica etsem turbolarken bana hangi parçaların lazım olabilceğini özelden mesajlayabilirmisin bi bütçe çıkartim kendime ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi msjını okudum ilgin için teşekkürler turboJDM ...
    silikon ve metal borulardan oluşan hava filtre kitim var egzoz iskender usta halledicek geri kalan parçaları biz tamamlıcaz son 2 sorum bu uygulamaları yapabilceğimiz yaptırabilceğimiz güvenilir işinde iyi biri var mı bildiğiniz bi arkadas proje aracının olduğu yeri önermişti olmazsa onun yanına gidip görüşücem birde araca benden önce LPG takılmış turbo falan sorun olur mu LPG için sökmeye gerek var mı ?

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi msjını okudum ilgin için teşekkürler turboJDM ...
    silikon ve metal borulardan oluşan hava filtre kitim var egzoz iskender usta halledicek geri kalan parçaları biz tamamlıcaz son 2 sorum bu uygulamaları yapabilceğimiz yaptırabilceğimiz güvenilir işinde iyi biri var mı bildiğiniz bi arkadas proje aracının olduğu yeri önermişti olmazsa onun yanına gidip görüşücem birde araca benden önce LPG takılmış turbo falan sorun olur mu LPG için sökmeye gerek var mı ?
    mapları lpg yakıtının kalitesine göre yaparsan sıkıntı yaşamazsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı değiştirmeye karar verdiğimden dolayı bu kadar detaya girmekten vazgeçtim ilgilenen herkese teşekkürler...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)