arkadslar arac revızyonu bıttı ama akısmetre de kafam karısık turbo sıstemınden sensor yazılım cır akısmetreden anlayan arkadslar varsa sorularım var yardımcı olurlarsa sewınırım cp nmr 05063381552 ömer cagrı bırakın ben ararım kafıııııı
arkadslar arac revızyonu bıttı ama akısmetre de kafam karısık turbo sıstemınden sensor yazılım cır akısmetreden anlayan arkadslar varsa sorularım var yardımcı olurlarsa sewınırım cp nmr 05063381552 ömer cagrı bırakın ben ararım kafıııııı
Telefon numaranızı verdim, Jhonny Sins bey birazdan bu konu hakkında size ulaşıcaklar.
Eğer Jhonny'den memnun kalmazsanız bir üst seviyesi Eray YÜMSEL var.
K.
ödemeli arama atsak kabul eder mi acep![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
üffsnnbeslk !!!1!!!111!!!!1bir!!
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
o zaman bende bir soru sorayım konu ile alakalı ;
e30 318is in VAF 'ını nasıl MAF veya MAP'a cevirebiliriz?
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
bakınız yurtdışı örnekleri:
Pilot VAF to MAF converter - M42club.com - Home of the BMW E30/E36 318i/iS
gerekli olan kit burda... ama TR de kim nası yapıyo bi fikrim yok..
buyrun buda MAF a çevirmek için gerekli kit.. yurt dışında adamlar yapıyo.. linki verdiğim site sadece m42b18 motor sahipleri için çok çok faydalı bi site.. tabii benim için de![]()
enjoy it...
MAF Conversion: It's Happening, Who Is Interested? - M42club.com - Home of the BMW E30/E36 318i/iS
mafı mapa cevırsenız ne olacakki? maf ayrı map ayrı ..ıkısınınde görevı farklı,bırı motora gıren havayı ölçüp motora verırken ,öbürkü son kontrolcu gıbı..emme manıfoltunda ne hava var onu okuyup yolluyo beyne...
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
peki verdiğim linkler incelendiğinde verimin arttığını söyleyen biçok kullanıcı var.. ikisi de aynı ise bu farkın sebebi nedir sizce...???
öncelikle hayırlı olsun ALLAH utandırmasın.kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Aracını maf ile ayarlayabilirsen (gerçekten gıcık bir iştir) süper randımanlı ve az yakan bir aracın olur.Ama ben uğraşamam yada uğraşacak birini bilmiyorum dersen map daha kolaydır her zaman. kullanacağın beyin ve arayüze göre maf ya da maptaki kaabiliyetler değişecektir. umarım fayadalı olur.
saygılar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)