göktan teksin değişilmezsin birader:)))) burda yazılanları bi derledim servise gönderdim elektro vanalardan çıktı sonuç....göktan bi telefonlaşalım bi kaç sorum olucak sana ozaman
Printable View
göktan teksin değişilmezsin birader:)))) burda yazılanları bi derledim servise gönderdim elektro vanalardan çıktı sonuç....göktan bi telefonlaşalım bi kaç sorum olucak sana ozaman
bu elektrovana denilen şey ne oluyor arkadaslar resim filan varmı?
arkadaşlar ben anlam veremiyorum turboyu komple değiştiriyorlar bunlar kafasımı güzel bunların anlamıyorum...turboda bi sorun olsa 30 dk kenara çektikten sonra düzelmez bu araba ÇILDIRTICAKLAR BENİ AZ KALDI ŞU SENSÖRLERİ DEĞİŞTİRSELER İŞ BİTİCEK VANALARDADA Bİ SIKINTI YOKMUŞ ALLAHIM ÇILDIRICAM AZ KALDI
söktüm göktan geçende aradım snei açmadın 231 numar benim bu arada:)
pardon biraderim cvpsızını gördüm kaydettim gündüz iş güç müsait olamıyorum yarın akşama konuşalım
bu arada ağlamak istiyorum arkdaşlar bu kadar bahtsız olurum, hani kuzenimin araba arıza bulamıyolardıya, fransadan mühendis gelmiş arabayı kontrol etmiş ve sorunu bulamamış 156 yearling e karşılık 200 man Asphalt veriyolar yeni AGGGHHHH!!!!
kafasına girmeye çalışıyorum benim sarı kuşu ona verim o bana asphaltı versin diye:)
Edit
Hallolmuş. :)