Arkadaşımdada orta yok ondada rölantide hafif uğuldama var , yüke bindiği zaman düşük devirde hiç ses yok![]()
Arkadaşımdada orta yok ondada rölantide hafif uğuldama var , yüke bindiği zaman düşük devirde hiç ses yok![]()
Evet ole rahatsiz edici bi ses olmuo arti olarak sonuda iptal edincede dusuk devirde gaza yuklendigin zaman sadece homurtu oluo onun disinda cok rahatsiz edebilecek bi durum soz konusu olmuo
Scirocco için konusuyorum orta iptali kadar saçma ses veren bişi daha yokSadece son susturucu iptali yapman yeterli. Güçlü ve tok bi ses için.
ben son susturucu ile kullanılan kapak sistemi kullanıyorum gazlıyacagım zaman söküyorum şehir içinde takıyorum (1 dk lık iş ) ben 1 yıldır ankara merkezde sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim .
leonda (8V) yaptım orta iptali ve kat iptali ses tam kıvamında oldu 3 bin devirden sonra ses süper daha altında pek belli olmuyo polisle hiç uğraşmadım ayağımı gazdan çektiğimde ufak ufak patırmalarda oluyo
patırdama için bnm bildiğim egzos capını daraltma gerekiyor bu şekilde baya uzun patırdamalar oluyor.
orta ve son ıptalınde seste sıkıntı olur yoksa yıne patırdamalar olur.
yarım saat susturucusuz dırek duz boruyla gezdım öyle boyle ses cıkmıyor baya bi şiddetli.
Aracıma bahcelievlerde biyerde egzoz yaptırdım vanalı ne polisle ugrasıyorum ne baska bısı. Orta susturucu iptalı ve kumandalı egzoz yaptırdım. Fiyatları:
150 (orta susturucu iptal yerine performans tüpü) + 400 (vanalı egzoz) fiyatlara yaptırabılırsınız
Manifoldun ordan direk sok at boruyu sonra catla patla![]()
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)