Konuyu okuyunca kendi aracımda problem olduğunu düşünmeye başladım.
aracım (97 Model E200 Mercedes) 450.000KM'de ve 6.5 litre yağ alıyor yağ değişim zamanı geldiğinde (her 10bin KM'de) koyduğum 6.5 litre yağı aynen, gram bile eksiltmeden alıyorum. Yani aracım hiç yağ yakmıyor.
Bazı arkadaşların anlattıklarına bakınca bunun normal olmadığı kanısına varıyorum.
Yok mu yardım edecek. !
Cok guzel ornekler veriyorsunuz. Biri tdi diyor. digeri e200 gercekten tsi ile karsılastırılabılcek mukemmel ornekler. Hepinizi tebrik ediyorum
Örnekleme çok alakasız farkındayım.
Söylemeye çalıştığım şey sıfır bir aracın, aşırı beslemeli dahi olsa yağ eksiltiyor olmasının normal olmadığı. Normalmiş gibi gösteriliyor olmasına anlam veremiyorum.
Normal değil ama bu sorunu bılenler 1 senedır en az herseyın farkında cozumde bulundu ancak benım aracımda gene bı problem cıktı. 0 bir aracın boyle yağ sorunu olması moral bozucu tamam ama performansından memnun herkes. Bu yağ sorunu motoru kotu yapmaz. Tsi ufak hacımle cıddı ısler basarıyor.
Anpilsin istiyosunuz peki?
herkes yaksin arabasini o zaman
siz de rahatlayin problemi yasayanlar da
vw satilmasi da yasaklansin
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
VW markası ve TSI teknolojisi benim gözümde çok iyi yerlerde. Hiçbir zaman kötü motor ve kötü marka demedim. Çok sorunlu aman uzak durun denen DSG teknolojisi bile bende hayranlık uyandırıyor.
VW bile ortada bir hata olduğunu kabul etmiş, çözüm yoluna gitmiş çeşitli parçaların değişimi ile sorunu ortadan kaldırmaya çalışıyor ama bazı arkadaşlar "yok efendim o kadar yağ yakması normal" diyorlar. Benim anlam veremediğim kısım işte tam burası.
emisyon değerlerinde nasıl değişiklikler oluyor acaba, yağ yakması çevreye de zararlı sonuçta
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
2 zamanlı motor gibi bu tsi'larbenzinle beraber yağda yakıyo 0 kmden itibaren
arkadaşım var sıfır bocanegra aldı aldığından beri bagajda 4 litrelik yağ ile geziyo çocuk
vay arkadaş 2.0 turbo arabam,
yağ değiştireli 3000km oldu, denemek için tam sentetik 0/40 yağ koymuştum, geçen hafta baktığımda 200gr eksikti dedim lanet araba yağ yakıyor
sıfır araba alacam bagajda yağ bidonu ile gezeceğim tofaş gibi...
bence VW gibi bir markanın buna çoktaaannn çözüm bulup, herkesi susturması lazımdı.
çok kötü bir imaj...
doğal karşalayanlara da ayrıca hayret ediyorum...
yapmayın arkadaşlar, çok ciddi tüketimlerden bahsediyorsunuz, bu bir problem...
Loading...
Genelde kaza haberlerinde arkadaşlara sen kaza hakkında bilgi veremezsin isterse sahibi verir deniyor, burda da nerdeyse tsi kullanmayanların yorum yapması yasaklanıcak.Ben de zamanında kullanılmış fabia rs almayı düşünüyodum, bir yakınım da dsgli caravelle bakıyodu, forumlarda konuşulanlar olmasa ikimiz de mağdur olabilirdik.
Polo gti, kendi sınıfında fayda fiyat oranında lider, garanti kapsamındayken gayet güzel binilir, genişletilmiş garanti kapsamında kalmakta fayda var.
honda kullanıcısıyım geçen bende 500gr ekledim 19 000 km olmuş araba bu eksiltir dert etmeyin biz sorunu bulduk kulbitör kapağının contasından kaçırıyormuş sizde inş. bulursunuz
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Stage 2 yuklu gti 6000 km de 1 lıtre eksıltıyor. Bu kadar eksıltmeyı 6 sılındırlı bmw lerde yapıyor.
Gti kullananlar sagdan 90 la kullanmıyor araç sıkıştırılıyor.
1.4 220 hp uzeri
0-100 5 kusurlu sec . yakalayabılen aracı
yakıttan tasarruf saglayan, bu guce senelık vergısı komik kalan,
bu gucte bu emsalde sıfır alınabılecek başka secenek varmı?
Dıger markalarda bu gucte 7 ılerı dsg aynı donanımlarda bu performansı verıcek bır arac varsa onla karşılaştıralım .
2012 de bu fıyatlara,1.4 vergı dılımınde ,yerı geldıgınde 6 lıtre yakarak 5 kusur sec. cıkartan bır araç alabılıyorsak 6000km de 1 lıtre yag yakıyor veya eksıltıyorsa çok gormuyelım .
inst. kozgaraj
bencede bu kadar cok sorun olmaması lazımsorunu cozduler bır sekılde cogu kısıde suan ıcın sorun yok sorun olan arkadaslarımızın arabalarıda emınımkı cozulcek bugun bu konu konusuluyor 1 sene sonra bu konu hatırlanmıcak bıle
cok guzel bır araba askerlık olmasaydı benımde kesınlıkle alcagım bır araba herseyıyle hakedıyor gercektende
![]()
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)