ben tanıdım tanıyalı raşit soyluyor zaten 125 liklere downpipe takmayın diye.
bunu bu saatte soylemen ilginç yani onur.:)
ayrıca spor cat le de 5-10 beygir oluyor mu? bence olmaz gibi:beuj:
senin maks egt kaç oluyor?
biliyorum söylüyor ama bende onu tanımadan downpipe ın yavaslattıgının farkına varmıstım zaten log almadanda 4.vitesi çeviremediği bariz belli oluyor hatta bi denememiz var videosu mevcut,5-10 lafın gelişi ,denemek lazım belki o da yaramaz geriye düşürür bellimi olur :)
vw racing'i aldın mı? Hakan gel de bi pbox alayım :)
Haberleşiriz o zaman...
Yeni bir bilgi daha öğrendik , yazılım yapılınca siz arabaya ne yaparsanız yapın , 10 tane filtre takın 10 tane egzoz takın , isterseniz 1.3 den 1.5 basın specified tork değeri ne ise onu geçemiyorsunuz :( yazılımını güncelletmeden araca extra şeyler yapmayın
Onur benim soylediğim farklı birşey , örnek 270 nm torku 5000 devirde istenmişse bunun üstüne donanımsal eklemeler ile bşryere varamazsın demek , yoksa yazılım oynatırsan zaten sorun yok
Raşit abiyle konuştuğumuzda onu bana söylemişti. Bizim beyinlerde devirlere bağlı limitör varmış. Şu devirde şundan yukarı vermesin gibisinden :) Benim altlarda 300 limitör vardı sanırım. 293-295nm gibi bişeyler üretiyor. 3600-4000'den sonra 310-308 gibi üretiyor. Sana yollamıştım zaten abi logları. Gün geçtikçe güzel şeyler öğreniyoruz :D Bende sırada cooler var da bu havalarda takmasam mı diyorum :)
100-214 denememde 4 derece arttı, stockkende böyle artıyordu. Hatta yağmurlu havadaki 26sn süren videomda başlarken 89 du, 195'te bittiğinde 96 idi :D Şimdi 90da başladım 94'te bitti :)
Avans değerleriyle oynanabiliyor mu ? yoksa med 17 ler kendi istediği avansı mı görüyor ?