Sadece Son iptal 160 manuel 8.5 un altına ınmıyorum utku karışık kullanımda verdıgın degerler standart gıbı ama tabı sen gozle gorulur bır artış var dıyorsun
Sadece Son iptal 160 manuel 8.5 un altına ınmıyorum utku karışık kullanımda verdıgın degerler standart gıbı ama tabı sen gozle gorulur bır artış var dıyorsun
sana altın anahtar kelimeleri söylüyorum2500 deviri geçme ani kalkış yapma bu arada 10 litre ortalama güzel bir değer daha altına bu havalarda inmen çok zor havalar soğudukça yakıt tüketimi artar aracında hiçbir sıkıntı yok
Arkadaşlar hepiniz şehir içi 8-9 litre yazmışınız ben farklı araca biniyorum sanırım 2 bin devir çok nadir geçememe ragmen 14 litre yakıyorum aracım fabrikadan çıktığı gibi henüz 7 binde sizin verilerinize göre benim aracımda sıkıntı olmalı ?
benim roccom oldum olası 10litrenin altına hiç düşmedi2 tane sciroccom oldu bu zmana kadar cok yakıyor.
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
8 bin de aracim 10-11.5 arasi geziyor.soft kullandigim soylenemez.bence performansina gore iyi yakitim
Dr.Ecu
Aynı durumdan bizde muzdaribiz. Abim'in eosu ortalama 12,5 litre yakıyorGerçi araç ağır 1.500 küsür kg ama yakıt ciddi fazla ve aşırı sert kullanmayız. Hatta abim çok soft kullanır. Aslında bazen devri çok düşük tutuyor ondanda olabilir düşüncesindeyim! Sizce yazılım yapılırsa yakıtı 8 litre civarlarına iner mi? Eldeki güç artacağı için kasayı daha rahat taşıyacaktır motor?
Saygılarımla
gaza yumuşak basın..
bakım, hava, havadaki nem, sizin nemliliğiniz (mecaze anlamda, moral gibi) birebir etken bu yakıtta.
karma tüketimde 8-9 lt civarı normal rocco için sanıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)