Kardeşi kardeşe küstürmeyelim :))
Printable View
Kardeşi kardeşe küstürmeyelim :))
Denemelerde araçlarda 2şer kişiydik ;)
Bence bu bi kıstas değil, sonuçta benim aracım stock ama 262 gördüm, Adana teme girdikten sonra :) Ki hava sıcaklığı farkı da var aramızda
http://i1257.photobucket.com/albums/...20047869_o.jpg
Ayrıca Durango denemelerinde üstlerde yakalamasının nedeni manuel vites olması. Ben stock olarak, hangi dsg7 ile denediysem hepsinde 160'tan sonra ara aça aça gidiyorum. 100km ile başladığımızda hiç şans yok. 60 ile başlayınca biraz öne çıkıyor 180 civarı geçiyorum. 50 ile başlamadık ama çok dezavantajlı olurum diye düşünüyorum. Ama top speed'e yaklaştıkça DSG7 dezavantaj yaratıyor. Polo GTI'daki DSG7 farklı deniyor o nedenle Polo her zaman avantajlı olabilir. Ama rocco ile de golf ile de ne zaman denediysem DSGler üst hızlarda geriye düşüyor.
34 GE plakalı Kırmızı Scirocco. Bahcesehır-Istanbul Arabası. Bulabılırsenız kendısıne bı ulasın derım, ınanılmaz yuklu oldugu soylenıyordu.
Bende stock şekilde 260 gördüm ss i var pc e geçince yükliyim :)
O araç specleri umutckr arkadaşımızın arabası ile aynı.
Benim kişisel görüşüm aynı yüklemelerde gti scirocco'dan epey ilerde yürür.
1 - 100+ kg ağrılık avantajı
2 - dsg oranları
3 - dönen parçalardan gelen avantaj ile kaybın daha az olması.
Haa yine abartırsın roccoyu çok daha hızlı yaparsın. Ama epey bi emek harcaman gerekli.
Nerde hangi yolda ne zaman yapiyorsunuz bu suratleri soyleyinde bizde orada o zamanda yapalim :)
Stock GTI ile 240 tan sonrasi cok zor gibi geldi bana
Yol olsaydi giderdi diyemedim hic
Yolda hic olmadi orasi ayri tabi :)
Benim fikrim şimdi araçları şöyle bi ele alalım stock polo 1.4 tsı gtı 180 hp rocco 1.4tsı 160 hp şansı yok uzunda kısada,şöyle degerlendirelim gtı stock 6.9 sn. rocco 8 he ikisinede ekstra işlem yapıldı aynı uygulamalar stag vs yine polo,polo stock kalır rocco işlem görür tabi bugün yüklü bir civic sl 500 yürüyor örnek.Sizin almanız gereken rocco 2.0 TFSI ozaman polo kadar hızlı hale gelebilir ve daha iyi olabilir olur yine diyemiyorum görmek lazım gerçekten polonun üretmiş oldugu gtı serisi çok başarılı ve yapılan işlemlere çok güzel net bir şekilde cevap veren bir otomobil yanlış yazmış oldugum bişey varsa kusura bakmayın benim düşüncelerim bundan yana
Safa haklı. Ben denemelerini izledim 239 hp powershopta kendi dynosu var, vv rocconunda 237 hp dyno çıktısı var. Bu halinde 10 boy civarı fark oluyordu. Bende aynı sekilde ciddi süreler çıkartmış roccolarla denedim sonuclar hep aynı. Bakalım eksikleri bitsin revo stage 2 olsun bide öyle deneyelim. :)
ben çok ciddi bir idda olursa kendi arabamı hazırlarım :) sanmıyorumki polo gti dan aşağıya kalayım