kol + piston + orjinal kol piston yollanması + yapılan kol ve pistonların TR ye gönderilmesi toplam da en az nerden baksan 1800 $ tutar
vede nerden baksan 3 ay beklersin
kol + piston + orjinal kol piston yollanması + yapılan kol ve pistonların TR ye gönderilmesi toplam da en az nerden baksan 1800 $ tutar
vede nerden baksan 3 ay beklersin
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
LEon diyorsun sanıırm...MiaMi Nickli Üyeden Alıntı
onlarada bov sakıncalı...zamanla maf sensörünü bozuyor...dump valve almak lazım...
ya ona bakarsanız 2 milyarada yapan var ama işte dedigin gibi yaptınmı yapmak lazım
yawas yawas...
Future_King Nickli Üyeden Alıntı
Cemim açık konu$mak lazım.. Bu i$ için bende çok kafa patlattım. A dediler hep B yi dü$ündüm ama her zaman A dedikleri doğruydu.. $imdi elimde limiti belirli 1.4 ophell motoru var. Ben buna 15-20milyarımı (yürüyeni ıvırı zıvırı) verip + emeğimi zamanımı harcıyacam ve alacağım max güç 200hp.. Tamam küçümsencek rakam değil ama dü$ününce bi vtec üzerine bu parayı harcadığında 300lü rakamları geçmen hayal değil.. Biliyorum ki sevdiğin kullanırken zevk aldığın ve en önemlisi olan sdce senin bildiğin aracından vazgeçip satmakta zor geliyor. O yüzden bir daha dü$ünmeni isterim. Haddime değil belki ama bir öneri yapmak isterim. Bu aracını bu $ekilde dı$ıyla oynayarak kafana göre kullan , deği$me zamanı geldiğinde üzerinde rahatça oynancak , parçaları kolay bulunan bir araç alırsın o zmn tehlikeli bii$iler yaparız . .
sonuna kadar haklısın zaten , bende boyle dusunuorum... ben sadece bilgim olsun ne nekadar fln tarzına bilen insanlardan bilgi alıyorum...tabiki o kdr parayı şu zamanda aracıma yatırabilecek güçte değilim...(mesela yazın usa ye gidiorum ablamın yanına çalışmaya..okul paramın buyuk kısmını ordan kazanıyorum...o dert olmasa direk o parayla bu projelere girilir)grkm Nickli Üyeden Alıntı
bi ara bunu satıp 99 fln a3 1.8T almak vardı...ondanda vazgeçtim...bilmiorum bu aracımı ancak uzerine 10 bin ytl gibi miktar para koyup başka bir araç almak kaydıyla deiştirirm herhalde..oda su an imkansız...
şimdilik atmosferie devam
saol bu arada açık konuştuğun için....![]()
Yani son karar senin , gerçek olanlar bunlar .. Malesef her$ey toz pembe hayaller gibi değil. Bu arada o 1.8t motoru çok tehlikeli![]()
araca uygun turbo(kkk-hks-garrett)turbonun barına göre ıntercooler borular (yağ ve hava)piston sekman
bi opsiyonuda ben söyliyim bari, audi a3, vw golf IV gti ın 1.8t motoru + şanzımanı + beyin + tesisat, ilk etapta sağlıklı bi 150 hp (hatta bazı durumlarda 180 hp) güç alırsın, ve bu gücü yükseltme imkanında olur, chip eksoz derken 200 hp yi geçersin
adamların hurdalıklarına bilem göz diktik yawama kardeşim elde değil hurdalık denilen yerleri heriflerin bizim tuning shoplardan beter oluyo
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)