Suan araçta yazılım,downpipe,orta susturucu iptali ve supersprint son susturucu var daha neler yapılabilir? Aracı 200+ yapma şansımız var mı?
Suan araçta yazılım,downpipe,orta susturucu iptali ve supersprint son susturucu var daha neler yapılabilir? Aracı 200+ yapma şansımız var mı?
soft olarak bundan fazlası zor gibi. şuanki degerleri ne aracın ? sanırım bi filtre eksik oda pek bişey sayılmaz
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
o konuda benden bilgili arkadaşlar yardım eder.ama şunu bılıyorum takılırsa motor içinden değiştirmeniz gereken şeyler olur.1.6 180 liklerde yuksek torklu yazılımlarda kol çıkaranlar olmuştu.Modifiye çok zevkli bi iş eğer k04 takarsanız cidden çok keyifli olur![]()
Bence aracın motorunu daha fazlamanın anlamı yok. Opellerin pıstonları yuksek guclere pek dayanıklı degıl.
filitreye girme girersen güç kaybetmekten başka birşeye yaramaz intercooler yap bırak çok kurcalama bence yapılabilecekleri yapmışsın üstünü problem çıkartabilir
Yazılımdan dolayı ay gibi piston kollarımız oldu.Dikkat edin![]()
Coğrafya kaderdir
Bana kalırsa almış olduğun güç öyle az bir rakamda değil bundan daha üstü için illaki daha yüksek bilinçli dokunuşlar gerekecektir belkide motora girmeni isteyecektir araç, sadece intercooler yapman aracını biraz daha rahatlatacaktır diye düşünüyorum. allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
o mevzu tam olarak piston değil aslında ,,sadece 1.6 180bg turbo motorların kolları ve subapları zayıf ,,,yoksa z20... motorların hepsi nerdeyse 350bg lere kadar gayet sorunsuz
konuyu açan arkadaşımız içinde gerçekten cooler dan fazlasını işe karıştırmanın bi anlamı olmaz ,,zaten sadece yazılımla bile çok güzel güçler almışsınız o motor için![]()
illa uğraşıcam derseniz tabiki turbo büyüterek devam etmek mantıklı olur ama bu seferde motor içinede girmeniz gerekicektir ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)