Son 1 haftadir tempolu kullandim 2-3 gundur 1den 2ye atinca sanki vites tam gecmemis veya debriyaja tam basilmamis gibi ses cikartip geciyordu hatta 1-2 kere kendini bosa atiyordu
Dun isiklardan hizli sekilde kalktim 2 ye attim gaza bastim ama gitmiyo vites topuzu 1-3-5 tarafinada gecmiyo hemen sagimdaki marketin otoparka cektim bi baktim vites topuzu hareketini ileten metal parca kirilmis hatta motorun ordan oynadigim zaman arac icinde vites topuzu oynuyo
Kisacasi arac bos konumundayken sola veya sag gecirmenize bagli sekilde vitesde oluyor 4cu vites kismi bosta oluyor yani siralari kaydi
Bu metal parca tahminim 6-7ay evel aldigim seat sport short shifter yuzunden oldu
Simdi orjinale doncem ancak bu metal parcayi bulabilir miyiz veya maliyeti nedir bilgisi olan varmi ?
bu akşam otobanda seyir halindeyken bi ara ayagımı gazdan çekip tekrar gaza bastım ve araç pustu gitmemeye başladı turbo boost göstergesi gaza basstıgımda 0 da kalıyordu, aracı fazla zorlamadan otoban çıkışına kadar gittim çıkışta aracı stop edip geri çalıştırdım ve turbo çalışmaya başladı ve denemek için aracı biraz zorladım sorun yok gidişi filan iyiydi,, sorun acaba bobinlerde mi yoksa başka bir sorunmu var
konunun başlığıyla alakalı bir yazı yazayım hazır konuya gırmısken.
cam follower ımı 2000 km de bir söküp bakıyorum.en güncel follower var üzerinde şu an serviste satılan.6000km oldu aşınma çok çok az.ama yinede stage 2 3 4 lerin devamlı kontrol etmesi gerek diye dusunuyorum.
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)