OZ Jant - Karbon koltuklar ile 0-100 4,5 iken 4,2 sn ye düştü hatta bır ıkı kere 4,1 de yaptım ama maalesef 100-200 olcmedım heralde o da yarım sanıye cıvarında fark etmıstır.
Sağol reşit abi, sende advan jantlar vardı sanırım sırf deneme amaclı 17 lık oz ultrallegra taksan bırde arabayı komple sokup olcsen kı yolcu koltugu ve arkadakı koltuklar stepne vs heralde yeterlı olur. Bu 7,8 sn bu sekılde mı cıktı yoksa hersey takılı halde mı? Ne sekılde olursa olsun cıdden cok cok ıyı, tekrardan tebrık ederım... Heralde dunyadakı en hızlı k04 arac budur
Tabiiki oyle Murat abı ama su da var bı kere resıt abının cuprasını baz almamak lazım, sebebı gercekten cok hızlı vıtes atıyo olması, arabanın tam olarak ust lımıtlerde gıtmesı, (basınc, avans olarak) net olarak bılmıyorum ama heralde 2 bar ustudur ve de bu surelerde yakıtta katkının da bulunması, yanı heralde normal bı stage 2+ 385 hp lık cupra 100-200 ü 8,5-9 sn cıvarlarında çıkarır. Boyle dusunecek olursak eger ben bı sonrakı setup ımla 9 lu sanıyelere ulasırsam 9,8-9,9 gibi, o zaman haldex, emme manıfoldu, hafıf kasnak, wastegate, ve greddy profec alıp sırf nereye kadar gıdıyo dıye deneyebılırım, Heralde bende o zaman bu 5 upgrade ıle 8,5-9 sn arası yaparım ve cupraları yakalamıs olurum.
Ama tabı benım asıl amacım daha dusuk basıncla gıtmek o yuzden basıncı 1,6 da bırakıp turbo buyutmeyı dusunuyorum...