selam aracım e30 m10 afr gostergesınde 10 ıle 17 arasında dalgalanma var dıp gazlarda 17 lere kadar çıkıyordu benzın reguletorunu 4,5 bara cektıgım zman degerler dusuyor ama bu seferde sıyah duman atıyor nedenı nedır?
selam aracım e30 m10 afr gostergesınde 10 ıle 17 arasında dalgalanma var dıp gazlarda 17 lere kadar çıkıyordu benzın reguletorunu 4,5 bara cektıgım zman degerler dusuyor ama bu seferde sıyah duman atıyor nedenı nedır?
gazladikca degerin dusmesi lazim
ters dusunun
ekranda gordugunuz hava-yakit orani ve sensor gaz icindeki oksijeni olcer.
17 demek cok daha fazla hava az benzim demektir.
yakiti acinca siyah duman atmasida normal.
bence sizin afr gostergesi ucuz olan tiplerden ? wideband afr degil degilmi?
bosa para verdiniz oyleyse.
oyle dalgalanir bir ise yaramaz o
normal gaz giderken bir 10 bir 17 yemi gidiyor yoksa dahami stabil 14 15 yada 16 17 gibi ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Turbo çıkısından 28cm ilerde
benim rölantide 15.5 larda dip gazda 11.3 lerde gezıor araç scirocco afr aem uego
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Tam okunurmu bılmıyorum ama video bu regıketör 4.3 bar turbo basıncı 0.8 bar
Afr deneme 58ad948 - YouTube yardımlarınız ıçın tesekurler
hocam beyin ne kullanıyorsun? videoda 16-17 görmedim ama senin rölantin zengin sonrasında benzin yetişmiyor, bunun benzin basıncıyla alakası yok, benzin miktarı ile alakası var, ayrıca basınç gelinve 14 AFR ler çok tehlikeli...
sanırım video veya forum üzerinde çözülecek bir problem değil, bence en iyisi iyi bir mapper araca baksın.
boost 0.8 bizim buralarda yazılımla fılan ugrasan yok mecburen standart beyınle yuruteceZ
net söyleyim standart beyinle ve 0,8 boost ile o motoru kırarsınız... sadece regülatör ile AFR yi de düzenleyemezsiniz...
Turbo basıncını duşursek
hocam ilk basta arabanın sadece ust sılındır kapagında emme ve eksoz çıkışlarında genısletme işlemi yaptık,turbomuzuda bı kaç denemeden sonra en uygun ford transıt 2,5 dızel turbosunda karar verdik ve araba wideband olmadıgı ıçın 4 kez conta patlattım ve daha sonra standart orjınal pistonların kenarlarında 0,5mm kalacak sekılde tornada aldırdım.
sıkıstırmayı 95 psi ye dusurduk ve conta patlatma ısını bır nebze çözdugumuzu dusunduk ardındanda wideband gostergesı taktık bu konuda standart beyın ıle yapılmıs ankarada bır arkadastan 06 lk 723 sahıbı olan ozkan arkadastan bı kaç bılgı aldık bu bılgıler dogrultusunda 3,5 benzın basıncı ıle çalısan arabamız wideband ta dıp gazlarda 17,5 lara kadar cıkınca basıncı 4,3 getırdık wideband takı gosterge dıp gazlarda 11 de kalıyor ama bu kezde sıyah duman atmaya basladı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)