DSG li bir VAG ı manuele çevirmek için dünya para harcamak gerekir, mekaniği bir kenara bırakalım, dünya kadar elektronik sistem değişikliği yapmak gerekir.
DSG li bir VAG ı manuele çevirmek için dünya para harcamak gerekir, mekaniği bir kenara bırakalım, dünya kadar elektronik sistem değişikliği yapmak gerekir.
Şanzımanın komple değişmesine falan gerek yoktur.
nm golf r de dsg polo da dsg.
Hemen çıkıcaklar ama o 6 ileri ıslak kavrama sizin 7 ileri kuru diye.o araba 550 +
Uğraştırır ama niye olmasın keyiflide olur fakat polo o güçlerde yol tutmaz gibi.Zaten önden kayma eğilimi var.Biraz sıkıntı bir iş aslında yapılamamasından değilde GTI da olsa bir POLO olmasından limitleyen şeyler var yani.Dsgye atılan yazılım sadece polonyada 6-7 bin tl civarlarında tutmuştu.Yani arkadaşınız bir polo alır.180 hp yetmesse 1.5 polo daha almış olur.
ikinci bir edit daha : volkswagen.fr den baktım manueli yok 1.4 TSI DSG diye geçiyor.Fakat herhalde doğuşun iteklemeden sattığı tek araba polo GTI.Özellikle yurtdışı sitelerinide kontrol ediyorum fransada 26.600 € başlangıç fiyatı dahaarkadaşınızın yerinde olsam eğer böyle bir şaka makinesi yapıcak olsam polo R ı beklerdim en mantıklısı o olurdu heralde 2.0 manuel
![]()
valla benim satıştakı elamanla muhabbetim olmuştu 80-90 tl civarlarında olucak tr ye geirse dedi.Gelip gelmeme noktasında oda emin değildi üretim sayısıda çok fazla değil çünkü.Valla açıkcası ben o parayı veremem bir polo ya.Elimdekiyle mutluyum değişecek olursam o paraya onu alacağıma 100 liraya 2.el temiz veya imkan olursa 120 liraya sıfır golf r alırım.Gerçe bu meretinde manuel ve hafiflik avantajı varya.çakal vw heryerden kıstırıyor.
Polo R 80 tl olamaz,120 den asagı gelmez otv den dolayı.
400hp,hayalı bıle zor. motoru yaptık-aktarmada ok,sanzımana geldı sıra...
Yorumlar için teşekkürler![]()
Man sanziman iyi olur yuklenmek icin ama illa 500 mu kovalamak gerek?
350-400 iyidir ve dsg ile daha hizli olur.
Gti bile 26.000 euro civari. 30 euro olsa R,koy otv yi...
Polo R TR ye gelmeyebilir ihtimal yüksek
Aslında manuel versiyon 1.4 140 hp Polo da var ama oda gelmiyor muhtemelen hiç gelmeyecektir.
İşte onla güzel oynama yapılabilir ama motor müsait mi tam bilmiyorum çünkü bildiğiniz gibi aktif silindire sahip bir sistem mevcut silindirleri açıp kapatıyor..
Golf 5 zamanı ötv bu kadar değilken bile 2.0 tdi siparişle geldi ama kaç tane var saysanız ? O fiyatlara çıkınca insan golfe bakmıyor farklı alternatiflere yönelesi geliyor![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Tabiki.O zamanlar alım gücü bu zamana göre daha düşüktü ama oranlasak bugün ki ötv ile alakası yoktu.120 gibi rakamı golf e verecek kimse tanımıyorum.Aslında çok güzel araçlar çıkar piyasaya çok güzel işler yapılır ama çoğu distribütor bu ötv den dolayı spor araç getirmiyor işte.
ingiltere forumlarin da 320 hp fabia rsler var stage3 olaraktan. upgraded clutchla yuruyolar. polonun gelicegini hic sanmiyorum. gelirsede 120 130bin tlden assagi olmaz gibi geliyo. ***** 2.0 cunku. hacim yok diyenler icinde 1700cc stroker kitler var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)