Frequency_48 Nickli Üyeden Alıntı
Senna.. .fikirlerini herkez beyan edebilir. Tahmin edersin saygı duyarız..Skıntımız icraat kısmında..
Senin söylediğinede katılıyorum. Yazdıklarımın üzerinden geçersen, Bu 10 afr değerinin de bana fazla zengin olduğunu, bununda neden Japonlar tarafından böyle yapılabilmiş olma ihtimalini yazdım....
Ama durum bu, Sonuç değşimiyor..Subaru turbolar demek ki zengin çalışıyormuş....
Ben arabamın motorunu değiştirdim.. Arabam yol testine bile çıkmadı. Araban zenginde ve arızalı, indir dyno dan.. Mafı değiştir, Enjektörleri değiştir.. Yok Mafla araba gitmez.. mapa geç.. Sen beyin al... Olduuuuu gözlerim doldu..... Sen yürüt, benım arabayı da önce .. Sonra ben sana özel beyin ürettireyim dilersen...
Benım bu islemler dyno üzeründe yapılsaydı da... ben uğraşmasaydım tekrar daha iyi olmazmıydı.
Ayrıca ben başka arabalarla karışımımı oranını karşılaştırıp kıyaslamıyorum. Bakın Tuğralın arabası da GC8 ve 10 AFR de yürüyormuş.. Yiğitinki de...Hepsi stok arabalar..Sonuç... Subaru impreza GT turbo arabalar..Demekki zenginde gidiyormuş..
Yiğit ne dedi.. ?? Benzin regülatörü al ayarını 11-11,5 afr ye göre yap.. takıl dedi.. Bu teklifin o hortumu söküp atan ustalardan gelmesi gerekmiyormuydu...?? Motoru değiştiren ben, Kıçı kırık benzin regulatörümü almayacaktım.. Ben Muğladayım..Ve bu arabaya sanayiiden dolayı kısıtlı imkanlarla binmeye çalışlıyorum.. Şimdi ben nasıl bunu takıp ayarlayayım.? Motoruma zarar gelirse.. bunun sorumlsu kim? Banada günah değilmi..Yaparsın arabayı yaparsın testlerini verirsin arabayı...Ben o durumu sorguluyorum..
Hareket halindeki cehaletten daha korkunç hiçbir güç yoktur.
Bernard Shaw