Dümdüz boru sona warexo fiyatlara zor sanırım
60 lık boru noname sanayi işi düzgün bir orta susturucu kaliteli bir son olması gerek bence
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
Oem son susturucuların nerdeyse hepsinde kazanın içinden gaz geçerken dolaşarak geçiyor bu da egzos gazının hemen dışarı atılamaması nedeniyle yanma odasında,pistonun üzerinde sıkıştırma meydana getiriyor.sıkıştırma yanmanın kalitesini değiştiren bi etmen.aracın yakıt,hava,ateşleme setupuna göre son susturucuyu değiştirmemiz ya da iptal etmemiz aracı hızlandırabilir,yavaşlatada bilir.aynı şekilde bazı orta susturucularda da gazın dolaşarak çıktığı ya da dirwk düz şekilde atıldığı susturucular var . özetle freflow egzos her aracı hızlandırır diye birşey yok.aracına göre değişik tip egzoslar değişik olaylara sebep olabiliyor.benim merak ettiğim passatın ortayı tüp yaparsak yavaşlar mı?
katıda sök ortayıda arkadaşların dediği gibi düz boru güzel bir 63 lük son susturucu keyfine bak.iskender abiyi ara bir son susturucu yaptır 3 ay sonra yapar ama çok memnun kalırsın. borularıda adam akıllı bir eksozcuya yaptır ama 500 e bu iş olmaz.
500 liralık egzozla 50 liralık egzoz aynı performansı verir aralarındaki tek fark ses tonunun farkıdır.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
süpersiprint en sessiz performans eksozu tabi çıkış balık ağızlı değil çift çıkışlı olması kaydıyla ama fiyatıda az değil hele ki üniversal olmayıpta birebir getirtirsen 1500 den aşağı olmaz. iskender abiyle konuş 400-500 arası bir fiyat verir muhtemelen adam akıllı bir eksoz yaptır.boruları ilerde 60 lığa cevirmek düşüncen felan olursa 60 lık veya 63 lük çift çıkış bir eksozla işin hallolur.
Arkadaşlar dün egzos cuya gidip ortayı iptal ettim.yerine önceki mesajlarda söylendiği gibi tüp orta susturucu yaptırdım. Egzoscuda ortaya takabileceğimiz alternatifler lere bakarken hondaya ait (orjinalmiş)sankei marka honda kabartmalı orta susturucu dikkatimi çekti.takabileceğim diğer egzoslardan farkı içerisinde elyaf gibi malzemenin olmayışı ,bunun yerine metal perdeler varmış. Bi de inox gibi daha kaliteli bi metali vardı bu iki sebepten dolayı bunu kullandık.orjinal son var şu anda üstünde.ses orjinale göre biraz fazla.tam istediğim gibi oldu diyebilirim.ortaya da tüp takınca saçma bi ses de duyulmadı. Performans olarak faydası oldu:-) 2den 3e atınca daha uzun süre sardı:-) gazdan ayağımı çekince hafif bi homurdanma geldi:-) en çok hoşuma giden bu oldu. Özetle rahatsız etmicek,uzun yolda kafa ütülemicek faydası da olan bi iş yapmış oldum.son susturucu için biraz bekleyeceğim.bu sessiz gelmeye başladığında onun da çaresine bakıcam:-) fikir veren,bilgi ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Son susturucu için izmir işi varex ler hakkında bilgisi olan var mı?
Hayırlı olsun güle güle kullanın küçük bir video bekliyorum benim araç içinde bir fikir olur aklımda![]()
R.E.S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)