User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: CZT.De Boost Açmak

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    czt Ecu soon dimi ozanım
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide cztlere chip yapılıyormuydu yoksa sadece evo yamı turbo araçlarında bu uygulama mevcuttu
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

KVC S3
    Misafir
    Ozan'ın mesajda bahsettiği ayarları inceledim,verdiği linkteki bilgileri hatim indirdim Aem'in sitesinde benim gibi ayarlarını kendi yapmaya çalışan birkaç sazan arkadaşlarla aynı sorunları yaşamışım Oradaki pro abilerin dediği bütün ayarları yaptım. Araba düzgün gitmeye başladı. Bugün arabamda çok çok şükür ilk defa sorunsuz 1.0peak 0,8cont yaptım. Özellikle 6000-7000 arasında 0,8barda yürümesine dikkat ettim. Bu arada afr değerim 10,3'tü. Bu da gayet iyi diye düşünüyorum...

Czt için chip tuning yapılıyor,onun üzerinde de detaya indim. Benim istediğim arıza vermesini yazılımla engellemek ve 1.2peak 1.0contta yürümek..Headersla birlikte bu barda 250hp.lik bi güç beni epeyce tatmin edecek...

Ardacım,müsait bi zamanında bana ulaş,o arkadaşa yaptığın işlemi merak ettim doğrusu,içeriği nedir bi detaylı öğrenelim..

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamdır konustuk hallettik
    evo ve cztlerede chip yapılıyormuş artık
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı CZT_03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozan'ın mesajda bahsettiği ayarları inceledim,verdiği linkteki bilgileri hatim indirdim Aem'in sitesinde benim gibi ayarlarını kendi yapmaya çalışan birkaç sazan arkadaşlarla aynı sorunları yaşamışım Oradaki pro abilerin dediği bütün ayarları yaptım. Araba düzgün gitmeye başladı. Bugün arabamda çok çok şükür ilk defa sorunsuz 1.0peak 0,8cont yaptım. Özellikle 6000-7000 arasında 0,8barda yürümesine dikkat ettim. Bu arada afr değerim 10,3'tü. Bu da gayet iyi diye düşünüyorum...

Czt için chip tuning yapılıyor,onun üzerinde de detaya indim. Benim istediğim arıza vermesini yazılımla engellemek ve 1.2peak 1.0contta yürümek..Headersla birlikte bu barda 250hp.lik bi güç beni epeyce tatmin edecek...

Ardacım,müsait bi zamanında bana ulaş,o arkadaşa yaptığın işlemi merak ettim doğrusu,içeriği nedir bi detaylı öğrenelim..
    Gule gule kullan serkancim, dedigim gibi scramble boost settingini yanlis anladigin icin yasadin o dertleri..

Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    czt Ecu soon dimi ozanım
    Valla bekliyoruz ozgun Haberler sende

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)