tamamen amatörce düşünerek yazıyorum, benim anlamadığın içerde dönen sıcak hava, yine aynı sıcak hava, dışına el deyse ne olur deymese ne olur. Yani dışının soğuk olması, içininde soğuk olacağı anlamına gelmez. Düz mantık ve tam ters bir örnek verecek olursak buzdolabının içi soğuk, dışı sıcak yani dışında yalıtım malzemesi var dışarıya ısı aktarılmıyor. Buzdolabı çalıştığı sürece içi sürekli aynı derece soğuklukta dışı sıcak olsada. Turbonunda soğuk hava çekmedikten sonra boruların ısı yalıtımlı olması sadece borunun çevresindeki parçalara ısı transferini engeller diye düşünüyorum.
Lütfen yanlış anlamayın bu tezim doğru mudur? bilmiyorumdümdüz aklıma ilk gelenleri yazıyorum ama bunu çürütecek bir kaç kelime yazabilirseniz sevinirim
Guzel soru soyleki seramik kaplamanin amaci sudur parcanin asiri derce isinmasini engellemek ve parcanin isindigindaki sicakginin cevresinde ne varsa ona zarar vermesini engellemek ve parcayi cevreden gelecek asiri sicakliktan korumak
big turboya gectiğim için coğu krom boru değişti musait bir zamanını soyle gunu bırlık boost borularını kaplayalım ..... çıkan kaplamalı boost borularıda ıstanbula sattım:=)))
Siyah renk kaplanabiliyor mu ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Döküm parcalarda 1500 dereceye kadar isiyi yalitir ve oksitlenmeyi onleyerek performansa yuksek derecede etki eder arttirir asiri isinmayi onler
İşinize saygı duyuyorum fakat, çok mantıksız değil mi? Dışını kaplasan ne kaplamasan ne döküm malzemenin? Hatta; dış yüzeyini kaplamak daha da mantıksız gibi geldi. Sonuçta ısı yalıtımını dış yüzeye uyguluyorsunuz. İç yüzey ısınıp, dışa tahliyede daha çok zorlanmıyor mu? Ben mi yanlış düşünüyorum? Mantığı nedir pek anlamadım.
Drive to win!
Yurtdisinda drag araglarinda isiyi yalitmak icin kullaniliyor soyleki disini kapliyoruz cunku araclara modifiye edilen farkli parcalar asiri isinma gosterip etrafa zarar vermek ve performans dusuklugune sebep olmaktadir bu yuzdendirki seramik kapli satilan headers lar var yurtdisinda sence bi faydasi olmasa neden seramik kapli satilsin arastirmis olsan boyle yorumlamazdin izmir deysen goruselim daha iyi aciklarim
Buarada dis yuzeyi tamamen yalitmiyoruz cunku seramik malzemenin özelligi kapladigi alani butunuyle yalitmiyor soyleki supra motorlu e36 turbosunu kaplamadan onceki sicakligi 350 derece civarinda idi seramik kaplamadan sonra bu degerleri 150 ile 170 derecelere cektik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)