benim yağ da filtre de yeni zaten
motorsilk distribütörünün söylediği ise ; yağ değişiminden önce kullanıp sonra filtre ve yağ değiştirine getiriyor
bence ne sattıklarını bilmiyorlar kaldı ki attığım son maile henüz cevap gelmedi
benim yağ da filtre de yeni zaten
motorsilk distribütörünün söylediği ise ; yağ değişiminden önce kullanıp sonra filtre ve yağ değiştirine getiriyor
bence ne sattıklarını bilmiyorlar kaldı ki attığım son maile henüz cevap gelmedi
Nasil birseydir bunlar heryerdede satiliyor bor power bilmem ne.cogu kiside araba sessizlesti diyor ilginc.zamaninda bende eski aracima bor power koymustum allahtan bisi olmamisti bidaha tabi hic bir sey koymam aracima
bende eski aracıma motor silk koymuştum aynı sekilde yag lambasını yakmıstı yag yag filtresini degiştirmiştim bende sorun düzeldi
Motor silk ' in temizlik falan yaptığı yalan, 2014 Model arabalara koyanlarda ' da aynı şey oldu Sıfır arabada ne kurumu olacak Filtreyi tıkayan Motor silk ' in ta kendisi. Zaten Balçık gibi iğrenç birşey , Yaptığı şey eski ve motoru bitik araçlarda sağa sola yapışıp zırıldayan motor parçalarının sesini kesip psikolojik destek vermek.
Yağ basıncı dediği şey herhangi bir sıkıştırma oranı değil Aracınızın filtresi tıkandığı yağ yeterli hızda tur yapamıyor , Filtreyi değiştirip eski yağı atın sorun çözülecektir, Garanti.
würth ürünleri dışında bir şey kullanmayın.. zaten würth bu tip şeyler işe yarasa kendi üretirdi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Arkadaşlar biraz önce yağ filtresi değiştirildi problem şu an için çözüldü.
Kartelemüdahaleye gerek kalmadı.
Fakat bu katkının böyle bir yan etkisi varsa da pek çok kişi de yaşadıysa alan da bunu bilerek almalı.
bu ürünü bilmem genelde yağ katkılı ürünlerde teflon olur.. teflon motorun bütün mikron inceliğindeki kanalları tıkar ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)