Öncelikle aracımı yeni aldım. Leon 1.8 T FR 156 bin kmde hiç tüp takılmamış. Aldığım abi sadece komple egzoz yaptırmış. 76 downpipe düz boru warex.
Üzerinde çin malı defi boost vardı.d bozuktu basıncı görüp keyiflenmek için japon malı defi boost göstergesi aldım.
Araba 3 vites 60 la giderken dip gaz yaptığımda ;
Peak olarak 0.7 bar (video çektim hatta 0.6 buçuk)
Daha sonra continious olarak 0.5 e düşüp devam ediyor.
Arabada yazılım olduğunu söyleyenler oldu acaba kendi dvsi mi kaçırıyor diye Dün forge dump valve aldm. Zaten yazılım yaptıracağım için her türlü gerekecekti. Montajını kendim yaptım 3 tane kelepçe zaten. Köpüklü süngerle de kontrol ettim kaçak felan da yok.
Dvden önce de sonra da video var isteyene atabilrm. Peak değeri aynı sadece continious 0.5 in biraz üstüne çıktı 0.5 buçuk oldu. Ses felan vermiyor zaten.
Şimdi bu arabada yazılım olduğu söyleniyor k03s stock boost 0.8 diyorlar. Bizimki daha az basıyor sıkıntı neyde olabilir?
Yazılım yaptırmayı düşünüyorum marka olarak ne tavsiye edersiniz bir de soft bi yazılım olursa çok zorlamadan sağlıklı yürüyecek şekilde kaç bara kadar çıkar peak değeri?
Hedefim 250 300 hp lerde sıkıntısız yürütmek öyle sürekli koşturan biri de değilim. Tavsiyeleriniz ne olur ?
Şimdiden teşekkür ederim