gt2560 330a kadar destekliyor ama wrx turbosu ile 300 falan nosla olur
http://www.turbobygarrett.com/turbob...R_707160_9.htm
Experience is what you get when you don't get what you want.
ben arabamı 11psi de kullanıyorum 8.5 sıkıştırma ile 38c derece sıcaklıkta dynoda 241 hp vermekte tdo4 1.2 bara kadar desteklemekte siteye üye bigboss un ve orçun_vts nin arabaları 1 - 1.1 barda yürüyo ama bugüne kadar hiç dnoya çıkmadılar tam 300 demedim zaten 250 - 300 arası dedim NOS suz ama şundanda eminim 1 barda kesinlikle 270+ güç vermekte
GT2871R idael bir turbo, gt30r ın bir ufağı, b16 larda 400 lere kadar veriyor, erken spool, yuksel güç konusunda en idael turbo bence
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
dikkatli okursan birebir aynıdır yazmamışım hemen hemen dedim gt 25 daha kötüdür küçüktür kesinlikle aynıdır demedim.........
siteye üye subarucu arkadaşlardan turbosunu büyütenlerden hangisi gt25 takmış bana bi örnek sunarsan çok memnun olurum .............. birde turboların özelliklerini anlatmama gerek yok sanırım bearingleri felan.......... böle iğneleyici msjlar atarak nereye varmak istiyosun gerçekten emin değilim ama warsa bi problem bunun çözülecek yeri forumlar değil pistler olması lazım
madem herşeyi dört dörtlük biliyorsun neden soru sormak için konu açtın ?
balatanın nereye kadar dayandığını tecrübelerime dayanarak söylüyorum, gt25i de sen sadece altta gelsin rolling yapıyım dediğin için yazdım ayrıca td04 den de bin kat iyi bir turbodur , ama sen daha iyi bildiğin için istersen gt35 tak,, saxoya bir tek turbo yapan siz değilsiniz, ayrıca benim tüm yapım aşamasında başında durduğum araç 1000rr geçen bir saxo turbo, başınıza gelebilecek şeyler hakkında bilgi vermek istemiştim ama söylediğine göre ihtiyacın yokmuş.
şanzıman konusunda haklısın dog okumuştm ben, be box hakkında da bir bilgim yok,,
be nin şanzımanı kastetmişsin şimdi anladm, onuda ilk defa yapan vts_powerr ahmet abi, çok zahmetli ve eziyetli bir iş
bende bulamadım kompresör mapını ama dyno üzerinde gördüğüm değerler bunlar filtre 10 hp chip 30 hp verir gibi sallamıyorum yada kafamdan yazmıyorum sende biliyosundur dyno yanılıyo da olabilir ama 1 kerede çıkmadım dynoya 3 yada 4 kere çıktım ama tdo4 okadarda başarısız bi turbo değil küçük ama işlevi büyükdty cycle veremicem çünki bedne beyin olarak smt6 war ve turbo fueller olarak kullanıyorum 5. ve 6. enjektör war o yüzden tam bilgi veremicem
ha bir de madem turbo konusunda cok bilgiliydin neden çin malı çakma turbo linklerini koydun almayı düşünüyorum diye
gt 25 den daha kucuk tubolar takıyolar desem ne dersın???
ayrıca benım msj attıgım yada bır sekılde bana bı yerlerden gıcık olan arkadaslarımız benı hemen pstlere cagırıyolar...ben yıne soleyım ben kendı arabamı denemek ıcın yapmadım...ha denemezmıyım denerım...ıstersen yada yerse burdan boluyu kadar basalım yada oldugmuz yerde pes pese durup durup 40 kere basalım????
bı sey anlatmaya calısırım ben kımseyle derdım yok...bır der ben burda baskı yaptıtdım 300 nm ye dayanıyor?? nasıl aldıysa o degerlerı...tecrube sahıbı msjlar atılıyor...cok bılıyosanız soru sormayın kardesım...
ha araban madem cok guclu denemek ıstıyosun her sekılde denerız benıma rabmlada olur baska araba ılede...
benım cevremde cakma ıs yapan yok sen rahat ol...saxo nunda vtecınde subarununda en ıısı benım bı tel uzagımda herbırının yapılısına bırebır sahıd olmusumdur...o yuzden solenenlerın altında bısey arayacagına bıseyler ogrenmeye calıs derım...
bence turbodan once ecu icin biseyler secin madem guc articak, daha profesyonel yaklasmak lazim..
Experience is what you get when you don't get what you want.
ben herşeyi çok ii biliyorum die bişi iddaa etmiyorum seninde dediğin gibi ozaman topic açmaz bir bilene sormazdım yazdığın msj ı bidaha oku bence wrx turbo su ile şuan 241 hp aldım dyno kağıdıda dergide mevcut ve oem debriyajla bunu yere iletiyorum ve hatta bunu 5.6. enjektörle piggyback smt6 ile yapıyorum haa dersen bunlar çakma çakal şu bu ona bişi diemem stock parçalarla nekadar dayanır nereye kadar gider onuda sawunmam ben bunu kendi zevkim için araba nasıl olucak die denemek için yaptım çok hoşuma gitti o yüzden şuan debriyaj forget kol piston beyin enjektörler ıvırlar zıvırlar evde bekliyo arabaya takılmak için daha profesyonel bi araba için uğraşıyorum yardım ediceksen sewe sewe dinlerim ama dalga geçer yada aşşalar gibi msj lar yazıcaksan lütfen yazma
ahmetin arabasına ağzımı açıp bir kelime bile etmem çünki nekadar profesyonel bi şekilde modifiye edildiği üzerindeki parçalardan, harcanan paradan ve emekten belli 1000rr ı da geçer günü gelir hayabusayıda geçer
son olarak bazı şeyler başında durarak yada map yapılırken arkadan takip etmekle öğrenilseydi kediler kasap olurdu
yazdığın mesajlar birbiriyle çelişiyor ilk başta ben bilmiyorum yazıyosun sonra sen çok mu biliyosun yazıyosun sonra tekrar yardım ediceksen dinlerim diyosun
standart oem bildiğin valeo veya lucas balatayla 240 beygiri yere iletiyorum da ısrar ediyosun, bronz bile değil ??
merak etme; fikir yürütüp yardım etmiyo , mal gibi başında duruyo olsak buraya kalkıp şöyle böyle diye yazmayız,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)