çakma defi bile olsa alın EGT koyun onda da uyarı alarmı var EGT yapmış başka bir açıklaması yok yakıt olsa pistonun üstü ve bir çok piston yara alırdı.. Avans'tan birşey olmaz onu düşünmüyorum Turbo B18 egzoz boruları kaç cm ?
Printable View
çakma defi bile olsa alın EGT koyun onda da uyarı alarmı var EGT yapmış başka bir açıklaması yok yakıt olsa pistonun üstü ve bir çok piston yara alırdı.. Avans'tan birşey olmaz onu düşünmüyorum Turbo B18 egzoz boruları kaç cm ?
lpg ile alakalı kısma aydınlık getireyim lpg kesinlikle detonasyona sebep olmaz, şayet bu sıkıntı lpg ile kullanılırken meydana geldiyse sorun kesinlikle avansla alakalı değil, bunun dışında lpg de enjektör işemesi gibi bişeyde mümkün değildir...
detonasyon demek için bu pistonun lower dish areasını görmemiz gerek. pistonun üstten çekilmiş resimi varmı?
resim bu arabayı topladım ancak araç 4 bin devirden sonra patırdıyor arıza lambası yanmıyor ve araba sanki tekleyerek çalışıyor daha ayar yapılmadı zaman bulunca yapacamhttp://i61.tinypic.com/2dw68ht.jpg
bu aynı pistonsa, bu gözde herhangibi bir detonasyon göstergesi yok. kaç km kullanıldı bu pistonla arac? pistonun markası nedir?
Ben alali en fazla 1000 km yaptim onceside 25000km falan markasi arias gomlektede bi sikinti yok ayni pistondan buldum taktim yeni sekmanlarla su an rodajda basinc kisik
1-2 resim alabilir miyim tam üstten kırılan kısımın kenarından
araba egt den kırılsa sıvanır gömleğe pistona sanıyorsam Emme tarafı o su an pre igntiion gibi duruyor yani detenasyon ama sürekli değil ne yaparken yaptı bunu ? gazlarkenmi kaçıncı vitesste