User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Afr ölçer ?

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Afr ölçer ?

Merhaba arkadaşlar kısa süreli bir yol testi için afr ölçere ihtiyacım var dediğim gibi kısa süreli bir test olduğu için widebande para harcamak istemiyorum,dynoya git demeyin yol testi yapacağım,doğru değer okuyabileceğim kaliprasyon sorunu olmayan kiralık yada emanet bir ölçüm cihazı bulabilirmiyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Necip Fazıla bir gün sormuşlar "Neden sigarayı bu kadar çok seviyorsunuz"..."Benim için yanan bir tek o var ..."demiş...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fikri olan yok mu?
    Necip Fazıla bir gün sormuşlar "Neden sigarayı bu kadar çok seviyorsunuz"..."Benim için yanan bir tek o var ..."demiş...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aradığım cihaz şu gibi:

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fikri olan yokmu derken şaka yapıyor olmalısın heralde?
    bu forumun %90 nından çoğu wideband afr ne demek gayet iyi bilir
    belkide ödünç vermek istemiyorlardır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yontem basit aslinda: al, isini gor, sat.

Sansliysan kar bile edersin hehehe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fikri olan yokmu derken şaka yapıyor olmalısın heralde?
    bu forumun %90 nından çoğu wideband afr ne demek gayet iyi bilir
    belkide ödünç vermek istemiyorlardır?
    İlk mesajı düzgünce okusanız hiç böylesine gülünç bir duruma düşmezdiniz,fikri olan yok mu derken konuya hiç cevap gelmediği için öyle yazdım,herhangi bi kimseye özellikle forum ortamında sen biliyorsun sen bilmiyorsun diye sorgulamak her ahvalda malayani bir iştir ama bir seferlik prensiplerin dışına çıkalım,afr ve widebandı biliyor olabilirsiniz ama fikir kelimesinin ne demek olduğundan bihabersiniz,fikir düşünce demektir biraz daha açacak olursam düşünen bir bireyin,sorulan sorulara cevaplar verebilir olmasıdır,örneğin benim yukarıdaki soruma karşılık -şu şekilde yapabilirsiniz,-x kişiden ücreti mukabilinde kiralayabilirsiniz şeklinde önerilerde bulunur,öküzün altında buzağı aramanın lüzumu yok,siz ufak bir ayrıntıyı bile işinize geldiği gibi anlamışsınız.

Ayrıca kimseden zorla yada babasının hayrına cihaz istemiyorum ücreti mukabilinde kiralayacağım isteyen verir isteyen vermez bu ne böyle arkadaş ufacık bir şeyden nerelere gelmişsiniz,yazık,zaten çok kısa süreli bir test olmayacak olsa kimseyle uğraşmadan yenisini alıp devam ederdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yontem basit aslinda: al, isini gor, sat.

Sansliysan kar bile edersin hehehe
    Al sat işiyle pek uğraşmak istemiyorum ama böyle giderse öyle yapacak gibiyim,baksana forumda adam gibi konuşmaya soru sormaya gelmiyor ufacık bir ayrıntıdan nerelere geliyorlar hayret,milletin şirazesi iyice kaymış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @extrem_015 boşversene neyin kafasını yaşıyorsun öyle?
    -önce kimsenin fikri yokmu diye sormuşsun
    -sonrada bakın aradığım cihaz bunun gibi birşey diye resim koymuşsun

ne anlamamızı bekliyorsunki?
    aaa böyle birşey varmıııışşş vay bee...
    böyle yazaydık hoşuna gider açıklama bile yapardın belki

kaldıki yanlış anladım diyelim, yok onu demek istemedim dersin doğrusunu yazarsın
    dünyanın sonu gelmiş gibi davranmana gerek yok, gülen adam da koymuştum halbuki.

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı extrem_015 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk mesajı düzgünce okusanız hiç böylesine gülünç bir duruma düşmezdiniz,fikri olan yok mu derken konuya hiç cevap gelmediği için öyle yazdım,herhangi bi kimseye özellikle forum ortamında sen biliyorsun sen bilmiyorsun diye sorgulamak her ahvalda malayani bir iştir ama bir seferlik prensiplerin dışına çıkalım,afr ve widebandı biliyor olabilirsiniz ama fikir kelimesinin ne demek olduğundan bihabersiniz,fikir düşünce demektir biraz daha açacak olursam düşünen bir bireyin,sorulan sorulara cevaplar verebilir olmasıdır,örneğin benim yukarıdaki soruma karşılık -şu şekilde yapabilirsiniz,-x kişiden ücreti mukabilinde kiralayabilirsiniz şeklinde önerilerde bulunur,öküzün altında buzağı aramanın lüzumu yok,siz ufak bir ayrıntıyı bile işinize geldiği gibi anlamışsınız.

Ayrıca kimseden zorla yada babasının hayrına cihaz istemiyorum ücreti mukabilinde kiralayacağım isteyen verir isteyen vermez bu ne böyle arkadaş ufacık bir şeyden nerelere gelmişsiniz,yazık,zaten çok kısa süreli bir test olmayacak olsa kimseyle uğraşmadan yenisini alıp devam ederdim.

kımse wıdebandını kıralamaz
    gıdıp arabasından sokup sana vermez

neden dıyeceksın
    sensoru zaten ortlama 10 bın km kullanılıyor
    sensore ufak bı darbe gelsın ıcı dagılıyor
    yaklasık 300 tl
    az para degıl

arkadasın yazdıgı gıbı wıdebandı alıp
    ısınız bıtınce gerı satabılırsınız 2.elı rahat satılan bır parca

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende AEM Wideband göstergesi var hazır sökük halde ama sensör yok.birinden ödünç sensör alırsan emaneten verebilirim.
    Arkadaşlar haklı kimse aracından söküp wideband ödünç vermez,kiralama işinede herkes yanaşmıyor o yüzden sıfır al kullan 50-100 TL ucuza sat,alan memnun satan memnun oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o düşünce çok yanlış bilginize
    wideband alayım ayarımı yapıp satayım, yada 2 gün ayar yapmalık için wideband vs vs

ya sonra benzin pompasının basıncı düşerse?
    ya enjektörden birisi çalışmamaya başlarsa?
    ya bir terslik olursa? nasıl anlayacaksınız bunu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

neden dıyeceksın
    yaklasık 300 tl
    az para degıl

ya hakkaten 10k km civarı mı gidiyo? ben gündelik aracımda kullanıyorum 20-30 k olmuştur. zararı oluyosa söküp koyayım bari lazım olunca aramayayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı extrem_015 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Al sat işiyle pek uğraşmak istemiyorum ama böyle giderse öyle yapacak gibiyim,baksana forumda adam gibi konuşmaya soru sormaya gelmiyor ufacık bir ayrıntıdan nerelere geliyorlar hayret,milletin şirazesi iyice kaymış.
    İstanbulda misin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .
    Ne anlaman gerektiği konusu dimağ sahibi birisi için gayet açık ve net,şuradan temin edebilirsin yada en basit cevap,''bulmak biraz zordur'' şeklinde bir cevap verilebilir,maxi asıl sen boşversen de konuyu daha fazla kirletmesen diyorum,sen neyin kafasını yaşıyorsun da böyle malayani işler peşine düşüyorsun?

O fotoğrafı koymamın sebebi seyyar olan test cihazı istediğim içindi konuya cevap yazanlar ve sende dikkat edersen çakmaklık ile çalışan mobil bir cihaz,emek verip araca monte edilen sistemi sökmesi zor olan cihazlardan istemediğimi göstermek için o fotoğrafı koydum dervişin fikri bozuk olunca zikri de bozuk oluyor,herkesin kalbini ne demek istediğini Allah çok biliyor sen istediğine inan umrum da değil,bence sen boşluktan saracak yer arıyorsun aaa böyle bişey varmıııış vay bee dedirtecek olsam bu siteye gelmezdim dh de falan konu açardım sen rahat ol boşuna tatava yapma çünkü konuştukça batıyorsun.

Yukarıda mesajda fikri olan yok mu derken ne demek istediğimi güzel bir dille anlattım dünyanın sonu gelmiş gibi bir tavırda takınmadım ama sen aksine dünyanın sonu gelmiş gibi konuştun ufacık bir ayrıntıyı kendi iç dünyandaki eksik bir legonun parçasını bulmuşçasına tepki gösterip haksız yere polemik yarattın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

neden dıyeceksın
    yaklasık 300 tl
    az para degıl

Kimseden aracındaki hazır sistemi söküp vermesini yada kiralamasını istemiyorum zaten o hesapten yukarıdaki fotoğrafı koydum,yukarıdaki fotoğrafa dikkatlice bakarsanız göreceksiniz,benim aradığım cihaz mobil çakmaktan çalışan seyyar bir cihaz araçtan sökelecek bir cihaz değil kısa süreli testler için üretilmiş bir cihaz,sensöre zarar verecek kadar patavatsız birisi değilim,ayrıca yanlışlıkla bir soruna haseb olursam da öderim olur biter,zaten konudaki boş mesajlar canımı sıktı neyse kısa süreli bir test olacağı için bin lira civarı bağlamak istemedim ama en iyisi sıfır bir cihaz alıp kullanmak sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbulda misin?
    Maalesef şuan için akdeniz bölgesindeyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Test etme düşüncesi hiçte yanlış değil şimdi uzun uzun nerede kullacağımı anlatamayacağım,ayrıca stock makinalarda benzin pompası enjektör vs. bir sorun olursa diye düşünülse her üretilen araca fabrikasyon a sütunu üzerinde wideband zorunlu olurdu değil mi,neyse uzatmanın anlamı yok bizimde bir bildiğimiz var elbet.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende AEM Wideband göstergesi var hazır sökük halde ama sensör yok.birinden ödünç sensör alırsan emaneten verebilirim.
    Arkadaşlar haklı kimse aracından söküp wideband ödünç vermez,kiralama işinede herkes yanaşmıyor o yüzden sıfır al kullan 50-100 TL ucuza sat,alan memnun satan memnun oluyor
    Öncelikle yardımsever ve faydalı mesajınızdan dolayı teşekkür ederim,fakat sizde konuyu yanlış anlayanlar kervanına katılmışsınız ben kimseye aracında kullandığı cihazı söksün bana versin kiralasın demedim,yukarıda cihazın fotoğrafına kadar koydum aradığım cihaz mobil taşınabilir çakmaktan güç alan seyyar bir cihaz sanırım chip yazılım işiyle uğraşanlarda bulunuyor kısa süreli testler için kullanıyorlar o cihazdan arıyorum diye açıkca anlattım hatta fotoğraf koydum neyse yinede gösterge teklifiniz için teşekkürler uygun bir sensör büyük ihtimal bulamam.

Senelerdir ileri gelen köklü yardımlaşma kültürümüz yavaş yavaş kayboluyor maalesef,al sat işiyle uğraşmak istemiyordum ama kafam atmaya başladı,ona buna laf anlatmaktansa gidip almak en iyisi sanırım.

ozans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıdaki innovate'in geçiçi takmak için bir avantajı yok. AEM vs de alsan sensörü egzos'a takıyorsun, sonrasında sensörün kablosunu saat'in arkasına takıyosun. Ekstradan 12V çektiğin zaman çalışıyor zaten. Kablosunun ucuna çakmak adaptörü taktığın an aynı şey. Asıl zor kısım sensörü egzos'a takıp çıkarmak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)