User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: intercooler erimesi

tornado38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

intercooler erimesi

selamlar benim arabanın üzerinde astra h 1.3 ün intercooleri var
    geçen cumartesi balığa gidelim derken sıcak havada arabayı haddinden fazla kastık tabi hep şehir içi dur kalk dur kalk tam uzun yola çıkıp arabayı rahatlatacakken 2. vitesten 3 aldımve çofff bembeyaz duman ,gaz paspas saçma sapan rölanti durup baktım sadece havalandırma borusu çıkmış taktım ama artık intercooler ın içinde sanki alev varmış gibi tam orta kısımdan erimiş (eriyen kısım aliminyum)sanki oksijen kaynağıyla ısıtılmış gibi araç lpg de yürüyor (1.5 yıldır) daha başıma böyle bir olay gelmedi gelenide duymadım arabayı çok kasarak kullandığım oldu bu sefer o beni kastı
    kafama takılan orta kısımdan erimesi neden böyle birşey olmuş olabilir muhtemel sebepler nelerdir başına gelen varsa bir cooler daha almyalım zaten çıkma zor buldum bir tane
    Alıntı _Burak_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amotisörleri presleticem Allah ne verdiyse + yaylarıda dibine kadar kesicem tek sarım kalacak
    araba 33 cm düşecek
    çıkarken hepinizden helallik alacam
    ordan kınalı otobana basıcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

alttan hava ve lpg giriyor üstten çıkıyor sol üst köşeden 6 tane kanal baş kısmında 3 cm kadar içi dışı erimiş gerisi yeni gibi duruyor

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lpg yo turbonun agzindan veriyorsunuz sanirim hava yaklasik 35, 40 derece turbo cikisi 60,70 bide bu intercoolarda sıkışıyor ve içinde lpg var normal zaten böyle bişi olmasi, ge elde plastik yerleri patlatir ama sizinkinde cooleri eritmiş geçmiş olsun.

As950 cooleri kullanin daha saglamdir yada tüpü kRburatör ağzından vermeniz lazim o daha sağlıklı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karbüratör emişinden lpg verebilmenin tekniğini bulmaya çalışıyorum ***** vakumla çalışan sistemi basınç altında çalıştırmaya çalışıyoruz bildiğiniz veya önerebileceğiniz bir teknik-taktik varmidir
    ben tüp beynini komple turbonun basıncının da içinde olacağı bir kutuya almak gibi bir fikir üzerinde kafa yoruyorum deneyecek vakit olursa bakacaz işte
    Alıntı _Burak_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amotisörleri presleticem Allah ne verdiyse + yaylarıda dibine kadar kesicem tek sarım kalacak
    araba 33 cm düşecek
    çıkarken hepinizden helallik alacam
    ordan kınalı otobana basıcam

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tornado38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karbüratör emişinden lpg verebilmenin tekniğini bulmaya çalışıyorum ***** vakumla çalışan sistemi basınç altında çalıştırmaya çalışıyoruz bildiğiniz veya önerebileceğiniz bir teknik-taktik varmidir
    ben tüp beynini komple turbonun basıncının da içinde olacağı bir kutuya almak gibi bir fikir üzerinde kafa yoruyorum deneyecek vakit olursa bakacaz işte
    Renault 5 turbo karbüratörü basınçlıdır uygularsanız sorununuz çözülür hemde benzinlide yürütebilirsiniz
    RESPECT YOUR ELDERS

dayi_selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şeyi bende merak ediyorum vakkumla çalışan bi lpg beyni ama geçenlerde turbolu bi şahinde karb. veriyordu lpgyi ve major marka turbolu araçlar ıcın demıştı beyine daha fazla detayını öğrenemedim bende

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)