bişi dikkatimi cekti intercooler yerine aracta AFTER cooler mı var?
bu arada güsele benzio ama önünü nasıl görüo![]()
bişi dikkatimi cekti intercooler yerine aracta AFTER cooler mı var?
bu arada güsele benzio ama önünü nasıl görüo![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ever ıntercooler yok aracta gazla sogutmak ıcın bır degısık cooler var. onu gozukuyo merak etme![]()
masaallahı war ya yırtık don'dan cıkan boru nedir acaba merak ettim??
egsoz o boru
maşallah çok güzel bişi
geçen akşam mtvde iki prelude yaptılar bi yarışmda birinin turbosu aynı bu şekildeydi ama komple kromdu borular![]()
zamanında bi sitenin ilk büyük buluşmasında yumurta kasa turbo civic ile baya dikkat çekmişlerdi engin ile ozan.gayet başarılıydı o zaman araçları.tebrikler 2sinede
"Wagen"thusiast
sene 2002 ıdı hondam com un guzellık yarısmasında sedan si turbo ıdı fenaydı ozamana goreTholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
egzoz mu??........![]()
yaparız demekle olsaydı... 14 temmuzda 1 senedır yatıyor olmazdısLcK_VTI Nickli Üyeden Alıntı
![]()
1 senedir yatırıldığına göre şahane araç ortaya cıkıyor olmalı...
şimdiden ellerinize sağlık....
hayırlısı olsun . kazasız belasız sürüşler...
Cok hos olmus, ellerinize saglik. Hafif kasa ve boyle canavar bir turbo ile nasil gidecegini dusunemiyorum. Yalniz turbonun agzina filtre, tel mel birsey kapatin, icine kus kacmasin. Saka yapmiyorum, icine girecek bocek, ari, toz vs bile basinizi agritir pallere carpinca...
Bir de termal efficiency'i dusurmemek icin manifoldu ve turboyu heat wrap ile kaplamaniz da iyi olur. Daha silikon hortum vs seyler var anladigim. Yarista sogutma icin kuru buz da iyi olur aslinda. (Kati CO2)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)