Baglanti yerleri plastik diye isinamadm o tur intercoolerlere
Simdi piston isinede girdik bmw 318 pistonu takacaz geneldd 0.8 barda yurutecez ama bazen bari yukseltebiliriz o zaman patlamasinpeki fiorino interkol tamponun izgaranim arkasinami yoksa panjur arkasinami cuk oturuyor
M40 pistonh sknti cikariyor demissin abi ne skntisi cikiyor 205 gti pistonu direkt oturuyormu silindire ve kola
Ne onerirsin abi bu piston konusunda orjinal pistonlarimi kullanalim
Atego veya iveco daily turbosu isini fazlasiyla görür
Diger konuya yazdim as950 kullaniyoruz sorunsuz
Blosh mixeri kullanirsan blow off kullanamazsin cünki turbodan emdirdigin lpg yi blow dan disari atarsin buda motorun alev almasi demektir. Ve sıkısma yapar intercooleri felan patlatir ankarada turbo lpg beyni var ondan alirsan karbüratörden direk iceri bealiyebiliyorsun sorun cikartmadan kullaniyor bircok tanidigim
Piston konusunda m40 mutlaka kirilir gereksiz masraf ebaydan gen2 eclipse 4g63 pistonu alicaksin 22mm piston burcu olandan gömleklerin iyise 85mm yok buyutucez dersen 85.5mm alabilirsin fiyati m40 parasina gelir
Manifold yağlama hortumu rekoru egsoz flansı vs hazır intercooler kargoda yarın elimde olur as 950 intercooleri siparis verdim.
Son olarak yapılacaklar şu şekilde.
-Blow Off
-Bar saati
-Pistonlara 22mm yanma odası yapılacak
-Slx şanzıman, sıfır baskı balata
-İntercooler (as950)
-Çelik conta
Aklıma takıldıda blow off'u karbüratöre giden hortumdan almam daha iyi olur sanırım karbüratöre giden basıncı ölçmem için fakat arastırdımda blow off'u hortuma bağladık orası tamamda blow off un ucundan ince bi cıkıs var oraya ne bağlayacaz?
Bar saatini nasıl montajlayacaz ? araç içine düşünüyorum
turbo atego turbosu mu?
mengü abinin dediği lpg beynini mi kullanacaksın ? diğer türlü baya riskli blow off kullanmak bi daha düşün derim.
piston konusuna gelince sanırım kendi pistonlarını kullanacaksın eğer öyleyse pistonu zedelemektense zaten çelik demişsin kestir kalın conta zaten fazla bi basınç basmıcaksın motora yavaş yavaş açarsın basıncı saat işin en basit kısmı karbüratöre girmeden ufak bi delik del ic den gelen boruya bağla saatini. sanayide yağlı basınç saati diye ararsan ucuza gelmiş olur. çirkini de var güzeli de
kolay gelsin arabayı nerde topluyacaksınız.
Turbo iveco daily turbosu.
Kendi pistonları zaten sıfır almıstık tornada 0.5mm oydurup kullanacam.
Lovato Major beyin almaya karar verdim emişten riskli diye.
Blow off hks sipariş verdim.
Bar saati bunu sipariş verdim.
Arabayı akçaabat tosun sanayide kuzenımın dukkanında toplayacam.
Malesef as950 intercooler uymadi asiri uzun bi ucu akuye diger ucu atesleme bobinine kadar uzaniyor nasil uyguluyorlar anlamadim on panelden sac kesmeden olmaz bu cuk diye oturacak interkol onerecek yokmu albea veya fiorino olurmu ?
Fiorino 131 de tak kullan gibi oluyor bi dene istersen
Aracı topladım şuanda benzinde yürütüyorum rodajı benzinde bitirip lpg'ye geçecem herkese teşekkür ederim.Regülatör olmadıgından zaten benzinde basamıyorum kesiyor bar saatini calıstıramadım sadece oda sanırım arızalı cıktı.
-Edit.
Bar saatini şu şekilde bağladım kırmızı sarı kablolara +12v siyahlara şase beyazada ortadaki 2li kablonun kırmızısını verdim yine ibre yerinden oynamıyor hortumuda karbüratöre giden boruya rekor kaynattırdım ordan aldım.
Aracın şuan montajlanmıs fotoları varsa paylasabilirmisin merak ediyorum bendede 131 var
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
As 950 interkolü takardık evet ama saçlardan biraz kesmek lazımdı veya radyatör fanını dar olanıyla değişmem lazımdı bende ford transit interkol aldım as950 interkolü satılıktır bu arada sıfır kutusunda.
Araç suan benzinde yürüyor lpg lovato beyin montajı yapılacak aslında yaptıkta ayar vb yapılacak.
Arac suada gayet iyi yuruyor fakat major beyin aldik lpg kokmasin cok yakmasin diye 20 lira gaz ile 20 km yol gidiyor hemde sikistirmadim beyinden gaz kokusu geliyor gazlayinca cozum onerisi olan varmi aramikser kullaniyorum gazi ayarini kisiyorum perfirmans dusmesine ragmen hala cok asiri yakiyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)