Herkese hayırlı günler golf 7 1.4 tsi bmt 122 hp manuel aracıma yazılım yaptırmak istiyorum firma olarak 2cr aklımda siz ne önerirsiniz stage1 istiyorum yazılım sonra güç ne olur ilginiz için teşekkürler
Herkese hayırlı günler golf 7 1.4 tsi bmt 122 hp manuel aracıma yazılım yaptırmak istiyorum firma olarak 2cr aklımda siz ne önerirsiniz stage1 istiyorum yazılım sonra güç ne olur ilginiz için teşekkürler
A3 1.4 TFSI aracıma Dr.Ecuda yaptırdım, 95 bin km sorunsuz kullandım.
Güç 150-155hp gibi oluyor, gayet memnun kalırsın. Daha fazla güç çıkar diyenlere inanma.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Sizin aracınızdan 155 Hp 270 Nm tork ve guc degrlerı elde edıllebılıyor
Kutu k&n fıltre ıle desteklersenız tadından yemez
extra olarak bujılerınızınde kontrol edılmesını onerırım
yazılım yapıldıktan detaylı log alan ve herhangı bı retard basınc kaçagı vs varmı dıye kontrol eden bir fırmayı tercih edinki uzun yıllar sorunsuz kullanın.
Var mı dyno ölçümü?
Sadece yazılım ile zor bence.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Dyno da var, süre de var, 140lık ve 150lik yazılımlı olan leon fr lar ile roll videoları da var. Özelden ulaşırsanız sizinle paylaşabilirim. Zor olan birşey değil, motor gayet verimli. CAX ile alakası yok
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Konularda araştırdım ama bulamadım hazır 1.4 tsi yazılım önerileri denmişken buraya yazayım ben de. Act 140-150bglik araçlar stock dışı soft yüklenmesi yazılımı nasıl? Bilen abilerim bilgilendirebilir mi acaba?
W204C
Bütün firmalar yaptıkları işi ve aldıkları güçleri internette ve sosyal medyada paylaşıyor. Öncelikle sadece merak ettiğim için soruyorum kesinlikle polemik yaratmak için değil. 2cr , kendisine diğer firmalardan gelen araçları dynoya çıkarıyor ve x firma diyerek sonuçları paylaşıyor bakıyosun diğer firma 30 hp vaat etmiş 10 hp almış daha sonra kendisi yazıyor ve dynoda +30-40 hp leri alıyor. X firma diye adlandıkları da herkesin az çok tahmin ettiği ve piyasada isim yapmış firmalar. İşin gerçekten içinde olan arkadaşlar bu durumu açıklayabilir mi sonuçta Amerika yı yeniden keşfetmiyoruz bütün yazılımcılar üç aşağı beş yukarı aynı yolu izliyor bu kadar fark normal mi ya da şöyle sorayım aslında bu kadar fark yok mu? Özellikle tsi ve tdi grubunda bu makas daha fazla açılıyor. Bu arada belirteyim kendi 1.6 tdi aracımda Ecufast yazılım var yanlış anlaşılmasın.
Rsa tavsiye ederim. Eski aracım Leon Rsa yazılımlı 1.2 Tsi'dı çok memnundum. Yakın bir arkadaşım da 1.4 125'lik Leon FR kullanıyor Rsa yine, o da çok memnun. Öncesi-sonrası log ve süre alan bir yeri tercih etmenizi öneririm. Hem araca uygun ayar yapılmış olur hem de stock ile arasındaki farkı görürsünüz.
Hangi firmada yatırmıştınız ? 0 100 değeri kaç olmuştu
Dr ecu ya yaptırmaya karar verdim.çorlu veya edirne de yaptıra bilirim önce buralarda var mı yaptıran
Arabama dr ecu da yazılım yaptırdım bariz fark var alt devirler baya canlandı daha atak oldu 2 de asr kolay kolay devreye girmezdi yazılım sonrası hep patinaj çekmeye çalışıyor yüzümü güldürdü diyebilirim
1,5 TSİ DSG ye yazılım yaptıran oldu mu acaba?Farklar neler?Memnunlar mı? Hangi firmayı tercih ettiler?Paylaşırsanız sevinirim.
Yazılım sonrası YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)