neden insanlar sizi anlamakta gucluk cekiyor biraz daha acık anlatır mısınız hepimiz ne oldugunu tam olarak anlayalım
benim yarı bucuk anladıgım kadarıyla mili baska turbodan palleri baska turbodan kıcı baska turbodan temiz hava katrisini baska turbodan bir araya getirerek imal edilmis olmalı...
gt3X serisiyse ozaman gt37 bile cikabilir![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
vaay be bi 1.2 turbo mevzusu nerelere geldiama anladımki 1,5 liran varsa turbonun t'sinden bahsetmeyeceksin
hayal işte
M3 de kullanılan turbo suan piyasada bir kamyon firmasının kullandıgı bir turbo.Biz ilk olarak turbo arayısı içindeyken ve hatta turbocu arkadaşla kafayı patlatıp karma bir turbo yapmısken baktık sonuc güzel devreye girdiği ve tam verim aldığımız aralıklar yeterli daha sonrasında bu kamyon fimasının kullandıgı turboyla karsılastık ve baktık kı bizim istediğimize yakın bir turbo bizde uygulamayı bastan alarak turbo secimini değiştirdik.Şimdi bu turbonun evet markası garett ama kod acısından ne diyebilirim size su desem yanlıs olur bu desem yanlıs olur.Ama bazı arkadaslar öküz altında buzağı aradığı için konu nerelere geldi.Umarım konu acıklık kazanmıstır.Lütfen bu konuyu daha uzatmayalım ve arkadasımızın konusuna eğilelim.TEŞEKKÜRLER.....
öküz altında kim buzağı arasın öyle yazıyorsunki sanki ilk defa m3e turbo yapılmış gibi konuşuyorsun amerikayı yeni keşfetmiş gibi davranmayın
körler sağırlar
bende aracımda forklift turbosu kullanıyorum, çok memnunum. 3000 devirde spool oluyor, 3200 devirde kesiliyor
arkadaslar isteyenler oldu diye bir acıklama yaptık konu gittikce istenmeyen noktalara gitmesin burda kapatalım keske arac Türkiyede olsaydıda Ali Cengiz Oyunun nasıl verim alınmıs bazı kişiler görebilseydi.Biz o projeyi öyle tamamladık ogünün şartlarına göre o turbo kullanıldı Amerikayı baştan fethetmedik cünkü okadar vaktimiz yoktu 7 gün gibi kısa bir sürede arac hazırlandı.Neyse ben şeffaflık acısından gereken acıklamayı yaptım tekrar söylüyorum bu konuyu dahada uzatım konunun amacını kaybetmeye gerek yok.sacma sapan yorumlarla yapılan işe emeğe saygısızlıkla hiç kimse bir yere varamaz o nedenle kimse cirkinleşmeden kapansın.
BES SERVİSE GİDİN KARDEŞİM SATO ABİM PARA KAZANSIN BENIM PROJEM DE BASLAYACAK BU HAFTA
88 Oto Sanayi Sitesi 754. Sokak No : 23 İvedik OSB İvedik / Yenimahalle / ANKARA
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
http://www.besturbo.com/images/bes_kroki.jpg <<< MANUEL NAVIGASYON![]()
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
konu hortingen olmus, cevap yazılmazsa sevinirim. konu kapandı.bitti.uçtu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)